Informacije
1. Vaše ime u RL Mihailo
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan 5-10h
5. Vaš Diskord miha nevolja #4001
6. Vaše Ingame ime Miha Nevolja
7. Vaš ID 20339
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Sate i sate sam proveo na ovom server i sve sam i naucio,tako i sama roleplay pravila i jos od samog starta imao sam zelju da doprinesem serveru kao administrator,i da pomognem kako novim tako i starim igracima ovog projekta
2. Koje su vaše prednosti?
- Vaspitan sam,znam lijepo i primjereno komunicirati sa ljudima,Volim pomagati ljudima,kao sto rekoh znam sva pravila,uveden sam u posao administratora sto se tice drugih servera i u svakoj situaciji koliko me god neko iznervirao ili bilo sta ostacu smiren i na pristojan nacin komunicirati sa tom osobom.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Sumnjam da imam neke velike slabosti koje mogu uticati na posao administratora.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Spreman sam,i vec neki duzi vremenski period razmisljam o administraciji,i zelim da se pridruzim
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Spreman sam da prodam biznis!
1. Vaše ime u RL Mihailo
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan 5-10h
5. Vaš Diskord miha nevolja #4001
6. Vaše Ingame ime Miha Nevolja
7. Vaš ID 20339
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Sate i sate sam proveo na ovom server i sve sam i naucio,tako i sama roleplay pravila i jos od samog starta imao sam zelju da doprinesem serveru kao administrator,i da pomognem kako novim tako i starim igracima ovog projekta
2. Koje su vaše prednosti?
- Vaspitan sam,znam lijepo i primjereno komunicirati sa ljudima,Volim pomagati ljudima,kao sto rekoh znam sva pravila,uveden sam u posao administratora sto se tice drugih servera i u svakoj situaciji koliko me god neko iznervirao ili bilo sta ostacu smiren i na pristojan nacin komunicirati sa tom osobom.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Sumnjam da imam neke velike slabosti koje mogu uticati na posao administratora.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Spreman sam,i vec neki duzi vremenski period razmisljam o administraciji,i zelim da se pridruzim
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Spreman sam da prodam biznis!