By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!180k id ?1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h+
5. Vaš Diskord: Stiven Ricardo #1114
6. Vaše Ingame ime: Stiven Ricardo
7. Vaš ID: 180280
Dodatne Informacije
1. Lider za... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Zelim postati lider organizacije sa dobrim planom kako ce funkcionisati Bolnica bez problema.
- Smatram da sam sposoban da vodim organizaciju sam.
- Svaka rec ce imati moje postovanje,postujem svacije misljenje i smatram da je to dobro.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Kriterijumi za clanstvo u EMS:
Minimum 15 OOC godina,Disciplina,Trud,Rad,Postovanje
- Svaki novi clan EMS-a ce morati znati pravila nase organizacije i pravila grada,Kako se pravila ne bi krsila.
- Dodao bi neka terenska vozila kako bi bolnicari stigli do povredjene osobe bez problema i bez krsenja pravila.
- Svako ne postovanje kolega ili gradjana cu kaznjavati a zatim kick-ati iz organizacije.
- Uveo bi da se svake srede odrzava obuka na parkingu glavne bolnice novim clanovima.
- Za Rank Up cu odvojiti jedan dan i posmatrati tu osobu kako radi intervencije i kako radi u bolnicu i na kraju cu popricati sa njim i High Command-om i dodeliti mu rank up.
- Kao lider EMS-a cu dovesti na High Command postene ljude u koje verujem da ce odraditi svoj deo posla u EMS-u
- Potrudicu se da bude sve pod kontrolom kada je u pitanju EMS.
- Kao lider EMS-a cu se potruditi da naucim svoje zaposljene da pre svega budu ljudi u igrici i van nje.
Srecno svim kandidatima!
Stiven Ricardo
Potpisao ugovor: S.Ricardo
STIVEN RICARDO OBECAVA!
Preferira180k id ?
Ako bude kegla preuzeo naopaka posla to ce otici sve dodjavola samo mi nije jasno na osnovu cega ste njega pozvali decko nije napisao pravilno prijavu toliko o tomeOvom prilikom zatvaram prijave za lidera EMS-a.
Moja konačna odluka i za razgovor i ispitivanje su odabrani:
Dyrone Sumarr12444 Dyrone#2099
Kegla Sefovic 7048 Nemanja Pavicevic#2610
Leonardo Bregana 22282 Niksa#2711
Razgovor će biti održan 02.09.2022 od 20h do 21h - budite u čekaonici
Hvala ostalima na odzivu, i čestitam izabranim kandidatima.
Ma ja mislim da su tebi odmah trebali lidera dati da nisu ni morali da otvaraju prijave.Ako bude kegla preuzeo naopaka posla to ce otici sve dodjavola samo mi nije jasno na osnovu cega ste njega pozvali decko nije napisao pravilno prijavu toliko o tome
Brate prosao si prijavu i odma si toxic buraz ako ti prodjes...Ma ja mislim da su tebi odmah trebali lidera dati da nisu ni morali da otvaraju prijave.