Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

Stefan10

Player
Player
1.Vase ime u RL:Stefan Jovanovic
2.Vase godine:17
3.Vremenska zona:GMT +1
4.Prosecna aktivnost na dan: 5-15 sati dnevno
5.Vas diskord:Stele#5930
6.Vase ime INGAME:Stefan Antetokounton
7.Vas ID:16562

Dodatne informacije:
1.Lider za:The Families
2.Zasto zelite biti Lider ove organizacije: 1.Pa voleo bih biti Lider The Families-a jer je ova organizacija veoma dobra i uspesna. 2.Voleo bih biti Lider jer znam dosta stvari o Bandama i dobro znam Geto Pravila.1. Ako bih ja bio Lider ove posebne organizacije sam RP bi se poboljsao.
3.Vasi saveti za poboljasnje RolePlay razine u organizaciji:
-Zeleo bih da svaki clan The Families-a zna pravila,jer ako zna pravila sam RolePlay ce biti bolji i uspesniji.
-Isli bi na svaki eventu podrazumevadji=Tajne randje,Battle Shipove,Dousnike kao i pljacke i talacke.
-Poboljsan RP bi bio ako manji cinovi postuju vece=Naravno to ce biti ostvareno.

Vukasin Gambino

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL:Vukasin Jovanovic
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan 4h+
5. Vaš Diskord:Vukasin#9464
6. Vaše Ingame ime:Vukasin Eskobar
7. Vaš ID:29015

Dodatne Informacije
1. Lider za The Family
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)1Zato sto znam pravila i bio sam par puta zamenik2jer uvijek ce biti zabave i svaki dan bi radio nesto (mislim svaki dan bi bile pljacke i talacke)3I RP je zanimljiv kad znas RP i kad imas ljude koji ti cuvaju ledja
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaci:Videce te najbolje pljacke na svetu.

Dzoni Tejtovic

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL:Vukasin Jovanovic
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan 4h+
5. Vaš Diskord:Vukasin#9464
6. Vaše Ingame ime:Vukasin Eskobar
7. Vaš ID:29015

Dodatne Informacije
1. Lider za The Family
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)1Zato sto znam pravila i bio sam par puta zamenik2jer uvijek ce biti zabave i svaki dan bi radio nesto (mislim svaki dan bi bile pljacke i talacke)3I RP je zanimljiv kad znas RP i kad imas ljude koji ti cuvaju ledja
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaci:Videce te najbolje pljacke na svetu.
Ovom coveku ne treba dati lidera nije on za tu ulogu

Tefo Koturic

Player
Player
Ovom prilikom zatvaram prijave za LifeInvader

Pozvati na intervju su :

Daniel Dacoo - DanielDaco#8787

Filip Panika - HaypEX#6984

Ivan Hrvatković - onurb#7249

Hvala svima koji su se prijavili , cestitamo odabranima a ostalima zelimo vise srece u nekoj od narednih prijava!

Intervju ce se odrzati sutra navecer ( 13.12.2022) u 20:00h
Veliki nesklad - Glas "Čekaonica"

Last edited:

Rico Campbell

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Bube
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan 8-12h
5. Vaš Diskord:Nikola Gruevski#2039
6. Vaše Ingame ime: Rico Campbell
7. Vaš ID: 23413

Dodatne Informacije
1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. Zasto sam proveo dosta vremena kroz crime org.
2. Vise puta sam bio kao visi cin i znam rakovoditi
3. I vise znam rakovoditi sa org i razumem se kroz kriminalnu organizaciju.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaci:
Rakovodicu vise sa talacke i gunstore.
Organizovacu vise turfova.
Za da bi bila bolja rakovodnja sa org imao bi saveze sa ostali gangova.
Najveca aktivnost na svim dogadjaji.
Poboljsao bih komuniciranje sa ostalih org.
Za da bi usli clanovi bi trazio vise godina ic.
Imacu sta vise bolji turf team.

Ranove:

1-Suspend
2-Newbie
3-Ghetto Cleaner
4-Spray Team
5-Lider Spray Team
6-Ghetto Commander
7-Recruiter
8-Turfer
9-Legend
10-O.G
11-Team Leader
12-Co-Leader
13-Leader

Hvala na Citnaje moju prijavu >3

ToniZero

Macedonian Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Toni
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: oko 4-12h
5. Vaš Diskord: Toyeri#5779
6. Vaše Ingame ime: Toni Pluxury
7. Vaš ID: 21971

Dodatne Informacije

1. Lider za: The Families

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Zelim da budem lider organizacije zato sto od kad sam poceo da igram grand rp odma sam se poceo pucati i bavio kriminalnim radnjama i u tome sam se usavrsio znam kako da vodim organizacije jel sam bio nekoliko puta high rank u nekolko gangova kako sto su Bloods, Vagos i The Families moj cilj je da radim svakake talacke, gunstorove, podmorsku bitku, tanje radnje, sprdnje u getu i svakakve druge stvari najbitnije mi je da se svi zabavimo dok smo u organizaciju i da napravimo lepe momente u koima ce da se secamo svi do jednog koj je bio u organizaciji ne zelim mnogo da duzim ovo je skoro sve sto cu da radim ako uzmem ovu organziaciju

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
- Necu pustati svakog u organizaciji mora da zna dobro pravila server i geto pravila mora da ima vise od 10 godina u gradu.
- Ako ja smatram da je neko aktivan ja cu da rank upam tu osobu licno i dacumu bonuse. (svako je jednakav u orgnizaciji i to moi clanovi trebaju se podrzavati tome)
- Niko ne sme da bude toksican. (od najnizeg do najviseg ranka onaj koi sto je toksican prema moim clanovima dobice kick licno od mene)
- potrudicu se da napravim najbolu organizaciju u gradu gde je svako aktivan i da nas ima po getu i po svakakvim org eventima.

Rankovi:
1.Suspended
2.Newbie
3.Loyal Member
4.Hustler
5.Warior
6.Grafit Tim
7.Grafit Tim Lider
8.Turfer
9.Turf Captain
10.Dealer
11.OG
12.Co Leader
13.Leader

Zelim Srecu svim ostalim kanditatima zeli vam Toni Zero.
Ex | Administrator Servera , Ex | Curator Ballas

Strahinja Cartiero

Player
Player
1. Vaše ime u RL - Strahinja
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan - 4-5h
5. Vaš Diskord - Strahinja#7030
6. Vaše Ingame ime - Strahinja Balboa
7. Vaš ID - 21041 Dodatne Informacije

1. Lider za... The Famillies

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) -Zelim postati lider zato sto volim roleplay na gang strani i iskusan sam u vodjenju organizacija. Bio sam crime curator i curator The Familiesa kao i lidera Ballasa, tako da znam gdje lideri najvise prave greske. Od kako sam krenuo igrati sam bio u gangovima i isao na sve evente. Imam svoju ekipu od 10-15 igraca koji ne krse pravila i znaju da se ponasaju,te smatram da necemo imati warnove i necemo krsiti pravila servera. Maksimalno bih se posvetio organizaciji i trudio bih se da budemo najaktivnija organizacija na serveru. Također bi imali cesto sastanke na kojima bi svako mogao da iskaze svoje misljenje o poboljsanju organizacije i kako bi smo trebali dalje nastaviti.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. -Ne bih ubacivao razne ljude u organizaciju, za ulazak u organizaciju bi morali da znaju sva pravila i da imaju minimalno 10 godina IC. - Za greske clanova dijelio bih warnove, 3 warna -> kick iz org - Aktivnost i poslusnost clanova nagradjivao bih rank-upom i bonusima - S obzirom da je placa u gangovima jako mala, redovno bih dijelio bonuse|

Jakov Maxwell

Player
Player
1. Vaše ime u RL - Strahinja
2. Vaše godine - 16
4. Prosječna aktivnost na dan - 4-5h
5. Vaš Diskord - Strahinja#7030
6. Vaše Ingame ime - Strahinja Balboa
7. Vaš ID - 21041 Dodatne Informacije

1. Lider za... The Famillies

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) -Zelim postati lider zato sto volim roleplay na gang strani i iskusan sam u vodjenju organizacija. Bio sam crime curator i curator The Familiesa kao i lidera Ballasa, tako da znam gdje lideri najvise prave greske. Od kako sam krenuo igrati sam bio u gangovima i isao na sve evente. Imam svoju ekipu od 10-15 igraca koji ne krse pravila i znaju da se ponasaju,te smatram da necemo imati warnove i necemo krsiti pravila servera. Maksimalno bih se posvetio organizaciji i trudio bih se da budemo najaktivnija organizacija na serveru. Također bi imali cesto sastanke na kojima bi svako mogao da iskaze svoje misljenje o poboljsanju organizacije i kako bi smo trebali dalje nastaviti.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. -Ne bih ubacivao razne ljude u organizaciju, za ulazak u organizaciju bi morali da znaju sva pravila i da imaju minimalno 10 godina IC. - Za greske clanova dijelio bih warnove, 3 warna -> kick iz org - Aktivnost i poslusnost clanova nagradjivao bih rank-upom i bonusima - S obzirom da je placa u gangovima jako mala, redovno bih dijelio bonuse|

Last edited:

Lucky Walker

Player
Player
1. Vaše ime u RL Milos
2. Vaše godine 19
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost 6-8h
5. Vaš Diskord Laki#5255
6. Vaše Ingame ime Lucky Mangano
7. Vaš ID 357

1.Lider za… The Families

2. The Families je mesto gde sam poceo. Znam da sam odlican lider i ranije sam uspesno bio Deputy u The Familiesu.Naucio sam mnogo o tome sta je potrebno da se bude lider. Ima puno posla i vremena za ulaganje. Imam liderske sposobnosti i postujem pravila koja omogucavaju da se roleplay odvija kako treba.Dok sam bio Deputy u Familiesu imao sam svoju grupu ljudi i aktivirao bandu kada je sve bilo naizgled tiho u HQ. Sve ovo mi daje iskustvo koje bi bilo od sustinskog znacaja kada bih ga izneo za sto. Ovo mi daje perspektivu da budem lider ove organizacije, ali i izgradjene liderske vestine koje me pripremaju da budem vodja bande.Drugi razlog zasto zelim da budem i lider je taj sto imam spreman turf team.Sto ce doneti veliku konkurenciju ostalim turferima.

3.Fokusirao bih se na obezbedjivanje dobre strukture bandi i fokusirao bih se na kriminalne aktivnosti koje pružaju dobar RP serveru, umesto da samo ubijam u getu.Verujem da Gang RP ima mnogo potencijala i da bi dobro vodjen Gang pruzio dobre mogucnosti gradu i pravnim organizacijama.
Postaracu se da osoba koja zeli da se pridruzi organizaciji prodje kroz odgovarajuci test RP pravila i ako prodje test, pridruzice se gangu, tako da nece biti nikakve sanse za Fail-RP od strane clanova organizacije.
Napravicu neke dogadjaje u kojima ce se svi clanovi bande zabavljati zajedno i moci ce imati zabavu kao u pravom zivotu kao clanovi bande.

Vito Obama

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Vito
4. Prosječna aktivnost na dan 8-10h
5. Vaš Diskord: Vitex5#7961
6. Vaše Ingame ime: Mile Milenovic
7. Vaš ID: 26578

Dodatne Informacije
1. Lider za The Families

1.Stvarno znam i mogu komandirat s vecim brojem ljudi.
2.Proveo sam puno vremena u dosta kriminalnih organizacija.
3. Trenutno imam velik broj ljudi uz mene i imam ljude koji stvarno znaju jako dobro ispitivat.

Cesto bi bile talacke,gun storevi itd...
Nebi pustao ljude u organizaciju ukoliko ne znaju pravila.
Cesto bi nagradivao aktivne clanove.
Postovali bi pravila servera na najvecem mogucem nivou i ozbiljnosti.
Svi bi clanovi trebali imat minimalno 10 god u gradu jer s tolko igranja mislim da bi trebali poznavat pravila servera i kako se RP-a.

Rankovi:
1-suspenzija
2-new member
3-ghetto cleaner
4-loyal member
5-solider
6-graffiti team
7-graffiti leader
8- ninja
9- turfer
10-turf leader
11- O.G
12- co-leader
13- leader

Stiven Ricardo

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 17
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord: Cane #1111
6. Vaše Ingame ime: Cane Johnson
7. Vaš ID: 18028

Dodatne Informacije
1. Lider za The Families

-Vec sam bio lider drzavne organizacije ciji je mandat trajao 24 dana bez warn-ova i bez verbal-a.
-Znam kako voditi ljudstvo i kako raditi sa organizacijom da sto duze ostane u dobrom i aktivnom radu.
-Nikada nisam vodio kriminalnu organizaciju,niti bio u njoj...to za mene stvara novo interesovanje za moj RP i RP mojih ljudi u organizaciji.

-Dodao bi malo lepsi RP sto se tice talackih i sve ostalo sto se tice toga.
-Vise bi gledao ka tome da poboljsam RolePlay sa gangom i da se malo manje fokusiram na turfove,naravno za to ce biti spreman jedan tim koji je strucan za to.
-Isto tako potrudio bi se da svaka akcija bude po sto boljem RolePlay-u bez ikakvih ometnji i problema.
-Dodao bi neka offroad vozila kako bi mogli ici sa njima po brdima i tamo saditi marihuanu i to RP-ati takodje.
-Za ozbiljnost i trud je potrebna malo ozbiljnija i starija ekipa koja zna sta radi,tako da za ulazak u Families ce biti potrebno minimum 16 OOC godina,smatram da je to dobro kako se RolePlay ne bi krsio i unistavao.
-Isto tako ubacio bi i neke nove lokacije na kojima ce se desavati talacka situacija ili neka druga akcija.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Don Jeans

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Tomislav
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:CEST
4. Prosječna aktivnost na dan:6-10h
5.Vaš diskord:tome.#6767
6. Vaše Ingame ime: Don Jeanss
7. Vaš ID:24227

Dodatne Informacije
1. Lider za the Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

-Paaa...dobar dan svima koji citate,htio bi postati lider ovog GANG-a zato jer imam puno iskustva u GANG RP zivotu,u proslim RP zivotima stalno sam bio u bandama jer mi je takav dio RP-a nekako najzanimljiviji te ima dosta akcije i natjecanja što ja najviše volim i igram.I znam kako voditi organizaciju i zato se zelim prijaviti za lidera ove organizacije. Bio sam vec lider crime organizacije (BLOODS) i vjerujem a i mnogi znaju da sam kao lider bio veoma uspjesan ali nazalost desila se nezgoda i sve je propalo, pa to iskustvo zelim prenijeti i na ovu organizaciju te ponovo pokusati i pametnije razmisljati.

-Vjerujem da za postati i biti lider imam jako puno iskustva.I kao lider jedne od organizacija na ovom RP serveru bi htio pokušati poboljšati ovaj RolePlay server, I u ovu organizaciju bi uveo malo ozbiljnosti te lojalnosti jer dosta organizacija to nije bas bitno i mislim da sam za lidera nekako kako da kazem stvoren,jer sa clanovima uvijek imam strpljenja i koji god problemi da budu uvijek ih mogu rijesiti samo dobrom komunikacijom i bez ikakve svađe i nerazumijevanja.U dosta drugih organizacija sam bi zamjenik,i kad god nie bilo lidera uvijek bi odlicno vodio naš tim tj. clanove na eventove,u geto,na talačke,FZ,pljacka prodacvnice,gun store,podmornica,tajna radnja i pomorsku bitku.Uz sebe bi donio ekipu sa kojom sam od pocetka igranja na ovom serveru koji su jako dobri igraci a i ljudi opcenito koji imaju jako dobru komunikaciju sa članovima, te bi bili pri jako velikoj pomoci organizaciji.

-Prije dolaska na ovaj server igrao sam i na drugim "Roleplay" serverima poput FiveM.Panama Roleplay i Dream World, a igranje GTA Roleplay servera zapoceo sam 2020. godine, te sam odlucio dati priliku i ovom serveru koji mi se jako svidio.Kao lider, eventovi bi bili obavezni, zato jer samim eventima igraci poboljšavaju svoje vještine igranja, te bi ih vodio na eventove da ne misle daje u bandama bit ici samo po getu se pucati i plačkati, sto nije istina,bitne su i druge RP aktivnosti na serveru koje pruzaju taj neki poseban RP osječaj...Isto bi htio i sklapati saveze sa drugim bandama te da sa nekom bandom budemo prijateljski nastrojeni a ne dase samo svađamo i prepiremo.Uvijek bi pazio da se svi članovi unutar organizacije slažu, te da neslaganje skroz uklonim.I također po mom znanju o serveru i svim pravilima servera (koja jako dobro znam) mislim da bi odlicno vodio ovu organizaciju kao lider.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u orgazaciji.

-Pa poboljšao bi tako što bi stavio limit OOC godina barem 15+(ako neki igrac nema 15+,ali odlicno zna pravila,mogao bi napraviti iznimku), zato jer kako da kazem ima dosta "djece" koja ne postuju bas pravila servera i ne drze ih se niti shvacaju ozbiljno ovaj server, te sa tim drugim igracima uništavaju sav RolePlay osječaj.

-Prije ulaska u organizaciju bi zahtjevao da igrac ima barem 7+ godina u gradu, te da viši činovi ili ja ispitamo igraca o Pravilima servera i Pravila geta, jer zelim da svatko tko uđe u ovu organizaciju zna sva pravila, kako nebi doslo do krsenja pravila sto bi steklo organizaciji los dojam.

-Poštvanje viših činiova je obavezno a vrijedanje viših činova ili bilo kojeg člana organizacije biti če strogo kažnjeno.

-Imam i cijeli turf team koji vodim sa sobom u organizaciju, u kojemu su izvnaredni igraci i koju ce ovu organizaciju dovesti do toga
da bude najjaca od svih,sto nam je i jedan od ciljeva naravno

-Imati cu graffiti team,koji ce se pobrinuti da ime nase bande bude izgrafitirano po cijelom getu

-Takoder cu imati poseban tim za regrutaciju tj. ispitivanje novih clanova, tu ce biti ljudi kojima vjerujem i za koje znam dasu sposobni za to

-Clanovi u organizaciji ce svoje Cinove/Rankove dobivati po zasluzi te predanosti organizaciji, a dobivat ce ih odlaskom na eventove,talacke,kad idemo u geto,naravno i aktivnosti itd…

-Clanove nikad nebi izbacivao ili im smanjivao rankove ako su neaktivni ili ako ne dolaze na eventove, nego bi samo trazio da mi jave na bubici razlog ne dolaska ili razlog ne aktivnosti (nie obavezno, ali bi volio da to naprave) kako bi znao zasto se nemogu pojaviti

-Ja i moji zamjenici bi radili sastanke svaki tjedan,da vidimo na cemu stojimo i dali je sve u redu medu clanovima

-Za svaku dobro odradenu talacku,podmornicu,pljacku prodavnice…bi davao bonuse svim clanovima koji su bili na dogadaju

To je sve od mene i sretno svim kandidatima !!!! Srdacan pozdrav od Dona !!!

Andrej Wbear

🪄
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Andrej

2. Vaše godine: 17

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 10-15h

5. Vaš Diskord: WBearAndrej#1497

6. Vaše Ingame ime: Andrej Wbear

7. Vaš ID: 12855

Dodatne Informacije

1. Lider za: The Families

2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1) Želim biti lider ove organizacije zbog toga što znam šta je pravi RP, u bandama sam od početka i to nikako neću moći napustiti.
Bio sam u dosta razlicitih gangova i vidio sam kako razliciti ljudi vode organizacije i mislim da je napokon vrijeme da i ja postanem vođa jedne.
Također vrlo temeljito znam pravila i znam što se smije, a sto ne kako bi RP prošao bez nepotrebnih greški. Siguran sam da će moja organizacija postati vodeća organizacija u LS-u zbog iskustva koja imaju moji ljudi i ja.

2) Želim postati lider i zato što imam spreman Turf Team koji će definitivno dominirati scenom, to su iskusni pucači koji već imaju dugogodišnjeg iskustva u pucanju općenito.
Također već imam 15 ljudi koji su tu uz mene i imaju moje, a i ja njihovo puno povjerenje.
Isto tako se radujem upoznavanju novih igrača i nadam se da će se krug ljudi kojima vjerujem proširiti.

3) Želio bih biti lider zbog da The Families postane prava RP organizacija, tj. da počnemo raditi ono što rade bande u RL i da se počnemo tako i ponašati.
Moje pljačke će biti ozbiljne i odrađene na pravi RP način, tražio bih i nove stvari u RP bandi, išao bi na talačke situacije na nova mjesta, sve u svemu radio bih akcije koje do sad nisu viđene.
Odlučan sam u vođenju i stojim iza svoje riječi, a tu su uvijek i moji ljudi koji kao i ja prate situaciju 24/7.

> Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Fokus bi bio usmeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug. Tražio bih od svojih ljudi da se ponašaju kako bi se ponašali u rl kao članovi bande.
Zabranio bih mg. Kod primanja novih članova prvo bi prošli IC, a zatim strogo OOC ispitivanje.
Vrijeđanje među igračima neću tolerirati te će sudionici konflikta biti dobro preispitani što je uzrok svađe i probat će se riješiti, ako to neće biti moguće osobe če biti izbačene iz organizacije.
Davao bih primjer svojim ponašanjem u organizaciji. POV će se svakako morati imati na akcijama.
Rankovi će se dobivati po zasluzi, sazivao bi sastanke i slušao mišljenja drugih članova bande.
Potruditi ću se da svi zajedno uživamo u roleplayu sto je vise moguće.

Joe Ninthstreet

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Ognjen
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:5-6h
5. Vaš Diskord: acromatic#5714
6. Vaše Ingame ime:Kevin NinthStreet
7. Vaš ID: 412

Dodatne Informacije
1. Lider za: The Ballas Gang

-Jako dugo se nalazim u geto teritorijama,pocevsi od najmanjeg ranga pa do co-leadera u svakoj bandi.

-Izuzetno poznavanje RP i Geto pravila.

-Veliki krug ljudi oko sebe sto bi znacilo jako velika aktivnost ove bande u svakom smislu.

-Prvo i osnovno potencirao bih znanje bitnih geto pravila s kojima svakodnevno bilo koji pripadnik bande ima dodir.

-Svaki događaj će imati smišljenu taktiku koja bi bila najbolja za taj event

-Sastanci ce se desavati jednom nedeljno.(obavezno)

-Bice obavezno od strane ljudi koji su trenutno na serveru da forsiramo evente kao sto su battleship i tajna radnja kako bi skladiste bilo sto bogatije.

-Na kraju svega ovoga najbitnije je to da necemo ici protiv server skripti i neću zloupotrebiti svoj polozaj.

Stefan10

Player
Player
1. Vaše ime u RL - Stefan
2. Vaše godine - 17
4. Prosečna aktivnost na dan - 8-10h dnevno
5. Vaš Diskord - Stele#5930
6. Vaše Ingame ime - Alex Dee
7. Vaš ID:22161

1.Lider za:Ballas gang

2.Zasto zelite biti Lider ove posebne organizacije:
Pa voleo bih biti lider ovde posebne organizacije jer poznajem dosta pravila grada kao i geto pravila.Ako bih uzeo Ballas-e RP situacija bi bila bolja kao i za nas tako i za druge Bande.Isli bi na svaki event.Podrazumevati:Tajne Radnje,Battle Ship-ove i ostale druge eventove.Pored ovih eventova pravili bi talacke i pljacke skoro svaki dan ako smo u moguznosti.

3.Vasi saveti u poboljsanju RolePlay situacije:
Pa ja mislim ako bih ja uzeo Ballas-e da bi se RP situacija poboljsala.Nebi imali nikakve greske.Svako ko bi bio u organizaciji bio bi tu na odredjenom ranku zato sto je zasluzio.Ja nebi davao rankove preko veze.RP situacije bi se poboljsale ako bih ja uzeo Ballas Street Ganh.

SRECNO SVIMA!!!!!

Dejan Slash

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Dejan
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-6h
5. Vaš Diskord: Deyan#9725
6. Vaše Ingame ime: Papi Slash
7. Vaš ID: 20229
Informacije

-1. Lider za: Ballas

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
-Nakon dosta iskustva u kriminalnim organizacijama mislim da sam dovoljno zreo da mogu voditi organizaciju.
-Od samog početka svog rp ,,života" bio sam u kriminalnim organizacijama i znam kako postupiti u bilo kojoj situaciji
-U organizaciji Blallas sam bio više puta, kod različitih leadera i uvijek mi je bila jedna od dražih organizacija sto se tiče RolePlaya, ujedno i moja prva organizacija na ovom serveru i hteo bih vratiti ta stara sjecanja.

-Prvo i osnovno proverio bih znanje geto i gradskih pravila detaljnim ispitivanjem.
-Kod primanja novih članova prvo bi prošli IC, a zatim strogo OOC ispitivanje.U organizaciji necemo primati nikoga ispod 16 godina OOC i 15 godina IC.
-Sastanci ce se dešavati jednom nedeljno u nasem hq.
-Greske clanova bih slabo tolerisao 2warn-a-->kick,bl od zavistnosti greške koju je član počinio.
-Fokus bi bio usmeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug.

SREĆNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA ŽELI VAM DEJAN SLASH!!!

Nemanja.Jovicic

Player
Player
1. Vaše ime u RL - Nemanja Jovicic
2. Vaše godine - 17
4. Prosječna aktivnost na dan - 8-10h dnevno
5. Vaš Diskord - Nemanja Jovicic#8919
6. Vaše Ingame ime - Nemanja Jovicic
7. Vaš ID - 13203

Dodatne Informacije
1. Lider za... Ballas

Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

1. Uglavnom sam radio na svim ORG-ima da bih stekao više iskustva i bio sam na strani zločina duže vreme nego legalno i vreme je da pokažem svoje celokupno iskustvo tako što sam postao vođa BALLAS-a Bio sam u ballasima i video sam veoma nemar od poslanika ili HC-a dok su došli u BALLAS da sednu i jedu i ako urade bilo kakav događaj kao u prodavnici, taoci krše mnoga pravila koja dobijaju lako upozorenje ORG-u, a zamenici takođe prave način da dobiju upozorenje bandi i oni nisu odgovorni ako dobiju priliku da vode i da naprave bandu na vrhu i oni to shvate kao glupost i ja sam mislio da se ovo ne bi trebalo ponavljati i opet se BALLAS brzo raspadao i nikad ne vidim da je BALLAS završio svoj puni mandat, a ja bio sam ovde da sebi dokažem da mogu ovo da zaslužim i da svoj mandat završim veoma glatko i čisto bez upozorenja

2. BALLAS je samo ORG koji ima odličnu bazu mislim štab i BALLAS su imali veliko poštovanje sa moje strane i ljudi koji žive u gradu i ja volim ljubičastu i kao što svi dobijaju priliku da se dokažu, ali ne koriste šansu koju imaju shvati to kao glupost, ali ako nam neko veruje da nam da šansu da se dokažemo treba da iskoristimo tu šansu ne treba da narušimo poverenje koje su nam drugi dali da vodimo i ja volim balase nikad ne volim ako je balas dole ili tako nešto hoću da promenim ovo i napravim BALLAS kao aktivnu bandu i da budem na vrhu (BALLAS ON TOP!)

3. Pošto sam bio nov u gradu, to je bio moj prvi ORG u koji sam uskočio i oni su mi dali šansu i učinili me jakim u gradu i podučavaju sva pravila o bandi i vezanim za bande, onda sam odredio da nikada ne smem da odem moja banda i ja bi trebalo da budemo okosnica moje bande, ali odjednom je iz nekog razloga raspuštena i bio sam sam kada je raspušten, onda sam počeo da radim u svim ORG-ima i učio stvari od svih dok ne dobijem poverenje u svaku ORG i vratio sam se mojoj bandi da bude na vrhu i svaki novajlija koji je došao u grad ima neke ciljeve kao što je pljačka ili slične stvari i mi ćemo učiniti isto od BALLAS-a i da pomognemo svima i treba da me nazovem BALLAS NA VRHU i svi bi trebali imaj poštovanje prema BALLAS-u i BALLAS mi je mnogo pomogao, vreme je da se vratim i napravim BALLAS NA VRHU

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

- Aktivno učešće u Grafitiju (aktiviranje tima za prskanje)
- Igrati turf sasvim posteno i bez ikakvih gresaka-
- Proširivanje RP u RP situaciji poput trgovine i talaca pregovaranjem sa drazvnim organizacijama
- Pomaganje početnicima da postignu svoj cilj i navođenje da nauče sva pravila
- Pokazivanje više aktivnosti bez kršenja pravila
- Zaustavljanje CL i napuštanje situacije dok vas hapse ili slične stvari
- Znajte sva pravila pljačke za svaki balas tako što ćete ih naučiti svim pravilima vezanim za BALLAS
- Napraviti Ballase najjacim.

Hvala vam puno što ste odvojili vreme da pročitate moju prijavu!

Nidzolaaa

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 24
3. Vremenska zona: CEST
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h+
5. Vaš Diskord: nidzolaaa#6292
6. Vaše Ingame ime: Takeo Sinner
7. Vaš ID: 5567

Dodatne Informacije
1. Lider za: Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
- RP-am preko godinu dana na Grand RP serveru, savrseno znam kako i sta treba jedna banda da radi.
- Ne bi mi bio prvi put da sam lider organizacije. Bio sam lider Marabunte prije nekih skoro godinu dana i u drugom mandatu dobio sam disband.
- Ne svidja mi se kako neki od lidera vode organizacije (Legala i ilegala), ne svidja mi se sta lideru dopustaju da njihovi clanovi rade, ne svidja mi se kako se sve svodi oko pucanja (koliko god bilo to zanimljivo) i ne svidja mi se sto se neki ljudi tolerisu posle previse kiksa. Ropleplay obozavam, i koliko god umem da RP-am, zelio bih da to sve da prenesem na svoju bandu.
- Takodje ne bih uzimao bandu da mainam turfove kao sto mnogi rade, vec bi se vecina stvari svodila na RP, jer mislim da je server izgubio dosta RP zbog turfova i OC eventa, naravno, turfalo bi se ali to ne bi bio prioritet.
Roleplay je mnogo ogranicen. Ogranicen je u smislu da ima za sve proces kako treba da se odradi. Ne slazem se da ne treba da ima jer bi se preterivalo, ali previse je vestacki, treba da se pusti malo masti na volju, treba da se rade stvari koje nisu vidjene kod nas na serveru, malo manje da se LJUTE ljudi kad izgube u roleplayu, malo vise da se igraju i smeju. U sustini zna se sta momci iz hooda radi, sta rade gansteri, kad rade, kako rade. Milslim da bi bas bio slag na tortu sto se tice roleplaya. Ne bi se samo islo na eventima i pljackalo. Bilo bi i stvarno malog RPa. Mozda ste cak i prisustvovali pljacki gunstora, bilo kao admin, taoc, policajac ili pljackas. Gde smo posle pljacke otislo po ronilacka odela i pobegli plivajuci do geta u ronilackom odelu. To je samo bio jedan od planova koje sam imao i iskoristio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom