Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67866
Players nickname
Milan Miami
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Aug 12, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/rs/

Reporter404

Player
Player
Poštovanje, ( da se ogradim ovo nije nikakvo vredjanje ili ponizavanje Admina, samo objektivni pogled na celu situaciju i objektivna zalba )

Želeo bih da Vam predstavim neke od dokaza za korupciju/potencijalnu korupciju od strane Nemanje Zajceva (Senior Admina), pre svega kao i jedna od glavnih stavki na ovoj listi jeste da sam ja dobio ban za G.P 1.4.. Moje sledece pitanje je zasto i iz kog razloga je doslo da ja budem proveren za G.P 1.4 kada se nisam prijavio niti za lidera/admina, da li to znaci da je Senior Admin iz cista mira zeleo bas mene da proveri ili je imao pik na mene zato sto svi znamo da igra na Twink acc aktivnije nego na Senior posto to mozemo primetiti. Po nekoj bezveze cinjenici a to su biografije kojih cemo se dotaknuti posle, a da napomenem cinjenicu da on na Twink acc masivno krsi RP pravila gde je cak izasao i snimak kako on vredja STATE igrace i nagovara ljude iz CRIME da krse RP pravila ali otom potom, tako da zeleo bih da proverite licno sa njim kako i odakle mu je svanulo u glavi da dodje do toga da mene proveri za G.P 1.4 i banuje.

Biografije - Evo nekih od primera biografiji koji nisu po formatu a prihvacene su, da li to znaci da Senior ne gleda biografije i prihvati kako se njemu cefne?

Rejected - SAHP Korumpirana biografija | Ognjen Loco | 18183 - nije po formatu, nije po redosledu i ne pise Zivotna karijera a ima dosta biografija koje su odbijene zbog tog razloga.

Approved - FIB I Korumpirana Biografija I Vitaly Kalasnjikov 47548 - Ista situacija, ali jedna stvar koja se da primetiti jeste da su Vitaly i Zajcev drugari takodje su u FAM-u gde je Vitaly rank 8/9 da li to znaci da bi ti biografija bila odobrena na ovaj nacin potrebno samo da budes dobar drug sa Zajcevom?

Approved - NG Corrupted Bio I Danilo Westbrook I 77159 - u naslovu NG Corrupted Bio nije po formatu.

Rejected - NG | Korumpirana Biografija | Diego Hanagaki | 70886 - Korumpirana biografija umesto Zivotna karijera nije po formatu.

Rejected - FIB Korumpirana Biografija | Soka Sokic | 31350 - Jos jedna biografija koja ne sadrzi 2 glavne stavke da bi bila prihvacena, ali mozemo primetiti da je ovo takodje drugar od Zajceva jer je takodje u FAM/bili su u STATE dosta dosta puta zajedno ?

Rejected - FIB Korumpirana biografija | Akira Bushido 10930 - Takodje nema 2 glavne stavke a to su Zivotna Karijera i prica o karijeri a takodje je drugar od Zajceva da li to znaci nesto, kako je moguce da su biografije gde Zajcev i oni imaju neke uske povezanosti prihvacene a ostale odbijene?

Evo i neki video, a takodje mu je bio zamenik u FIBU.

To je samo mali deo za biografije a ko zna koliko sam gresaka ima i korupcije u svim.

Aplikacije za Lidera/Admina -

Approved - Admin aplikacija | Nemanja Zajcev - ovde je tehnicki po svim datumima trebao da ima 31 godinu

IMPORTANT - Aplikacije za Admina - ovde je trebao da ima "tehnicki 28 godina"

Poslao sam sve aplikacije kako bi licno vi uporedili vreme i videli da je lagao Administraciju za godine.

Licni utisak je da Senior pozicija jako zahtevna i treba se posvetiti tome, a ne kao ovaj primer jer se moze videti da iskoriscava svoju poziciju, gresi, nedovoljno znanja. Jer svi znamo da je on na 19930 5x aktivniji i da tu provodi najvise vremena jer drzi FAM pritom je zamenik u STATE organizacijama kod svojih drugara sasvim slucajno a on je Senior za State. Takodje necemo da pricamo o tome da mu ne dolici da kao Senior krsi RP pravila koja bi on prvi trebao da postuje i da bude "uzor" u tome, a ne da vredja ljude i preti kako ce nabijati warnove kao sto je bilo na jednom od snimaka koji mogu poslati ako je potrebno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom