1. Vaše ime u RL: Martin
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: Radnim danom 5h-7h, Vikednom oko 10h-12h
5. Vaš Diskord: Sorter37#2110
6. Vaše Ingame ime: Johnny Pluxury
7. Vaš ID: 22455
1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Već dugo vrijeme igram na projektu te želim isprobati kako je to biti lider organizacije. Bio sam u svim organziacijama, legalnim i bandama, ali uvijek su me više privlačile legalne organziacije. U legalnim organizacijama sam bio: undercover agent u FIB-u kroz dulje vrijeme, HC u NG-u (kapetan), unutrašnja kontrola u vladi, te vođa istražnog osoblja u LSPD-u. Također sam bio zamenik lidera u LI-u ali to ne spada pod legalne organizacije koje se bore protiv zločina. Bio sam rank 11 u dvije bande ali sam tamo proveo malo vremena jer kriminalne organziacije nisu za mene.
2. U prijašnjim legalnim organizacijama kojima sam bio, sam većinom vodio neke manje jedinice kao što su: Undercover jedinica u FIB-u, DEA-a u FIB-u i Istražno osoblje u LSPD-u. Ta uloga vođenja manjih jedinica mi se jako svidjela te mi je išlo, uspio sam sastaviti složenu i organiziranu jedinicu. Zato se sad želim okušati u vođenju cijele organziacije. Vjerujem da sam dosta naučio o vođenju ljudi te bih to htio primjeniti na jednog legalnoj organizaciji kao što je SAHP.
Kao što sam već rekao, bio sam u svim legalnim organizacijama, te bi samim time pokušao imati najbolji mogući odnos između svih organizacija. S niti jednom organizacijom nebi bio, niti nebi ulazio u svađu i loše odnose. Poštujem svakoga i svačije mišljenje, te neću se svađati ako nešto neće biti po mojem ili po SAHP-ovom.
3. Moj cilj je da svo znanje prenesem na svoje članove i da steknu iskustvo i veštinu kako bi to znanje mogli primeniti u situacijama gde je to neizbežno.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
3.1 Uveo bih uniforme i opremu za svaki rank u organzicaiji koje bi se ljudi trebali pridržavati. Vjerujem da je organiziranje same organizacije najbolja stvar za kvalitetan rad te dug opstanak organizacije. Puno pažnje bi zapravo obraćao na ovakve stvari, jer sam iz puno primjera u legalnim organizacijama kojima sam bio, vidio da se ne poštuje uniforma i oprema koja je zadana za taj rank od strane lidera i high commandi.
3.2 Svaki član bi se tretirao isto, bio HC ili rank 1. Niti jedan član nebi bio pod "mojom zaštitom". Tko pogreši nešto, pogrešio je, dešava se svakome. Naravno bio bi blag prema novim igračima, i također bi rekao svojim HC rankovima da budu također blaži prema novim igračima.
3.3 Svaki član organizacije bi vodio svoj takozvani dnevnik ili kako nam je svima poznato "patrol log". U njega bi zapisivao neke osnovne informacije kao što su kada je stigao na dužnost, kada se odjavio, što je uzeo, što je vratio, na kojim događajima je bio, itd., itd. Imat ću ljude koji će biti zaduženi da detaljno pregledavaju patrol logove i logove same organizacije, da bi se spriječila bilo kakva krađa iz organizacije.
3.4 Rankovi koji bi bili u SAHP-u:
1 Suspenzija
2 Sheriff Regrut
3 Junior Sheriff
4 Sheriff
5 Senior Sheriff
6 AIR-1 Junior
7 SORE Junior
8 SSU Junior
9 SET Junior
10 AIR-1 Special
11 SORE Special
12 SSU Special
13 SET Special
14 AIR-1 Senior
15 SORE Senior
16 SSU Senior
17 SET Senior
18 Instruktor Obuke
19 Vodja Sheriffa
20 Detektiv
21 Zamenik glavnog detektiva
22 Glavni detektiv
23 Deputy Head of Department
24 Head of Department
25 Poručnik
26 Chief of Staff
27 Supervisor
28 Asistent Državnog Sheriffa
29 Zamenik Državnog Sheriffa
30 Državni Sheriff
3.5 Kodovi:
10-1: Poziv natrag u stanicu, sve jedinice se vraćaju te formiraju liniju na crti
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Ispaljeni hici
10-11: Pljacka u toku
10-12: Predvideno vreme dolaska
10-16: Povredeni civil
10-20: Lokacija
10-22: Situacija sa taocima
10-33: Potrebna podrska
10-57 VIKTOR: Potera za vozilom
10-57 FOKSTROT: Potera za osumljicenim koji bezi peske
10-99: Situacija resena, vratite se na ono što ste radili
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Pauziran RP, admin situacija
Kod 1 -> Situacija opasna po zivot. (Odbacite ono što radite i odmah reagujte (svjetla i sirene))
Kod 2 -> Polu-hitni! (samo svjetla)
Kod 3 -> Hitna pomoć! (svjetla i sirene)
Kod 4 -> Situacija pod kontrolom.
Kod 5 -> Teroristički napad!
Kod 6 -> Van vozila!
Kod 7 -> Sprovođenje istrage.
3.6 Opis rankova:
AIR-1: Air Support Unit -> Jedinica u kojoj su ljudi koji su najiskusniji piloti. Prvenstvena zadaća ove jedinice bi bila da pruža air support ostalim jedinicma, te nadgledaju prostor u raznim akcijama. Tijekom Ammo Run-a, AIR-1 jedinice bi letjele ispred konvoja, te samim time pregledavali put ispred i javljali ostalima kakvo je stanje. Također jedna od glavnih zadaća bi bila da tijekom talačkih situacija prelete brda i sva područja na koja se pješice teže dođe, da bi možda pronašli ljude sa Sniperima koji predstavljaju opasnost za legalne organizacije na tlu.
SORE: Sheriff's Off-Road Enforcement -> Jedinica koja bi bila zadužena za off-road vozila (NE PG). Njihov cilj bi bio loviti kriminalce koji pokušavaju pobjeći na brda, šume ili na bilo koji teren gdje normalni auti ne mogu doći. Na raspolaganju im stoje off-road vozila te off-road motori.
SET: Special Enforcement Team -> Jedinica kao S.W.A.T. Posebno istrenirana da bude prva na svim akcijama. Imali bi teško naoružanje i brze aute.
3.7 Uvijek bi pružali pomoć Nacionaloj Gardi u nihovim Ammo Runovima, makar ti Ammo Runovi nisu za nas. Kada god bi NG zatražio pomoć, mi bi poslali par patrola da sigurno prate NG skroz od baze pa sve do grada. Uvijek bi bili tu za NG kada god bi trebalo uhapsiti preuzeti lice kod njihove baze.
3.8 Moj SAHP bi se djelio na 4 nekakve glave jedinice: AIR-1, SORE, SSU, SET. Svaki novi igrač bi prvo trebao položiti obuku za sheriffa, da nauče kako se šta radi i kako funkcionira posao u SAHP-u. Nakon što postanu Junior Sheriff, trebali bi napredovati kroz sva 3 ranka, da bi na kraju nakon Senior Sheriff-a mogli odabrati u koju jedinicu žele ući. Igračima bi se prije rank up-a gledalo koliko imaju hapšenja, na kojim su eventima bili te zapravo sama aktivnost u cijelij organizacija. Oni bi sve te stvari zapisivali u svoj patrol log. Junior Sheriff, Sheriff i Senior Sheriff bi bili pod vodstvom Vodje Sheriff-a. Nakon bi imali nove vođe, Head of Department, ovisi za koju jedinicu se odluče.
3.9 Uveo bih puno više patroliranja po autoputu te isto tako zajedničke akcije s drugim legalnim organizacijama na autoputu. Vjerujem da treba biti što više patrola da kontroliraju promet. Također bi postavio svoje ljude da stoje pokraj autoputa te radarom zabilježuju brzinu automobila i po potrebi kazne vozače koji se prebrzo voze. Samim time bi ljudi počeli sporije voziti i država bi bila sigurnija.
Hvala što ste izdovjili svoje vrijeme da pročitate moju prijavu. <3
Sretno svim kandidatima!