Poštovanje, ( da se ogradim ovo nije nikakvo vredjanje ili ponizavanje Admina, samo objektivni pogled na celu situaciju i objektivna zalba )
Želeo bih da Vam predstavim neke od dokaza za korupciju/potencijalnu korupciju od strane Nemanje Zajceva (Senior Admina), pre svega kao i jedna od glavnih stavki na ovoj listi jeste da sam ja dobio ban za G.P 1.4.. Moje sledece pitanje je zasto i iz kog razloga je doslo da ja budem proveren za G.P 1.4 kada se nisam prijavio niti za lidera/admina, da li to znaci da je Senior Admin iz cista mira zeleo bas mene da proveri ili je imao pik na mene zato sto svi znamo da igra na Twink acc aktivnije nego na Senior posto to mozemo primetiti. Po nekoj bezveze cinjenici a to su biografije kojih cemo se dotaknuti posle, a da napomenem cinjenicu da on na Twink acc masivno krsi RP pravila gde je cak izasao i snimak kako on vredja STATE igrace i nagovara ljude iz CRIME da krse RP pravila ali otom potom, tako da zeleo bih da proverite licno sa njim kako i odakle mu je svanulo u glavi da dodje do toga da mene proveri za G.P 1.4 i banuje.
Biografije - Evo nekih od primera biografiji koji nisu po formatu a prihvacene su, da li to znaci da Senior ne gleda biografije i prihvati kako se njemu cefne?
Rejected - SAHP Korumpirana biografija | Ognjen Loco | 18183 - nije po formatu, nije po redosledu i ne pise Zivotna karijera a ima dosta biografija koje su odbijene zbog tog razloga.
Approved - FIB I Korumpirana Biografija I Vitaly Kalasnjikov 47548 - Ista situacija, ali jedna stvar koja se da primetiti jeste da su Vitaly i Zajcev drugari takodje su u FAM-u gde je Vitaly rank 8/9 da li to znaci da bi ti biografija bila odobrena na ovaj nacin potrebno samo da budes dobar drug sa Zajcevom?
Approved - NG Corrupted Bio I Danilo Westbrook I 77159 - u naslovu NG Corrupted Bio nije po formatu.
Rejected - NG | Korumpirana Biografija | Diego Hanagaki | 70886 - Korumpirana biografija umesto Zivotna karijera nije po formatu.
Rejected - FIB Korumpirana Biografija | Soka Sokic | 31350 - Jos jedna biografija koja ne sadrzi 2 glavne stavke da bi bila prihvacena, ali mozemo primetiti da je ovo takodje drugar od Zajceva jer je takodje u FAM/bili su u STATE dosta dosta puta zajedno ?
Rejected - FIB Korumpirana biografija | Akira Bushido 10930 - Takodje nema 2 glavne stavke a to su Zivotna Karijera i prica o karijeri a takodje je drugar od Zajceva da li to znaci nesto, kako je moguce da su biografije gde Zajcev i oni imaju neke uske povezanosti prihvacene a ostale odbijene?
Evo i neki video, a takodje mu je bio zamenik u FIBU.
To je samo mali deo za biografije a ko zna koliko sam gresaka ima i korupcije u svim.
Aplikacije za Lidera/Admina -
Approved - Admin aplikacija | Nemanja Zajcev - ovde je tehnicki po svim datumima trebao da ima 31 godinu
IMPORTANT - Aplikacije za Admina - ovde je trebao da ima "tehnicki 28 godina"
Poslao sam sve aplikacije kako bi licno vi uporedili vreme i videli da je lagao Administraciju za godine.
Licni utisak je da Senior pozicija jako zahtevna i treba se posvetiti tome, a ne kao ovaj primer jer se moze videti da iskoriscava svoju poziciju, gresi, nedovoljno znanja. Jer svi znamo da je on na 19930 5x aktivniji i da tu provodi najvise vremena jer drzi FAM pritom je zamenik u STATE organizacijama kod svojih drugara sasvim slucajno a on je Senior za State. Takodje necemo da pricamo o tome da mu ne dolici da kao Senior krsi RP pravila koja bi on prvi trebao da postuje i da bude "uzor" u tome, a ne da vredja ljude i preti kako ce nabijati warnove kao sto je bilo na jednom od snimaka koji mogu poslati ako je potrebno.
Želeo bih da Vam predstavim neke od dokaza za korupciju/potencijalnu korupciju od strane Nemanje Zajceva (Senior Admina), pre svega kao i jedna od glavnih stavki na ovoj listi jeste da sam ja dobio ban za G.P 1.4.. Moje sledece pitanje je zasto i iz kog razloga je doslo da ja budem proveren za G.P 1.4 kada se nisam prijavio niti za lidera/admina, da li to znaci da je Senior Admin iz cista mira zeleo bas mene da proveri ili je imao pik na mene zato sto svi znamo da igra na Twink acc aktivnije nego na Senior posto to mozemo primetiti. Po nekoj bezveze cinjenici a to su biografije kojih cemo se dotaknuti posle, a da napomenem cinjenicu da on na Twink acc masivno krsi RP pravila gde je cak izasao i snimak kako on vredja STATE igrace i nagovara ljude iz CRIME da krse RP pravila ali otom potom, tako da zeleo bih da proverite licno sa njim kako i odakle mu je svanulo u glavi da dodje do toga da mene proveri za G.P 1.4 i banuje.
Biografije - Evo nekih od primera biografiji koji nisu po formatu a prihvacene su, da li to znaci da Senior ne gleda biografije i prihvati kako se njemu cefne?
Rejected - SAHP Korumpirana biografija | Ognjen Loco | 18183 - nije po formatu, nije po redosledu i ne pise Zivotna karijera a ima dosta biografija koje su odbijene zbog tog razloga.
Approved - FIB I Korumpirana Biografija I Vitaly Kalasnjikov 47548 - Ista situacija, ali jedna stvar koja se da primetiti jeste da su Vitaly i Zajcev drugari takodje su u FAM-u gde je Vitaly rank 8/9 da li to znaci da bi ti biografija bila odobrena na ovaj nacin potrebno samo da budes dobar drug sa Zajcevom?
Approved - NG Corrupted Bio I Danilo Westbrook I 77159 - u naslovu NG Corrupted Bio nije po formatu.
Rejected - NG | Korumpirana Biografija | Diego Hanagaki | 70886 - Korumpirana biografija umesto Zivotna karijera nije po formatu.
Rejected - FIB Korumpirana Biografija | Soka Sokic | 31350 - Jos jedna biografija koja ne sadrzi 2 glavne stavke da bi bila prihvacena, ali mozemo primetiti da je ovo takodje drugar od Zajceva jer je takodje u FAM/bili su u STATE dosta dosta puta zajedno ?
Rejected - FIB Korumpirana biografija | Akira Bushido 10930 - Takodje nema 2 glavne stavke a to su Zivotna Karijera i prica o karijeri a takodje je drugar od Zajceva da li to znaci nesto, kako je moguce da su biografije gde Zajcev i oni imaju neke uske povezanosti prihvacene a ostale odbijene?
Evo i neki video, a takodje mu je bio zamenik u FIBU.
To je samo mali deo za biografije a ko zna koliko sam gresaka ima i korupcije u svim.
Aplikacije za Lidera/Admina -
IMPORTANT - Aplikacije za Lidere
1. Vaše ime u RL: Nešad 2. Vaše godine: 18 3. Vremenska zona: GTM + 1 4. Prosječna aktivnost na dan: 6-12h 5. Vaš Discord: Nesad Jahic 7062 6. Vaše Ingame ime: Nesad Jahic 7. Vaš ID: 3907 Lider za: FIB 2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)...
gta5grand.com
IMPORTANT - Aplikacije za Admina
Informacije 1. Vaše ime u RL: Damjan 2. Vaše godine: 16 3. Vremenska zona: CET ( Germany, Berlin Time Zone ) 4. Prosječna aktivnost na dan: 7+ Sati 5. Vaš Diskord: Trajkovski#0867 6. Vaše Ingame ime: Damjan Magluta 7. Vaš ID: 15439 Dodatne Informacije 1. Zašto želite postati admin? Imam dosta...
gta5grand.com
1. Vaše ime u RL : Aleksa 2. Vaše godine : 17 3. Vremenska zona : GMT+1 4. Prosječna aktivnost na dan : 7-8h 5. Vaš Diskord : Coa#9082 6. Vaše Ingame ime : Coaa Petroviic 7. Vaš ID : 1378 Dodatne Informacije 1. Zašto želite postati admin? -Zelim postati admin jer volim da pomazem ljudima i da...
gta5grand.com
Informacije 1. Vaše ime u RL: Ilija Vasiljevic 2. Vaše godine: 15 3. Vremenska zona: (GMT +1) 4. Prosječna aktivnost na dan: vise od 4h dnevno 5. Vaš Diskord: Vasiljewic#3638 6. Vaše Ingame ime: Ilija Slashh 7. Vaš ID: 18370 Dodatne Informacije 1. Zašto želite postati admin? Prosto mislim da je...
gta5grand.com
Informacije 1. Vaše ime u RL: Luka 2. Vaše godine: 16 3. Vremenska zona: GMT +2 4. Prosječna aktivnost na dan 5+ 5. Vaš Diskord: BlackLukenzi#5741 6. Vaše Ingame ime: Luksy Ghostt 7. Vaš ID: 1251 Dodatne Informacije 1. Lider za...FIB (Bureau of Investigation) 2. Zašto želite biti Lider ove...
gta5grand.com
Informacije 1. Vaše ime u RL: Marko 2. Vaše godine: 18 3. Vremenska zona: GMT+1 4. Prosečna aktivnost na dan: 4h-6h 5. Vaš Diskord: Marko Magluta#2074 6. Vaše Ingame ime: Arthur Johnson 7. Vaš ID - 15810 Dodatne Informacije 1. Zašto želite postati admin? - Nemam šta pametnije da radim na...
gta5grand.com
Informacije 1. Vaše ime u RL: Daniel 2. Vaše godine: 14 3. Vremenska zona: GMT+1 4. Prosječna aktivnost na dan:8-10 h 5. Vaš Diskord:Ex Daniel Vespuccii#7053 6. Vaše Ingame ime: Daniel Vespuccii 7. Vaš ID:36272 Dodatne Informacije 1. Zašto želite postati admin? Vec neko vreme razmisljam...
gta5grand.com
1. Vaše ime u RL: Ognjen 2. Vaše godine: 16 3. Vremenska zona: GMT+1 4. Prosječna aktivnost na dan: 4-10 sati 5. Vaš Diskord: Ognjen Cash#3411 6. Vaše Ingame ime: Ognjen Cash 7. Vaš ID: 8469 Dodatne Informacije 1. Zašto želite postati admin? Zato sto znam pravila. Par puta sam bio u demorganu...
gta5grand.com
1. Vaše ime u RL: Leonid 2. Vaše godine:14. 12.1.2009 3. Vremenska zona:GMT+1 4. Prosječna aktivnost na dan: 4-5 5. Vaš Diskord:GUY#2069 6. Vaše Ingame ime:Leo Lacoste 7. Vaš ID:13733 Dodatne Informacije 1. Zašto želite postati pomocnik admin? Zelim da postanem pomocnik adminn jel znam neko...
gta5grand.com
Approved - Lider za Marabunta Grande | Nemanja Zajcev
Informacije 1. Vaše ime IRL: Nemanja 2. Vaše godine: 30 3. Vremenska zona: GMT+2 4. Prosjek online po danu: 6h+ 5. Vaš Discord: Nemanja93#2160 6. Vaše ingame ime: Nemanja Zajcev 7. Vaš ID: 19165 Dodatne informacije 1. Lider za..... Marabunta Grande 2. Zašto želite biti Lider ove specifične...
gta5grand.com
Approved - Admin aplikacija | Nemanja Zajcev - ovde je tehnicki po svim datumima trebao da ima 31 godinu
Čestitam odabrani ste za admin intervju Kix#2807-Kix Darkin|8332 SG_Skully#9049-Skully Ruiz|5416 filipツ#3919-Filip Fillds|7249 Arsenovic Aleksandar#6692-Aleksandar Navarro|11041 Westify#0591-Carlos Rodriguez|14859 Novke#7923Johnny Delugo|1361 I V K E#8190-Marko Ivanovic|4827 Zeljko...
gta5grand.com
Informacije 1. Vaše ime u RL: Nemanja 2. Vaše godine: 29 3. Vremenska zona: GMT+2 4. Prosječna aktivnost na dan: 10-16h 5. Vaš Diskord: ngarca93#2160 6. Vaše Ingame ime: Nemanja Zajcev 7. Vaš ID: 19165 Dodatne Informacije 1. Lider za... FIB 2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije...
gta5grand.com
IMPORTANT - Aplikacije za Admina - ovde je trebao da ima "tehnicki 28 godina"
Informacije 1. Vaše ime u RL: Nikola 2. Vaše godine: 22 3. Vremenska zona: UTC+2 4. Prosječna aktivnost na dan: 5-6h nekad vise 5. Vaš Diskord: golubb01 6. Vaše Ingame ime: Nikola_Golubovic 7. Vaš ID: 517 Dodatne Informacije 1. Zašto želite postati admin? Sada imam viska slobodnog vremena i...
gta5grand.com
Poslao sam sve aplikacije kako bi licno vi uporedili vreme i videli da je lagao Administraciju za godine.
Licni utisak je da Senior pozicija jako zahtevna i treba se posvetiti tome, a ne kao ovaj primer jer se moze videti da iskoriscava svoju poziciju, gresi, nedovoljno znanja. Jer svi znamo da je on na 19930 5x aktivniji i da tu provodi najvise vremena jer drzi FAM pritom je zamenik u STATE organizacijama kod svojih drugara sasvim slucajno a on je Senior za State. Takodje necemo da pricamo o tome da mu ne dolici da kao Senior krsi RP pravila koja bi on prvi trebao da postuje i da bude "uzor" u tome, a ne da vredja ljude i preti kako ce nabijati warnove kao sto je bilo na jednom od snimaka koji mogu poslati ako je potrebno.