1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 10 sati.
5. Vaš Diskord: mocniske#1337
6. Vaše Ingame ime: Marcus Henderson
7. Vaš ID: 12202
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? - Imam dosta iskustva sto se tice RP-a, volim da pomazem igracima, jednostavno me to ispunjuje, usrecuje i jednostavno mi je zanimljivo biti admin i imati neku duznost.
2. Koje su vaše prednosti? Pre svega sam mnogo druzeljubiv, volim da komuniciram sa igracima, uvek sam tu da im izadjem u susret ukoliko im nesto nije jasno ili imaju neki problem, mogu da posvetim maksimalno vremena koliko god njima treba da bi im pomogao. Takodje sam strog sto se tice krsenja pravila, mogu doprineti serveru nekim novim idejama.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Ne volim kada me neko pravi budalom.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 10 sati.
5. Vaš Diskord: mocniske#1337
6. Vaše Ingame ime: Marcus Henderson
7. Vaš ID: 12202
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? - Imam dosta iskustva sto se tice RP-a, volim da pomazem igracima, jednostavno me to ispunjuje, usrecuje i jednostavno mi je zanimljivo biti admin i imati neku duznost.
2. Koje su vaše prednosti? Pre svega sam mnogo druzeljubiv, volim da komuniciram sa igracima, uvek sam tu da im izadjem u susret ukoliko im nesto nije jasno ili imaju neki problem, mogu da posvetim maksimalno vremena koliko god njima treba da bi im pomogao. Takodje sam strog sto se tice krsenja pravila, mogu doprineti serveru nekim novim idejama.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Ne volim kada me neko pravi budalom.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da.