Informacije
1. Vaše ime u RL
Milos
2. Vaše godine
18
3. Vremenska zona
GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan
9-13h
5. Vaš Diskord
Laki#0937
6. Vaše Ingame ime
Lucky Casella
7. Vaš ID
357
1. Lider
Marabunta Grande
2. Želim da budem vođa Marabunta jer mislim da ću se dobro snaći u bandi jer sam u bandama otkako sam se pridružio serveru od opena tako da imam dosta iskustva u bandi zbog toga i upoznao sam toliko ljudi u svim bandama u gradu tako da imam svoje ljude koji će mi pomoći da vodim bandu i osnujem najveću i najjaču bandu u gradu
Želim da budem vođa Marabunte jer imam toliko iskustva kao zamenik i odgovorni za evente tako da sam bio jedan od viših u različitim bandama tako da znam kako svi događaji funkcionišu i znam kako da upravljam bandom, imam i svoju porodicu tako da stekao i dobre liderske veštine i iskustvo
Želim da budem vođa Marabunte jer nikada nisam bio vođa bande i smatram da je uzbudljivo želim da se okušam u vođenju bande a posebno Marabunte jer je ovo najpodcenjenija banda i mislim da zaslužuje vođu koji će biti striktan prema svim članovima bande i pobriniti se da će učiniti sve kako se očekuje kako bi banda bila na vrhu
mislim da zaslužujem da budem vođa jer sam dobar i u pregovaranju sa ljudima ako je potrebno,imam dobar tim iskusnih ljudi da mogu dobro upravljati bandom
mislim da zaslužujem da budem vođa bande jer imam sve uslove koje vođa bande treba da ima i imam toliko ljudi na svojoj strani iz različitih bandi
Ja ću dobro upravljati sistemom rangiranja tako da niko neće moći da dobije visoke činove bez ikakvog truda u bandi i svi neaktivni ljudi će biti izbačeni iz bande
3. moj savet za poboljšanje nivoa igranja uloga u organizaciji je da ću napraviti kviz tako da se niko neće moći pridružiti bez ispunjavanja kviza, ako ne može ispuniti kviz na google-u, kviz uživo će biti dostupan sa svim pitanjima o različitim pravilima tako da će našu bandu učiniti uzbudljivijom i boljom jer će svi znati pravila i neće ih kršiti i učiniti server boljim. Također bih dodao treninge za novajlije kako bi naučili kako pljačkati ljude i sve stvari koje bi članovi bande trebali znati, ovako će svi imati priliku da se pridruže marabunti čak i ako su novi igrači. ko prekrši pravila dobiće upozorenja, upisaću sva upozorenja u notepad pa ako neko dobije 3 upozorenja biće izbačen iz bande i stavljen na crnu listu, pošto nam ne trebaju ljudi koji krše pravila i čine server lošim za igranje. kada ćemo ići na događaje želim da svaki igrač na mreži bude na događajima i ako ne mogu doći na event, moraju mi dati ispravan razlog zašto ne mogu/ne mogu ići na događaj, ko god ne ide na događaj kada je aktivan će također dobiti upozorenja i nakon 3 upozorenja će biti izbačeni i stavljeni na crnu listu. Potrudiću se da zapišemo ko god ide na događaje i posmatraću svakoga lično, ako vidim da neko ima dobre liderske sposobnosti dobiće visoke činove kako bi mogao sam da vodi događaje.
ako se neko ne pridruži bandi duže od 3-4 dana bit će izbačen iz bande ako mi ne kaže razlog zašto ne može igrati RP.
Ja ću se pobrinuti da niko u našoj bandi ne poštuje jedni druge bez obzira na čin, svi u bandi treba da budu dobri jedni prema drugima jer banda je kao jedna velika porodica i svi moraju da pomažu jedni drugima u različitim stvarima. Učinit ću sve što mogu da dovedem Porodice do vrha. Svako će imati svoju funkciju u bandi tako da će to biti dobro vođeno, neki od mojih viših rukovodilaca će obučavati ljude da pljačkaju ljude, neki od njih će ih obučavati za pucanje na arena i sve ostale stvari.
Slike bande
Logo Bande