Informacije
1. Vaše ime u RL: Filip
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: +1(CET)
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord: .dakicc
6. Vaše Ingame ime: Bojan Kovacic
7. Vaš ID: 11502
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
2. Koje su vaše prednosti?
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nekad mi internet nije na mjestu i često puca, to nije učestalo, ali događa se s vremena na vrijeme.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Da, prošao sam stvarno puno toga i volio bih se posvetiti projektu i pomoći mu koliko god je mu mojoj moći.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Hoću, ne posjedujem biznis tako da nije problem.
1. Vaše ime u RL: Filip
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: +1(CET)
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord: .dakicc
6. Vaše Ingame ime: Bojan Kovacic
7. Vaš ID: 11502
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Pa počnimo otpočetka
, sa Grand RP projektom upoznao sam se u osmom mjesecu 2021. Tad još nisam bio upoznat s pravilima Roleplay-a, a kamoli s pravilima koja su specifična za ovaj projekt. Neko vrijeme sam igrao na EN1, naučio sam nešto više o pravilima, ali mi je veliki problem bio pričati engleski zbog mojeg "oštrog" naglaska. Ljudi me nekad nisu razumijeli zbog istog. Na EN1 sam igrao dugo vremena, u međuvremenu otvorio se i RS1, nisam odmah prešao sa EN1 jer sam tamo imao neke prijatelje i veliku poziciju u većini organizacija. Negdje oko kraja 11. mjeseca, ako se dobro sjećam, pozvao me jedan stari prijatelj da dođem na RS1 jer je ovdje imao familiju i ponudio mi je veliki rank u istoj. Prihvatio sam ponudu i prešao. Tu je počela moja priča na RS1. Od tad je prošlo više od 18 mjeseci, brojna pravila su se promjenila, mnogi su otišli, novi ljudi su došli, prošao sam sve organizacije kako državne tako i kriminalne, bio sam jednom admin, vodio sam Government, bio sam tu i kad je server bio u boljim danima i iako su mnogi otišli, ja sam ostao, kao admin nastojao bih dočarati igračima koliko naš server zapravo zabavan može biti i pokušavao bih održavati RP na što višoj razini. Iz mojeg iskustva najviše se kršenja pravila događa u kasne sate, negdje nakon ponoći. Nastojao bih naravno biti cijeli dan što više aktivan, ali vjerojatno bih bio najaktivniji u većernjim satima tako da bih mogao odgovarati na što više tiketa tada. Moj cilj kao adminu bio bi ljudima pružiti razlog da nastave igrati na našem serveru kao što sam ja nastavio. Naravno ova zajednica je stvarno ogromna, a admin nema puno pogotovo u spomenutim većernjim satima.

2. Koje su vaše prednosti?
Za snimanje korstim Nvidiu tako da bih uvijek mogao imati POV. U stvarnom životu sam mirnija osoba i ne mogu se lako naživcirati. Imam iskustvo s vođenjem ljudi tako da znam kako objasniti nekome njegove pogreške. Znam odlično pričati s ljudima i volim to raditi. Moje iskustvo je veliko i iz svih područja tako da mogu s lakoćom ljudima pomagati ako ne razumiju neka pravila.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nekad mi internet nije na mjestu i često puca, to nije učestalo, ali događa se s vremena na vrijeme.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Da, prošao sam stvarno puno toga i volio bih se posvetiti projektu i pomoći mu koliko god je mu mojoj moći.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Hoću, ne posjedujem biznis tako da nije problem.