Informacije
1. Vaše ime u RL
2. Vaše godine
3. Vremenska zona
4. Prosječna aktivnost na dan
5. Vaš Diskord
6. Vaše Ingame ime
7. Vaš ID
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
2. Koje su vaše prednosti?
3. Koje su vaše najveće slabosti?
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Informacije
1. Vaše ime u RL: Boban Avramovic
2. Vaše godine: 22
3. Vremenska zona
Moja vremenska zona je: (GMT+2)
4. Prosječna aktivnost na dan: 5/6 sati vikendom 7/8 sati
5. Vaš Diskord: Kevin Nikic 519#7981
6. Vaše Ingame ime
Kevin Nikic
7. Vaš ID: 519
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želeo bih da se prijavim kao „administrator“ na Grand Role Plai za Balkanski server
Ja sam vrlo poštena osoba kojoj bi osoba želela da pomogne drugim ljudima, posebno na serveru na kojem ima mnogo igrača, potrebna je velika pomoć.
Podržavam svakog igrača bez obzira na to sviđa li mi se ova osoba ili ne, na kraju krajeva, ne radi se o meni, već o održavanju ovog servera, pre svega pažnjom i redom.
Svestan sam svojih zadataka i pravilno ću ih izvršavati. Naravno da bih bio srećan da razgovaram sa vama. Nadam se da sam sa prvim utiskom mogao da vam kažem nešto o sebi.
2. Koje su vaše prednosti?
Sposobnost rada u timu
- Odlučnost
- ljubaznost
- osećaj odgovornosti
- Elastičnost
3. Koje su vaše najveće slabosti?
1. Često sam nezadovoljan onim što radim, uvek želim da se poboljšam čak i ako je već savršeno.
2. Volim da razgovaram (zavisi od situacije)
3. Direktan i otvoren način
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Naravno da ... Zašto? Jednostavno, nisam osoba koja mora da se uključi u igru, ali želim da podržim druge igrače njihovom zabavom i da im pomognem oko problema.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Da, bio bih jer da sam ga imao, odustao bih od toga da bih pomogao drugim igračima.