Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

Nikola Obama

Player
Player
Lock!

Ovom prilikom zatvaram prijave za lidera FIB
Moja konačna odluka i za razgovor i ispitivanje su odabrani:

BruC #1338
NeLe#0008
Pop911#3080
Falcone#5951
RCKOVIC86#0573

Razgovor će biti održan 25.11 u 19:00h

Hvala ostalima na odzivu, i srećno u drugim prijavama u budućnosti.

Last edited:

Siya Ashe

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 29
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: Trenutna aktivnost je preko 10h.
5. Vaš Diskord Z e l l#5511
6. Vaše Ingame ime: Lukas Delgado
7. Vaš ID: 3538

Dodatne Informacije

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

- 1) Pre svega, bicu potpuno iskren, sa Grand RP serverom sam se susreo prvi put pre mesec dana i od tada sam jako puno naucio o samoj skripti i nacinu kako ista funkcionise. Kao i u mojoj prethodnoj prijaviji za lidera Bloodsa smatram da sam stekao dovoljno iskustva da budem Lider jedne organizacije i unapred imam viziju kako treba voditi organizaciju kako bi ona bila uspesna na duzi period a ne kratkotrajno. Moj primarni cilj je napraviti tim koji ce biti temelj same organizacije i smatram da mogu uspeti u tome ukoliko mi se pruzi sansa. Od kako sam napustio NG bio sam u 2 razlicite ilegalne organizacije i video sam koje su mane i prednosti i gde i sta treba popraviti kako bi sama organizacija potrajala i bila uspesna i postovana u gradu.

- 2) Bio sam zamenik Generala u NG-u i odlicno znam sta jedan lider treba da radi i na sta treba da se fokusira, pre svega, zelim da napomenem da mi nije bitan kvantitet vec kvalitet, umem da procenim ljude i njihovu IC pricu kao i razlog zasto zele da postanu deo neke organizacije. Smatram da sam zrela osoba i da su moje liderske sposobnosti na visokom nivou, kada sebi zacrtam cilj trudim se maksimalno da taj isti cilj i ostvarim, umem da procenim ljude, popricam sa svima, iznesem svoje misljenje na normalan i kulturan nacin bez buke i dreke, saslusam druge i na kraju donesem najbolje resenje tako da svi budu zadovoljni istim.

- 3) Turf team je vec spreman ukoliko dobijem sansu da vodim Marabuntu, to su momci sa iskustvom koji znaju pravila i obecavam jaku konkurenciju i dobru zabavu ostalim bandama na Turfovima.

> Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

- Glavni i najvazniji savet je da se selektivno biraju ljudi, da se posveti svakom dovoljno vremena prilikom primanja u Bandu i da se sa potencijalnim clanovima Bande poprica o svemu u smislu da se ispitaju detaljno zasto zele da budu clan iste i kako bi oni doprineli i najbitnija stvar da se utvrdi da znaju sta smeju a sta ne. Moje neko razmisljanje je takvo da smatram da je najveci problem svih bandi to sto se ne posvecuje dovoljno vremena prilikom regrutovanja i da se vrlo cesto pitaju one 2 stavke za HQ pucanje i za robanje ljudi a to kandidati nauce kao papagaji i svi ponavljaju isto. Ja licno bih drugacije pristupio tom problemu i samoj selekciji clanova i da se vise baci fokus na RP razlog zasto neko zeli da bude clan bande. Kada se napravi podloga i sklopi ozbiljan tim ljudi koji znaju sta rade i kako treba da se vodi jedna organizacija onda i svaki clan koji udje ne moze da vidi los primer ponasanja od tih ljudi koji su vec unutar organizacije samim tim se smanjuje sansa za krsenje pravila i povecava se kvalitet organizacije i potencijal za RP.

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL Marko
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 9-13h
5. Vaš Diskord maarko#0448
6. Vaše Ingame ime Gucci Mangano
7. Vaš ID 124
Dodatne Informacije
1. Lider za...Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Zelim da budem lider Marabunte, jer imam jako veliko iskustvo u GANG RP-u, to rpam jos od sampa. Gang RP mi je zanimljiv jer je dosta dinamican i fleksibilan, uvek se nesto desava. Jednostavno mi je gang rp usao u krv.Igrao sam FiveM preko 3 godine, imam puno iskustva u liderstvu i znam da kontrolisem veliku kolicinu ljudi.Znam kako stvari funkcionisu, imam spreman turf team.Bio sam Lider THE FAMILIESA na samom pocetku RS servera, znam kako treba voditi i odrzavati organizaciju.Planiram da slusam slusam muziku u svom hudu i da se vozim lowriderom po hudu, voleo bih da ostvarim sto vise RolePlay-a koliko je to moguce sa igracima.Svih 15 mojih clanova uvek imaju POV.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. Jednostavno sa ovim momcima igram dosta dugo, fakticki smo odrastali igrajuci GTA, prvi princip nam je postovanje pravila bez obzira na sve, i ono najbitnije, nije nam tesko da prihvatimo poraz u RP-u kao ostatak ljudi.Poraz ili Pobeda sve je to RolePlay.Hood nam je druga kuca.Imam ekipu od 15 clanova koji su veoma iskusni u gang RolePlay-u, i garantujem da nece krsiti pravila.

E9hsI7kVkCsK0yM.jpg

Last edited:

Lucky Walker

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL Milos
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT+1
5. Vaš Diskord Laki#0937
6. Vaše Ingame ime Lucky Casella
7. Vaš ID 357

1.
Lider Marabunta Grande

2. Želim da budem vođa Marabunta jer mislim da ću se dobro snaći u bandi jer sam u bandama otkako sam se pridružio serveru od opena tako da imam dosta iskustva u bandi zbog toga i upoznao sam toliko ljudi u svim bandama u gradu tako da imam svoje ljude koji će mi pomoći da vodim bandu i osnujem najveću i najjaču bandu u gradu

Želim da budem vođa Marabunte jer imam toliko iskustva kao zamenik i odgovorni za evente tako da sam bio jedan od viših u različitim bandama tako da znam kako svi događaji funkcionišu i znam kako da upravljam bandom, imam i svoju porodicu tako da stekao i dobre liderske veštine i iskustvo

Želim da budem vođa Marabunte jer nikada nisam bio vođa bande i smatram da je uzbudljivo želim da se okušam u vođenju bande a posebno Marabunte jer je ovo najpodcenjenija banda i mislim da zaslužuje vođu koji će biti striktan prema svim članovima bande i pobriniti se da će učiniti sve kako se očekuje kako bi banda bila na vrhu

mislim da zaslužujem da budem vođa jer sam dobar i u pregovaranju sa ljudima ako je potrebno,imam dobar tim iskusnih ljudi da mogu dobro upravljati bandom

mislim da zaslužujem da budem vođa bande jer imam sve uslove koje vođa bande treba da ima i imam toliko ljudi na svojoj strani iz različitih bandi

Ja ću dobro upravljati sistemom rangiranja tako da niko neće moći da dobije visoke činove bez ikakvog truda u bandi i svi neaktivni ljudi će biti izbačeni iz bande

3. moj savet za poboljšanje nivoa igranja uloga u organizaciji je da ću napraviti kviz tako da se niko neće moći pridružiti bez ispunjavanja kviza, ako ne može ispuniti kviz na google-u, kviz uživo će biti dostupan sa svim pitanjima o različitim pravilima tako da će našu bandu učiniti uzbudljivijom i boljom jer će svi znati pravila i neće ih kršiti i učiniti server boljim. Također bih dodao treninge za novajlije kako bi naučili kako pljačkati ljude i sve stvari koje bi članovi bande trebali znati, ovako će svi imati priliku da se pridruže marabunti čak i ako su novi igrači. ko prekrši pravila dobiće upozorenja, upisaću sva upozorenja u notepad pa ako neko dobije 3 upozorenja biće izbačen iz bande i stavljen na crnu listu, pošto nam ne trebaju ljudi koji krše pravila i čine server lošim za igranje. kada ćemo ići na događaje želim da svaki igrač na mreži bude na događajima i ako ne mogu doći na event, moraju mi dati ispravan razlog zašto ne mogu/ne mogu ići na događaj, ko god ne ide na događaj kada je aktivan će također dobiti upozorenja i nakon 3 upozorenja će biti izbačeni i stavljeni na crnu listu. Potrudiću se da zapišemo ko god ide na događaje i posmatraću svakoga lično, ako vidim da neko ima dobre liderske sposobnosti dobiće visoke činove kako bi mogao sam da vodi događaje.
ako se neko ne pridruži bandi duže od 3-4 dana bit će izbačen iz bande ako mi ne kaže razlog zašto ne može igrati RP.
Ja ću se pobrinuti da niko u našoj bandi ne poštuje jedni druge bez obzira na čin, svi u bandi treba da budu dobri jedni prema drugima jer banda je kao jedna velika porodica i svi moraju da pomažu jedni drugima u različitim stvarima. Učinit ću sve što mogu da dovedem Porodice do vrha. Svako će imati svoju funkciju u bandi tako da će to biti dobro vođeno, neki od mojih viših rukovodilaca će obučavati ljude da pljačkaju ljude, neki od njih će ih obučavati za pucanje na arena i sve ostale stvari.

Slike bande
latest.png

maxresdefault.png

Logo Bande
360.png

Don Suave

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL:Nikola Velikic
2. Vaše godine:20
3. Vremenska zona:Srpska
4. Prosječna aktivnost na dan:5-8 h
5. Vaš Diskord:Don Suave #5166
6. Vaše Ingame ime:Don Suave
7. Vaš ID:35

Dodatne Informacije
1. Lider za Marabunta Grande
2. Zelim biti lider bloods-a iz sledecih razloga. Kao prvo dugo sam igrao na grandu vise od 7 meseci i znam kako sve fukcionise sto se tice servera pravila itd. Vec imam spremne ljude sto se tice turfova i grafita sto ja smatram najbitnijom stavkom svakog ganga, Na engleskom grandu sam vec igrao turfove i postavlja attackove na discordu tako da znam kako sve to funkcionise. Vec imam spremne ljude koji su spremni da preuzmu ovaj gang, Spreman turf team i graffiti team. Takodje imam spreme takozvane Event Captaine koji ce da vode svaki event i potruditi se da vode ljude na svaki event kada ja nisam tu ili nisam u mogućnosti da vodim taj event.
3. Za pocetak i nemam neki savjet za poboljsanje rolplaya jer je sve tek pocelo, ali sigurno imam u planu da dosta toga sto se gradilo i osmisljalo na engleskom serveru donesem i na ovaj

Coa Petrovic

Player
Player
1. Vaše ime u RL - Aleksa Petrovic
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan - 9-10h
5. Vaš Diskord - Coa#5807
6. Vaše Ingame ime - Coa Petrovic
7. Vaš ID - 1378

Dodatne Informacije

1. Lider za... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Zelim postati lider iz vise razloga ali uglavnom jedan on osnovnih razloga jeste sto volim i sto sam iskusan u vodjenju organizacija.Imam iskustva u vodjenju organizacije,cak sam vec jedan put bio prihvacen za lidera Marabunte .Na server igram od pocetka tako da znam dosta stavri(igrao sam i na engleskom serveru).Bili bi cesti na eventima i postovali sva pravila.
-Imam svoju ekipu od 20 igraca koji ne krse pravila i znaju da se ponasaju,te smatram da necemo imati warnove i necemo praviti probleme
-Posvetio bih se organizaciji,i trudio bih se da budemo sve bolji i bolji.Takodje bi imali cesto sastanke na kojima bi svako mogao da iskaze svoje misljenje o poboljsanju organizacije i roleplaya

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Kao prvo ne bih ubacivao razne ljude u organizaciju,jer vidim da dosta organizacija pusta ljude u organizaciju kako bi bili jaci i kako bi ih imao vise.Za ulazak u organizaciju bi morali da znaju sva pravila.

Last edited:

Minolina Ashford

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Ivana
2. Vaše godine: 28
4. Prosječna aktivnost na dan: Trenutna aktivnost je oko 8-10h
5. Vaš Diskord Minolina #6297
6. Vaše Ingame ime: Minolina Magluta
7. Vaš ID: 4987

Dodatne Informacije

1. Lider za: Marabunta

Prije svega, da budem iskrena, sa Grand RP serverom sam se susrela prvi put prije mjesec i po dana, ali imala sam srecu da upoznam likove koji igraju godinama i znaju sva pravila i od kojih sam naucila dovoljno i jos ucim. :) Imam ekipu ljudi koja ce ostaviti u sjeni sve ostale bande. Zelim da Marabunta budu jedna od najjacih i najorganizovanijih bandi u gradu. Za mene licno ce ovo biti jedan veliki izazov da podignem organizaciju na noge i da se prije svega svi dobro zabavimo.
Smatram da sam zrela osoba i da su moje liderske sposobnosti na visokom nivou, kada sebi zacrtam cilj trudim se maksimalno da taj isti cilj i ostvarim.
Mislim da zaslužujem da budem vođa jer sam dobra i u pregovaranju sa ljudima ako je potrebno,imam dobar tim iskusnih ljudi da mogu dobro upravljati bandom.
Turf team je vec spreman ukoliko dobijem sansu da vodim Marabuntu, to su momci sa iskustvom koji znaju pravila i obecavam jaku konkurenciju i dobru zabavu ostalim bandama na Turfovima, a i pobjedu.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
U Marabunte nece ulaziti svako ko zatrazi. Morace imati dobrog iskustva u igranju i poznavati pravila servera.

Jack Napier

Player
Player
LOCK!

Ovom prilikom zatvaram prijave za lidera Marabunta Grande.

• Lukas Delgado - Z e l l#5511
  • Lucky Casella - Laki#0937
  • Gucci Mangano - maarko#0448
  • Minolina Magluta - Minolina #6297

Razgovor će biti održan 26.11 u 20:00h

Hvala ostalima na odzivu, i sretno u drugim prijavama u budućnosti.

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Anđelko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10 sati
5. Vaš Diskord: Anđelko#1896
6. Vaše Ingame ime: Vladimir Djingos
7. Vaš ID: 1034

Dodatne Informacije
1. Lider za : Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) -
Vjerujem da bih bio odličan lider jer imam iskustava, imam ozbiljne ljude oko sebe koji bi dali glavu za organizaciju, 2 razlog je što želim dovesti organizaciju Vagos do kraja znaci da svi žele savez sa nama ne rat jer rat nije dobra stvar za posao. 3 razlog bi bio što Vagosima treba potpuno rekonstrukcija članova i da se ne puštaju ljudi koji glume boga i zbog toga ko ne zna pravila nije dobro došao.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. Dnevno druženje sa članovima, 3 sastanka tjedno, ako član organizacije ne sudjeluje na jednom od tih gubi razinu ili bude izbačen.
Za napredak potrebna je prije svega aktivnost, korist, i da organizacija mora imati koristi od svog člana isto kao i on od nje. U organizaciji ne smije biti mlađih od 16 godina iz razloga ozbiljnosti same organizacije. Svaki primljeni član u organizaciju mora znati RP i Gang pravila.
Član mora imati aktivnost najmanje 4 sata dnevno i bar trećinu vremena za rad potrebe organizacije i sudjelovanje na eventima.

Coa Petrovic

Player
Player
1. Vaše ime u RL - Aleksa Petrovic
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan - 9-10h
5. Vaš Diskord - Coa#5807
6. Vaše Ingame ime - Coa Petrovic
7. Vaš ID - 1378

Dodatne Informacije

1. Lider za... Los Santos Vagos
-Na grand igram od pocetka i znam kako funkcionise cijeliji server, imam iskustva i znam da vodim veci broj ljudi,i da sve bude kako treba.Znam kako funkcionisu bande,i znam kako treba da se vodi.Imam grupicu od 20 ljudi koji su dosta aktivni i ne krse pravila,te organizacije ne bi imala greske.
-Aktivan sam i imam aktivne clanove.
-Bio sam co-ledaer u nekoliko organizacije i vodio sam clanove na event i organizovao ostale stvari.Sto se tice evenata bili bi redovni.

-Evo od pocetka od kad igram na GRAND primjecujem da je dosta lidera ubacivalo clanove bez testa i bez ikakvog RP znanja u organizaciju,da bi ih bilo vise na event.E pa ja to ne bih radio,svaki clan je duzan da zna sva pravila servera.Ima jos dosta stavari kako bih poboljasao RP ali to mi je prvo palo na pamet

Last edited:

Zibizzareta Roberto

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Strahinja
4. Prosječna aktivnost na dan: 13h
5. Vaš Diskord: Zibizzareta#8912
6. Vaše Ingame ime: ZIbizzareta Roberto
7. Vaš ID: 1649

Dodatne Informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
- Igrao sam na SAMP serveru gde sam bio clan "Vagos-a" gde je to bilo nezaboravno iskustvo i tada su mi Vagosi prirasli srcu. Sistem i mogucnosti Roleplaya su veliki za onoga ko ume da vodi i ima tu volju.
- Provodim dosta vremena ovde i zelim pokusati ispuniti svoju neku zamisao koja je u mojoj glavi za Vagose.
- Zelim da se zabavim.
Smatram da se razumem dovoljno u sisteme crime organizacija i evente, samim tim sto sam aktivan toliko koliko jesam odvojio bih vecinu vremena da objasnim ljudima koji zele da nauce kako se pravilno RolePlay-a i kako da se snadju u posebnim situacijama.

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
Informacije
1. Vaše ime u RL: Ajdin Hodžić
2. Vaše godine: 16
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10 sati zavisi od dana do dana
5. Vaš Diskord: AJDINH2#4722
6. Vaše Ingame ime: Ajdin Darkin
7. Vaš ID: 1079

Dodatne Informacije
1. Lider za : Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) -
Bio sam visoko pozicionar u prošlom vagosu i bio sam jedini koji je htio promijeniti RP vagosa na veći nivo. Zato mislim da bi mi ovo bila dobra šansa da to odradim kao Leader. Bio sam jedan od par nas koji je sve spremao na evente, pljacke... I brinuo o tome da znaju pravila. I vjerujem da ce me 90% proslih vagosa podrzati mene kao novog leadera. Vjerujem da mogu napraviti vagose kao jednu od najjačih organizacija kao sto sam bio i počeo.
Prvo od svega trebala bi nam cista komunikacija i želja za pobjedom. Sa tim bi mogli da postignemo sve. I mi smo pojedini kojima nije stalo samo do pucanja već da napravimo dobar RP. Trebalo bi napraviti više događaja kao što su street fight, party, muzika uživo... Mislim da bi sa tim postigli manje KOS u ghettu, a da bi sa tim povećali RP.

Last edited:

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL Marko
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT+1
5. Vaš Diskord maarko#0448
6. Vaše Ingame ime Marco Mangano
7. Vaš ID 124

Dodatne Informacije
1.
Lider za...Los Santos Vagos
--------------------------------------------------------------------
2.
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1.Od dana kada sam se pridruzio serveru uvek sam zeleo da vodim Los Santos Vagos, i uvek sam zeleo da pokazem svoje sposobnosti kao lider, kao najorganizovanija banda, a takodje zelim da igraci uzivaju u igranju pod imenom Los Santos Vagos.

2.Imam velika iskustva kao lider, svako ce imati svoju ulogu u ovoj organizaciji i bicemo tako organizovani da nece biti apsolutno nikakve zabune medju clanovima.Imam velike planove za ovu organizaciju.Zelim da novim clanovima bande pruzim pravo kriminalno iskustvo u okviru pravila, a da ih ne krsim, i ponovo aktiviram Vagos bandu kako bih aktivirao i ostale poslove u drzavnim organizacijama.

3.Pre nego sto sam dosao na ovaj server, bio sam jedan od visokih rankova Los Santos Vagosa.GTA V RolePlay igram od samog pocetka FiveM-a 2019. i bio sam lider mnogih organizacija.Stekao sam mnogo iskustva i imao koristi od gresaka drugih lidera, kao i od njihovih ispravnih postupaka, tako da smatram da je iskustvo najvaznija stvar u liderstvu.Na samom pocetku RS servera sam bio lider The Familiesa i znam kako treba voditi i odrzavati organizaciju na ovako velikom community-u.
----------------------------------------------------------------------
Moj savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji je da clanovi ne bi trebalo da shvataju stvari licno i takodje treba postovati sve clanove, bilo da su lideri ili clanovi, takodje clanovi treba da se pravilno lazno predstavljaju za clanove drugih gangova i da daju sve od sebe da sakriju ono sto jesu.Takodje vise dogadjaja koje bi kreirali IC igraci sa drugim bandama ili civilima da bi se poboljsao osecaj igranja, to bi bile ulicne tuce i ulicne trke.Ako dodjem na poziciju lidera ni jedna osoba koja ne zna Geto i Server pravila nece moci pristupiti gangu.Imam spremnu ekipu od 15 clanova sa kojima igram jos od sampa.Svi uvek imaju POV, i ono sto je najbitnije, znamo da prihvatimo poraz.
EN3lNxPVUAEUMBx.jpg

Zuks

M A N G A N O
Player
1. Vaše ime u RL: Nemanja
2. Vaše godine: 18
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-9h
5. Vaš Diskord: Zuks#4504
6. Vaše Ingame ime: Zule Mangano
7. Vaš ID: 250

Dodatne Informacije
1. Lider za...
Los Santos Vagos

-Los Santos Vagos je mesto gde sam poceo. Znam da sam odlican lider i ranije sam uspesno bio Deputy u The Familiesu.Naucio sam mnogo o tome sta je potrebno da se bude lider. Ima puno posla i vremena za ulaganje. Imam liderske sposobnosti i postujem pravila koja omogucavaju da se roleplay odvija kako treba.Dok sam bio Deputy u Familiesu imao sam svoju grupu ljudi i aktivirao bandu kada je sve bilo naizgled tiho u HQ. Sve ovo mi daje iskustvo koje bi bilo od sustinskog znacaja kada bih ga izneo za sto. Ovo mi daje perspektivu da budem lider ove organizacije, ali i izgradjene liderske vestine koje me pripremaju da budem vodja bande.Drugi razlog zasto zelim da budem i lider je taj sto imam spreman turf team.Sto ce doneti veliku konkurenciju ostalim turferima.​
-Fokusirao bih se na obezbedjivanje dobre strukture bandi i fokusirao bih se na kriminalne aktivnosti koje pružaju dobar RP serveru, umesto da samo ubijam u getu.Verujem da Gang RP ima mnogo potencijala i da bi dobro vodjen Gang pruzio dobre moguccnosti gradu i pravnim organizacijama.
-Postaracu se da osoba koja zeli da se pridruzi organizaciji prodje kroz odgovarajuci test RP pravila i ako prodje test, pridruzice se gangu, tako da nece biti nikakve sanse za Fail-RP od strane clanova organizacije.
-Napravicu neke dogadjaje u kojima ce se svi clanovi bande zabavljati zajedno i moci ce imati zabavu kao u pravom zivotu kao clanovi bande.​

Mehmed Kaan

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Danijel
2. Vaše godine: 19
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10
5. Vaš Diskord: AlphaMale69#2154
6. Vaše Ingame ime: Danijel Mangano
7. Vaš ID:
1870

Dodatne Informacije
1. Lider za...
Los Santos Vagos

-Zelim da budem vodja vagosa jer zelim da budem siguran da imamo organizaciju koja ce biti aktivna u gradu i koja ce uticati na druge organizacije. -Zelim da organizacija bude aktivna u getu, radi sprejeve svakog sata i stvori dobru bandu.Dobar sam u vodjenju jer sam to ranije radio na mnogim razlicitim serverima. -Zelim da budem siguran da ako dobijem organizaciju da se nece siriti nikakva toksicnost na bilo koga unutar organizacije ili bilo koga van organizacije, jer ja licno ne volim kada postoji toksicnost u organizacijama ili uopste, pa cu se pobrinuti da se to ne desava.Takodje zelim da se pobrinem da organizacija ide na svaki dogadjaj koji postoji. Svidjaju mi se svi dogadjaji u organizaciji i postaracu se da organizacija bude aktivna u tim dogadjajima (kao sto su battleship, gun store robbery, submarine,blackmarket raidovi itd).
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Da budem iskren i uz svo postovanje, ovaj server je najbolji na kojem sam ikad igrao do sada, ali mu nedostaje pravi roleplay.Ubijanje na licu mesta u getu je verovatno veliki minus za to, ali daje serveru i igracima pojacanje adrenalina koji vecina nas voli. Imao bih test pravila kada se ljudi pridruzuju kako bih se uverio da su moji buduci clanovi dobro poznavaju pravila, i obavestio bih ih o tome kako radimo i sta mogu da rade kako bi bili unapredjeni itd.To bi bili moji saveti da se svi vise fokusiraju na RP.

Last edited:

AndrijaLazovic

Player
Player
1. Andrija
2. 17
3. GTM +2
4. 7-8 sati
5. Sea Potato#5847
6. Andrija Reynolds
7. 2153

Dodatne Informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
1 razlog : Zelim da budem lider zato sto sam vec duze vreme proveo vreme u bandama a nikad nisam dobio priliku da budem na vrhu i da vidim kako to ide kad si glavni. Znam ja kake odgovornosti i truda treba za lidera sta to sve sme i ne sme da se radi i da vodis svoju ekipu na pljacke i evente.
2 razlog: Bio sam u mnoge bande i vodio ekipu na pljackanje ljudi i pljackanje prodavnica i znam kako da pregovaram i da postavljam ekipu na pljackama.
3 razlog: Imam vec svoju ekipu sto sam vodio i bila je odlicna u pljackama i eventima. Iskusan sam u pljackama prodavnice,pravljenju planova,strategija i turfovima.
3. Poboljsao bi Roleplay puno i nije mi se svidelo sta su ovi prosli lideri radili, oni bi pustali decu od 10 godina i pustali bi ih da se ponasaju kako oni oce, tako kod mene nece biti. Potrudicu se da svi koji budu kod mene budu odgovorni i da znaju sva pravila koja ima odje.

Jack Napier

Player
Player
LOCK!

Ovom prilikom zatvaram prijave za lidera Los Santos Vagos.

• Vladimir Djingos - Anđelko#1896
  • ZIbizzareta Roberto - Zibizzareta#8912
  • Zule Mangano - Zuks#4504
  • Danijel Mangano - AlphaMale69#2154

Razgovor će biti održan 29.11 u 22:00h

Hvala ostalima na odzivu, i sretno u drugim prijavama u budućnosti.

Siya Ashe

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 29
4. Prosječna aktivnost na dan: Trenutna aktivnost je preko 10h.
5. Vaš Diskord Z e l l#5511
6. Vaše Ingame ime: Lukas Delgado
7. Vaš ID: 3538

Dodatne Informacije

1. Lider za: The Families

- 1) Pre svega, bicu potpuno iskren, sa Grand RP serverom sam se susreo prvi put pre mesec dana i od tada sam jako puno naucio o samoj skripti i nacinu kako ista funkcionise. Kao i u mojoj prethodnoj prijaviji za lidera Bloodsa i Marabunte smatram da sam stekao dovoljno iskustva da budem Lider jedne organizacije i unapred imam viziju kako treba voditi organizaciju kako bi ona bila uspesna na duzi period a ne kratkotrajno. Moj primarni cilj je napraviti tim koji ce biti temelj same organizacije i smatram da mogu uspeti u tome ukoliko mi se pruzi sansa. Od kako sam napustio NG bio sam u 2 razlicite ilegalne organizacije i video sam koje su mane i prednosti i gde i sta treba popraviti kako bi sama organizacija potrajala i bila uspesna i postovana u gradu.

- 2) Bio sam zamenik Generala u NG-u i odlicno znam sta jedan lider treba da radi i na sta treba da se fokusira, pre svega, zelim da napomenem da mi nije bitan kvantitet vec kvalitet, umem da procenim ljude i njihovu IC pricu kao i razlog zasto zele da postanu deo neke organizacije. Smatram da sam zrela osoba i da su moje liderske sposobnosti na visokom nivou, kada sebi zacrtam cilj trudim se maksimalno da taj isti cilj i ostvarim, umem da procenim ljude, popricam sa svima, iznesem svoje misljenje na normalan i kulturan nacin bez buke i dreke, saslusam druge i na kraju donesem najbolje resenje tako da svi budu zadovoljni istim.

- 3) Turf team je vec spreman ukoliko dobijem sansu da vodim The families, to su momci sa iskustvom koji znaju pravila i obecavam jaku konkurenciju i dobru zabavu ostalim bandama na Turfovima.

> Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

- Glavni i najvazniji savet je da se selektivno biraju ljudi, da se posveti svakom dovoljno vremena prilikom primanja u Bandu i da se sa potencijalnim clanovima Bande poprica o svemu u smislu da se ispitaju detaljno zasto zele da budu clan iste i kako bi oni doprineli i najbitnija stvar da se utvrdi da znaju sta smeju a sta ne. Moje neko razmisljanje je takvo da smatram da je najveci problem svih bandi to sto se ne posvecuje dovoljno vremena prilikom regrutovanja i da se vrlo cesto pitaju one 2 stavke za HQ pucanje i za robanje ljudi a to kandidati nauce kao papagaji i svi ponavljaju isto. Ja licno bih drugacije pristupio tom problemu i samoj selekciji clanova i da se vise baci fokus na RP razlog zasto neko zeli da bude clan bande. Kada se napravi podloga i sklopi ozbiljan tim ljudi koji znaju sta rade i kako treba da se vodi jedna organizacija onda i svaki clan koji udje ne moze da vidi los primer ponasanja od tih ljudi koji su vec unutar organizacije samim tim se smanjuje sansa za krsenje pravila i povecava se kvalitet organizacije i potencijal za RP.

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Anđelko
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10 sati
5. Vaš Diskord: Anđelko#1896
6. Vaše Ingame ime: Vladimir Djingos
7. Vaš ID: 1034

Dodatne Informacije
1. Lider za : The Families
Vjerujem da bih bio odličan lider jer imam iskustava, imam ozbiljne ljude oko sebe koji bi dali glavu za organizaciju, 2 razlog je što želim dovesti organizaciju do kraja znaci da svi žele savez sa nama ne rat jer rat nije dobra stvar za posao. 3 razlog bi bio što treba potpuno rekonstrukcija članova i da se ne puštaju ljudi koji glume boga i zbog toga ko ne zna pravila nije dobro došao.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. Dnevno druženje sa članovima, 3 sastanka tjedno, ako član organizacije ne sudjeluje na jednom od tih gubi razinu ili bude izbačen.
Za napredak potrebna je prije svega aktivnost, korist, i da organizacija mora imati koristi od svog člana isto kao i on od nje. U organizaciji ne smije biti mlađih od 16 godina iz razloga ozbiljnosti same organizacije. Svaki primljeni član u organizaciju mora znati RP i Gang pravila.
Član mora imati aktivnost najmanje 4 sata dnevno i bar trećinu vremena za rad potrebe organizacije i sudjelovanje na eventima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom