Informacije:
1. Vaše ime u RL: Dejan Jovanovic
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: Trenutno stanje je 20h
5. Vaš Diskord: DejanMRB #4841
6. Vaše Ingame ime: Daytona Fuentes
7. Vaš ID: 15853
1. Lider za... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem).
Igram u gradu već 4+ meseca i život bandi je mesto gde ova igra napreduje. Događaji, prskanje, timski rad, itd. čine život bande načinom na koji se odvija u ovom gradu. Budući da sam u Ballas, Bloods, Vagos, a sada i marabuntu, osećam da razumem šta je dobro vođstvo da bi bilo uspešno. Nedavno sam bio viši u Vagosu i Vrhovnoj komandi za porodice. Imam iskustvo da dovedem Marabuntu do vrha u shvatanju onoga što rade dobri lideri. Fokusiranje na kohezivnu jedinicu da preuzme geto sa travnjacima, sprejevima, događajima, itd. Imam iskustvo, posvećenost i ljubav prema životu bandi plus imam strukturu da Marabunta ponovo bude na vrhu. Jedan od najvažnijih delova u životu bande je poštovanje pravila i učiniću sve što je u mojoj moći da budem siguran da imamo odgovarajući RP dok pravimo
Marabuntu na vrhu.
b) Iako nikada nisam bio u Marabunti, razumem šta je to imati bandu na vrhu. naučio sam da imaju sve što je potrebno da svoje bande učine najboljima. Planiram da iskoristim mnogo toga što su uradili kako bih osigurao da imam uspešnu bandu jer je najbolje iskustvo koje sam ikada imao sa njima. Imati plan sa odgovarajućim zamenicima i visokom komandom je ključ za uspešnu bandu. Sa ljudima u gradu koje poznajem, znam da ću imati neke od vrhunskih RP ljudi, koji će poštovati pravila i vratiti zabavu Marabunta bandi dok preuzimaju vrh. Moj plan je da iskoristim svoje veze i prošlo iskustvo sa nekim od najboljih ljudi u gradu da unajmim prave ljude za bandu. Imam minimalnu stopu zatvora u pregovorima o pljački prodavnica ili pištolja, tako da ću takođe iskoristiti ovo iskustvo kako bih se uverio da izbegnemo zatvorsku kaznu za bandu.
c) Pravilna komunikacija sa članovima bande i Vrhovnom komandom kako bi se osiguralo da se poštuju sva pravila i da bi se osiguralo da je banda organizovana. Moj cilj je da pružim šansu svima tako što ću obaviti odgovarajući proces intervjua dok prisustvujem što više događaja svakog dana i poštujući pravila u svakom trenutku. Bez pravila imamo haos i to ne može da se desi. Sa pravim ljudima i pravim planom, možemo da osiguramo da će se Marabunta vratiti na vrh.
Turfovi su važni, ali ovo nije jedina stvar na koju se treba fokusirati. Moramo da se usredsredimo na događaje, preuzimanje geta, sprejeve, itd. U životu bandi je više od pukog igranja terena. Kada budemo imali terene, obezbedićemo da damo šansu ljudima koji su voljni da pokušaju. Svako zaslužuje šansu.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1. Osiguraću da svi znaju pravila, a ako ne znaju, daćemo im adekvatnu drugu šansu sa derangacijom osim ako se ne radi o masovnom kršenju pravila i višestrukim kršenjima pravila u jednoj situaciji. Svako zaslužuje drugu šansu za malu grešku. 2. Izbegnite toksičnost i toksične igrače u gradu dobijanjem povratnih informacija od članova bande i Vrhovne komande, 3. Daću šansu svima u bandi da dokažu svoje sposobnosti kao strelac, razbojnik itd. 4. Strukturirani plan za intervjuisanje novih članova bande. Lista od 5-10 pitanja koja osiguravaju da znaju pravila. Har Hanter je bio jedan od najboljih vođa pod kojima sam ikada igrao i planiram da iskoristim njegov plan da „natera one koji žele da se pridruže bandi da urade kratak kviz koji od njih zahteva da primene svoje znanje o pravilima servera. Ako prođu ovo testa, moraju da prođu period nadzora od poverenih viših rukovodilaca ili visoke komande u bandi. Ovo će smanjiti šansu da okliznu i prekrše pravilo. Ako to urade, mogu biti poučeni svojim greškama i kaznama." Kao što je pomenuto, svako zaslužuje drugu šansu ako se pravilo prekrši i ako to ne dovede do masovnog kršenja pravila.
početak priče je ovako nastao:
Pa za početak, video sam mnogo stvari u svom iskustvu i dugo vremena u bandama i nešto što je veliki problem sa bandama je to što se igra uloga ne shvata ozbiljno u bandama i ljudi se stalno metaigraju i mešaju, pa bih voleo da izbegnem ove greške i pružaju visok nivo RP-a, drugi savet koji imam o poboljšanju je podučavanje novijih ljudi kako da igraju pljačku ili događaj. Međutim, verujem da je ljudima potrebno neko iskustvo u gradu pre nego što se pridruže organizaciji, jer zbog toga neću prihvatiti nikoga ispod nivoa uloge „10“ jer to uništava iskustvo i za igrače uloga i za ljude sa kojima se igraju uloge. Druga napomena o ovome je da želim da bude zabavno za sve, uključujući bandu policiju i civile. Ako nekome nije zabavno, nema smisla to raditi, jer je to ono o čemu se igra uloga. Cilj mi je da poboljšam igru uloga u organizaciji na najbolju koja je ikada bila. Takođe bi pomoglo igri uloga ako bih radio aktivnosti sa bandom uobičajeno kao što su pljačke i druge nezakonite aktivnosti, učestvujući u svemu, dok sam se pobrinuo da se igra uloga odvija na visokom nivou na ovim događajima i da se sve strane zabavljaju tokom događaja.
5. Pohađajte podmornice i borbeni brod svaki dan, imajte barem jednu situaciju sa taocima sa pljačkom prodavnice oružja ili 24/7, i preuzimajte geto svaki dan.
6. Vratite dobar RP. Na primer, situacija sa taocima, pljačke i druge RP situacije. Imam ovo iskustvo sa svojom porodicom i iskoristiću ga
7. Nema više pretnji za nikakve emisije svakog događaja. To dovodi do lošeg ukusa u ustima i dovodi do toksičnosti. Postoji način da se ljudi dovedu na događaje i da se pomogne sa bandom, a upotreba pretnji nije jedan od njih.
8. Osigurajte bonuse za većinu osvojenih ili posećenih događaja.
9. Bandu koju vodim učiniću najaktivnijom bandom u gradu.
10. Potrudite se za 100% travnjaka ili barem većinu travnjaka.
11. Saradnja sa drugim bandama za formiranje nekih saveza.
12. Posetite i osvajajte događaje kao što su Battleship, Subs i više tajnih po danu.
13. Radite prvo na rešavanju problema u gradu i pokušajte da stvari odnesete na forum kao POSLEDNJE sredstvo.
14. 100% prskanje više puta dnevno
15. Imajte struktuiran plan da Marabunta ponovo bude na vrhu.
16.ako mi se pruži šansa, 100% ću se zalagati da Marabunta bude na vrhu.