Informacije
1. Vaše ime u RL: Aleksa
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h-10h
5. Vaš Diskord: aleksaaa#9908
6. Vaše Ingame ime: Alex Shaomy
7. Vaš ID 9255
Dodatne Informacije
1. Lider za... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?:
- Zeleo bih biti lider ove organizacije iz razloga sto vise vremena provodim u gangovima nego state org. Bio sam Co Leader u Bloodsima, i dosta puta HighCommand u drugim bandama.
- Imam dobar tim s kojim bi vodio organizaciju.
- Svidja mi se to sto se hq nalazi dalje od drugih bandi, te bi mogli da kontrolisemo "kanalima."
- Najvise bih se obazirao na to da mi se clanovi zabave.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Osnovao bih Graffiti Team koji ce se obazirati na grafite. Ici ce u grupi od 4-5 ljudi da bi bili sigurniji da bi se zastite od drugih gangova.
Imao bih Turf Team koji bi branio teritorije. Tu bi bili najbolji pucaci koji znaju kako vec kako se igra.
Ne bih imao savez sa ostalim bandama iz razloga sto to nije zanimljivo i mislim da bi mi kao jedni Vagosi mogli da pobedimo bande u getu.
Pravio bih dosta talackih i pljacki prodavnica, kako bi se clanovi opremili za sledece.
Primao bih ljude u bandu koji znaju perfektno pravila grada.
Hvala na citanju!
1. Vaše ime u RL: Aleksa
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h-10h
5. Vaš Diskord: aleksaaa#9908
6. Vaše Ingame ime: Alex Shaomy
7. Vaš ID 9255
Dodatne Informacije
1. Lider za... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?:
- Zeleo bih biti lider ove organizacije iz razloga sto vise vremena provodim u gangovima nego state org. Bio sam Co Leader u Bloodsima, i dosta puta HighCommand u drugim bandama.
- Imam dobar tim s kojim bi vodio organizaciju.
- Svidja mi se to sto se hq nalazi dalje od drugih bandi, te bi mogli da kontrolisemo "kanalima."
- Najvise bih se obazirao na to da mi se clanovi zabave.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Osnovao bih Graffiti Team koji ce se obazirati na grafite. Ici ce u grupi od 4-5 ljudi da bi bili sigurniji da bi se zastite od drugih gangova.
Imao bih Turf Team koji bi branio teritorije. Tu bi bili najbolji pucaci koji znaju kako vec kako se igra.
Ne bih imao savez sa ostalim bandama iz razloga sto to nije zanimljivo i mislim da bi mi kao jedni Vagosi mogli da pobedimo bande u getu.
Pravio bih dosta talackih i pljacki prodavnica, kako bi se clanovi opremili za sledece.
Primao bih ljude u bandu koji znaju perfektno pravila grada.
Hvala na citanju!
Last edited: