1. Vaše ime u RL Josip
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan 5h+
5. Vaš Diskord jumnior
6. Vaše Ingame ime Jox Michelangelo
7. Vaš ID 14022
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelio bih postati admin prvenstveno da smanjim krsenje pravila na serveru i da pomažem igracima.
Admin zelim postati da poboljsam roleplay na serveru i mislim da bi svojom aktivnoscu i disciplinom pokazao znanje i sigurno pripomogao serveru i radu servera.
Volio bih pomagati novim igracima i omoguciti im uzivanje u prvim koracima kroz Grand Roleplay, volim pomagati ljudima tako da bi uvijek bio na raspolaganju novim igracima .
Kao admin maksimalno zalagao za pravednost i pregledao bih situacije ozbiljno i detaljno.
2. Koje su vaše prednosti?
Aktivan sam brzo i afikasno radim posao. Znam pravila i za drzavne i za gang organizacije tako da mi nije problem biti curator nijedne.
Uvijek pravedno odlucujem i prema svima se isto odnosim.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad sam tvrdoglav
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Nemam biznis, ali naravno
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan 5h+
5. Vaš Diskord jumnior
6. Vaše Ingame ime Jox Michelangelo
7. Vaš ID 14022
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelio bih postati admin prvenstveno da smanjim krsenje pravila na serveru i da pomažem igracima.
Admin zelim postati da poboljsam roleplay na serveru i mislim da bi svojom aktivnoscu i disciplinom pokazao znanje i sigurno pripomogao serveru i radu servera.
Volio bih pomagati novim igracima i omoguciti im uzivanje u prvim koracima kroz Grand Roleplay, volim pomagati ljudima tako da bi uvijek bio na raspolaganju novim igracima .
Kao admin maksimalno zalagao za pravednost i pregledao bih situacije ozbiljno i detaljno.
2. Koje su vaše prednosti?
Aktivan sam brzo i afikasno radim posao. Znam pravila i za drzavne i za gang organizacije tako da mi nije problem biti curator nijedne.
Uvijek pravedno odlucujem i prema svima se isto odnosim.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad sam tvrdoglav
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Nemam biznis, ali naravno
Last edited: