1. Vaše ime u RL: Jovan Sretenovic
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:2-5h
5. Vaš Diskord: Jovan#8181
6. Vaše Ingame ime: Reynold Costello
7. Vaš ID: 1252
Dodatne Informacije
1. Lider za...SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Prva stvar: Organizacija SAHP sama po sebi ima mnogo mogucnosti, drzi najveci deo Los Santos-a, samim tim otvara velika vrata sto se tice poboljsanja roleplay na serveru, sto je i najbitnije, i samim tim uciniti bolji roleplay drugim igracima.
2. Druga stvar: Ja kao ja mislim da imam tu mogucnost, i sposobnost da vodim SAHP, bio sam u toj organizaciji pre rasformljavanja znam tacno sta se radi i kako se radi.
3. Treca stvar: Napravio bih dosta novih stvari, promena, s ozbirom u gore navedenom da sam bio u ogranizaciji, napravio bih biroe, svaki bi se bavio nekim razlicitim poslovima, na primer SWAT team SAHP-a, koji bi bio prvi na stubu odbrane gradjana, AIR Support, koji bi izvestavao i davao update iz vazduha, Pregovaracki tim, koji bi bio glavni tim za pregovaranje na nasoj teritoriji posle FIB-a, to su samo neke stvari sta bi bilo i kako bi bilo.
4. Cetvrta stvar: Kao poslednju stvar bi naveo da imam ljude koje bi u startu mogao da ubacim i da zajedno vodimo vrhovnu komandu i da dovedemo u red organizaciju.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Vizija izgleda ovako:
1. Prvo sto ce se uvesti i biti ustanovljeno na pocetku jesu, divizije ili ti biroi, a neki od su,
1. SWAT Team (zaduzenje glavno jeste da budu prva linija odbrane gradjanima Los Santos-a)
2. Air Support Team (zaduzenje glavno ce im biti da obilaze neprohodne terene, da daju instrukcije kopnenim jedinicama jer imaju bolju vidljivost iz vazduha)
3. Traffic Stop Team (jedinica koja ce biti zaduzena za legitimaciju i pregled gradjana na kopnenom delu, ova jedinica ce imati posebne namene nece se koristiti u svakom trenutku)
4. Off-Road Team (off road tim ce se baviti obilazenjem terena koji nije namenjen za traffic stop team, to jest ici ce off road vozilima da ispituju neprohodne puteve uz pomoc Air Support Tima.
2. Druga stvar jeste ta da ce biti momentalno oformljena Akademija za sve nove Deputy Sheriffe, da im se objasni kako i na koji nacin SAHP funkcionise, od postavljanja barikada, pretresa, hapsenja lica, kada im je dozvoljeno da pretresaju kada ne, sve ce to proci kroz akademiju.
3. Treca stvar jeste da se poveca mogucnost rada serifa, tacnije da im se poveca spektar dejstvovanja, da mogu vise stvari da rade, to jest handbook da im se poveca.
4. Cetvrta stvar je ta da ce morati da popunjavaju raznorazne izvestaje, kao sto su morali i do sada(hapsenja,kazne,zaplene).
5. Peta stvar koja jeste glavna, i sa kojom smo imali problem je ta da se poveca spektar vozila, to jest da dobijemo nova brza vozila kao sto imaju FIB i LSPD, samim tim i stabilnija, uniforma takodje da se poveca obim iste, radio bih na tome da se to poboljsa.
6. Sesta stvar jeste da bih organizovao treninge za sve nase jedinice u saradnji sa NG-om, da se to desava u njihovoj bazi ili negde u blizini, takodje treninge za Air Support jedinice koje ce biti obavezne, takodje treninge pucanja i vladanja vatrenim oruzjem.
7. Sedma stvar jeste da bih masovno aktivirao patroliranje na putevima i povecanje saradnje sa LSPD/FIB, kako bi ocistili grad od kriminala.
Ovo su neke stvari i novine koje treba promeniti/ubaciti, bice tu jos stvari da ne otkrivam sve, ako prodjem sve ce se videti na delu.