Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

Dzordz Mirkonson

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL
2. Vaše godine
3. Vremenska zona
4. Prosječna aktivnost na dan
5. Vaš Diskord
6. Vaše Ingame ime
7. Vaš ID

Dodatne Informacije
1. Lider za...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1. Vase ime u RL - Djordje Mirkovic
2. Vase godine - 23 godine
3. Vremenska zona - UTC/GMT +02:00
4. Prosecna aktivnost na dan : 8 sati dnevno ili vise
5. Vas diskord : GEJMING ANALIZA.rs#5859
6. Vase Ingame ime : Dzordz Mirkonson
7. Vas ID : ID:6897

Dodatne informacije :
1. Prijavljujem se za lidera The Families
2. Zasto zelite biti lider ove organizacije :
1.1 - Zelim biti lider organizacije The Families zato sto sam vec dugo vremena clan i pridobio sam dosta poverenja clanova iste.
1.2 - Znam sva pravila koja su potrebna da RP u igri ide glatko smatram se dobrim autoritetom i pored toga sto se smatram dobrim autoritetom zelim da istaknem jos jednu moju dobru stranu liderstva a to je postovanje koje dajem ostalim clanovima.
1.3 - Jos jedan moj dobar razlog poslednji u nizu ali ne tako manje bitan jeste cinjenica da sam bio clan u dosta organizacija do sada, dodatno bih istakao da sam u svim organizacijam bio dosta veliki cin a slozicemo se da za tako nesto je potreban trud a i poster rad naravno i dobro poznavanje RP pravila koja su krucijalna za lidera.
3. Kao sto sam naveo gore vec duze vreme sam clan navedene organizacije i znam sve probleme koje tiste trenutne clanove, takodje znam kako bih mogao resiti vecinu tih stvari konkretno sta bih mogao da predlozim jeste malo Strozije ispitivanje novih clanova koji zele da udju u Geng.

Aleksa Wagner

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Uros Stojkovic
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h
5. Vaš Diskord: ypke#1864
6. Vaše Ingame ime: Urke_Stojkovic
7. Vaš ID: 4840

Dodatne informacije:
1. Lider za: FIB
2. Zasto zelite biti lider ove posebne porganizacije (Navedite tri razloga s objasnjenjem):
1. razlog: Zeleo bih se oprobati na poziciji direktora jedne veoma vazne organizacije.
2. razlog: Vodio bih isti FIB sa istim idejama od proslog lidera jer je po meni ta organizacija bila vrhunska, ali su nas sprecili warnovi.
3. razlog: Povecani radovi unutrasnje kontrole, odnosno smanjenje korupcije od LSPD-a,FIB-a,SAHP-a,NG-a.
3. Vasi saveti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji?
- Trenutno bih se vodio politikom proslog FIB-a. Nista ne bih menjao, samo ljude i poostravanje pravila.
1.Vase ime u RL: Aleksa Damjanovic
2.Vase godine:18
3.Vremensa zona:GMT+2
4.Prosecna aktivnost na dan: od 5 do 9h
5.Vas Discord: Aleksa#1981
6.Vase Ingame ime: Aleksa_Damjanovic
7.Vas ID: 2212
Dodatne informacije:
1.Lider za: The Families
2. Zasto zelite biti lider ove posebne porganizacije (Navedite tri razloga s objasnjenjem):
1. razlog: Zeleo bih se oprobati kao lider organizacije,zato sto sam vec duze vreme bio co-leader iste organizacije.
2. razlog: Imam vec proverenu ekipu koju bi poveo sa sobom,i naravno primao bi nove clanove koji bi pre ulaska u organizaciju bli ispitani od strane mene.
3. razlog:Zeleo bih da udjem zato sto poznajem sve evente dobro,pravila itd. Fokusirao bih se na pljacke i turfove i vise rp sitvacija.
3.Vasi saveti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji?
Moji saveti za poboljsanje RP razine su:
Da u organizaciji bude vise starijih ljudi (16+)Kao sto sam malo pre spomenuo fokusirao bih se na RP sitvacije vise nego na ostale evente,zato sto kad imas dobru ,pre svega proverenu ekipu,mozemo napraviti nesto sto se ocekuje od bande...

maisony9

:)
Player
1. Vaše ime: Krstić Milorad
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT +2
4.Prosječna aktivnost na dan: 10h+
5. Vaše Diskord ime: Nevermind#1297
6. Vaše Ingame ime: Drill Kimara
7. Vaš ID: 2741

Dodatne Informacije:
1. Lider za The Families
2
. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
* U prošlosti sam bio Co Lider Familiesa na Engleskom serveru takođe i na ovom vratio bih ekipu starijih drugara koji su rado da povedemo zajedno kao pre organizaciju i da počnemo sa vrhunskim RolePlayom. Znam sva pravila Servera od samog početka pravilnika do samog kraja, ozbiljnosti pre svega kao Lidera bi bilo sa moje strane i nadam se bez minimalnih grešaka.
* Igram na serveru od osnivanja istog kao što sam napomenuo gore prešao sam na ovaj server sa Engleskog posle dužeg vremena, stvarno dosta vremena ulažem u ovu igricu i želim da podučavam i da napravim ekipu koja je ume, zna i voli da RolePlaya bez prelaska bilo kakve tačke pravilnika servera.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlaya razine u organizaciji:

* Kao prvo pre svega gledaću da osnujem i obučavam clanove po pravilniku servera što znači jelte da od početka samog ulaska u organizaciju potrebno je znati pravila servera što bi se reklo od A do Š. Članu iz organizacije po meni mislim da nije potrebno da se toleriše bilo kakva greška koja prelazi granicu normale to jest granicu pravilnika servera već da se kazni ili opomene da bi se član dozvao pameti, takođe mislim da je fer sa Liderske pozicije ako je već dobio šansu da dobije organizaciju da što više rada vremena i truda uloži u to i da bar na neki način pored svega ostalog obučava svoje ljude iz organizacije dal kompletna pravila, pucanjem,vožnjom itd..

*
Fer i korektno bi bilo da Lider organizacije koji je dobio šansu bar malo uvede neki red, rad i pravilo u organizaciju samim tim ako se član organizacije pokaže posle nekog vremena da je odan, fer, korektan, poslusan, aktivan i visoki znalac pravilnika servera bude unapređen većim rankom sa vremena na vreme naravno ako ne krši ni minimalna pravila Servera. Takođe da napomenem da meni kao Igraču ili nadam se budućem Lideru nije u cilju da samo opljačkamo Gun Store ili Shop i da uzmemo pare, municiju tj neku korist, već najbitnija stvar da napravimo vrhunske RolePlay scene i tim putem bi moje članove upućavao što je jelte i realan cilj RolePlaya bez minimalnih grešaka sa naše tako i sa strane Državnih organizacija i da se svi lepo provedemo, po meni to treba malo više da se objašnjava članovima ostalih Banditskih organizacija i Familija stoga ne bi bilo toliko kršenja RolePlay pravila.

*
Mislim da mi kao Banditi ne bi odneli pobedu ili ti tacnije ne bi trebali da jurimo ka cilju da samo opljačkamo Gun Store ili Shop već bi pobeda bila da se napravi vrhunska, zanimljiva RolePlay scena bez minimalnih grešaka. Poštovanje, slusanje, ravnopravnost, sta god da treba da budemo tu jedni za druge, ovo je par od vecina stvari koja se po mom misljenju treba uvesti među članovima dal on bio novi ili stari clan u organizaciji od samog početka do samog kraja i na dalje. Pored svega naravno bi trebalo organizovati sedmicno po koji sastanak da bi clanovi organizacije iskazali svoja misljenja, sta im smeta, sta im se svidja do sad i ostalo.

Last edited:

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL
: Marko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 8-13h
5. Vaš Diskord maarko#0448
6. Vaše Ingame ime Marco Mangano
7. Vaš ID 124

Dodatne Informacije

1. Lider za...The Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Osecam se kao da me moje iskustvo na serveru sada nakon 2 meseca igranja u nekoliko razlicitih organizacija cini snaznim kandidatom za ovu poziciju.Moje poznavanje pravila i onoga sto je potrebno da bih bio uspesan tera me da pozelim da preuzmem ovu poziciju.The Families je mesto gde sam poceo. Znam da sam odlican lider i ranije sam uspesno vodio The Families na samom pocetku balkanskog servera.Zelim da podignem RP iskustvo bande na visi nivo. Planiram da organizujem sve dogadjaje za bande kao sto su Pomorska Bitka, Fort Zancudo, Napad na Dousnika itd, da se postaram da ucestvujemo u svim ovim vrstama dogadjaja bandi.Svako ce imati svoju ulogu u ovoj organizaciji i bicemo tako organizovani da nece biti apsolutno nikakve zabune medju clanovima.Imam spremanu ekipu od 15 momaka koji su veoma iskusni u gang RolePlay-u, i garantujem da nece krsiti pravila.Jednostavno sa ovim momcima igram dosta dugo, fakticki smo odrastali igrajuci GTA, prvi princip nam je postovanje pravila bez obzira na sve, i ono najbitnije, nije nam tesko da prihvatimo poraz u RP. Hood nam je druga kuca.

-Vise pregovora i visokokvalitetni RP dok se desava pljacka prodavnice i gun shopa.
-Više IC dogadjaja, ulicne trke, ulicne tuce.
-Regrutovanje: da biste bili regrutovani morate imati osnovno znanje o RP-u i geto pravilima.

IMG-20211202-WA0006.jpg

Moj stari Turf Team
IMG-20211202-WA0007.jpg
IMG-20211202-WA0005.jpg

Last edited:

Coa Petrovic

Player
Player
1. Vaše ime u RL - Aleksa Petrovic
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan - 9-10h
5. Vaš Diskord - Coa#5807
6. Vaše Ingame ime - Coa Petrovic
7. Vaš ID - 1378

Dodatne Informacije

-Zelim postati lider iz vise razloga ali uglavnom jedan on osnovnih razloga jeste sto volim i sto sam iskusan u vodjenju organizacija.Imam iskustva u vodjenju organizacije,cak sam dva puta bio co-leader u Bloods-e.Na server igram od pocetka tako da znam dosta stavri(igrao sam i na engleskom serveru).Bili bi cesti na eventima i postovali sva pravila.
-Imam svoju ekipu od 20 igraca koji ne krse pravila i znaju da se ponasaju,te smatram da necemo imati warnove i necemo praviti probleme
-Posvetio bih se organizaciji,i trudio bih se da budemo sve bolji i bolji.Takodje bi imali cesto sastanke na kojima bi svako mogao da iskaze svoje misljenje o poboljsanju organizacije i roleplaya

-Kao prvo ne bih ubacivao razne ljude u organizaciju,jer vidim da dosta organizacija pusta ljude u organizaciju kako bi bili jaci i kako bi ih imao vise.Za ulazak u organizaciju bi morali da znaju sva pravila.
-IC dogadjaji kao sto su npr caro show-ovi i ulicne trke

Last edited:

Zivac Smoke

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Karlo
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7+ sati
5. Vaš Diskord: Zivac#1086
6. Vaše Ingame ime: Zivac Drill
7. Vaš ID: 5151
Dodatne Informacije
1. Lider za: The Families
2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1) Želim biti lider ove organizacije zbog toga što znam cijelu organizaciju već mjesec dana te svi imamo veliki respekt za jedni druge i što prije se želimo vratiti u RP akciju. U ovoj organizaciji sam do sad bio Turfer(8) te sam mnogo puta predvodio i okupljao ljude za akcije koje smo izvršavali. Također smatram kako jedino ako vladaju odnosi visoke solidarnosti među članova možemo se istaknuti nad drugim organizacijama te preuzeti kriminalnu scenu u LS-u, a ja ću se pobrinuti da to tako i bude.

2)Također želim postati lider kako bih pružio drugim ljudima šansu da se istaknu u organizaciji i općenitom RP-u kako bi i oni možda jednog dana osnovali svoju organizaciju i dali doprinos ovom RP serveru. Isto tako se veselim upoznati druge igrače koji isto kao i ja vrlo ozbiljno shvaćaju RP te tako pomoći organizaciji postati najveća sila u gradu.

3) I za kraj želio bih postati lider zbog toga što znam koju odgovornost dobivam sa vođenjem organizacije i koliko vremena i truda trebam uložiti te sam siguran u sebe da to mogu. Jako dobro poznajem pravila te sam odlučan u vođenju i stojim iza svoje riječi. Bit ću pravedan lider koji će nagraditi doprinos, a ispraviti greške.

> Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Prvo što bih napravio je uveo strože ispitivanje pravila kako bih bio siguran da ne kvarimo RP drugim igračima. Tražio bih instaliranje "go pro kamerice" kako bi svatko imao POV te nitko nebi mogao manipulirati sa nama. Svakom igraču bi dao ulogu u kojoj je najbolji kako bi svatko dao doprinos organizaciji što je bolje moguće. Svatko bi dobio rank koji zaslužuje kako ne bi bilo "švercanja". Također bih davao primjer svojim ponašanjem u organizaciji. Sazivao bih sastanke da se svi lijepo dogovorimo i iskažemo svoje mišljenje. I za kraj htio bih da organizacija bude zanimljivo i zabavno RP iskustvo svakom igraču te da se stvarno uživimo u RP.

Last edited:

Internetwin

Player
Player
1. Vaše ime u RL - Nebojsa BizzaR
2. Vaše godine - 26
3. Vremenska zona - GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan - 6h
5. Vaš Diskord - _BizzaR*#4044
6. Vaše Ingame ime - BizzaR Winston
7. Vaš ID - 1679

-Zelim biti lider ove organizacije zato sto imam preko 20+ljudi koji su vec spremni za ulaz u geng!
-Postovanje i Poznavanje pravila servera, imam iskustva sa gengom!
-Potrebno je vise pucanja i pravi je trenutak da zaigramo RP kao clanovi bande !
-POSTOVATI PRAVILA SERVERA!!!
-POSTOVATI PRAVILA ORGANIZACIJE!!!

-Izbaciti hakere na prvom mestu! (ANTI-CHEAT na visokom nivou) ovde spadaju osobe koje krse pravila!
-Dodati evente! Ovo je jako dobro ubaciti da bi bilo zanimljivije igrati!
-Prisustvo admina u svakom trenutku (kada se pozove na lice mesta da dodje i da eliminise-ukloni problem)
-Pomoci drugim igracima da zaigraju na pravi nacin!
-Druzenje i Zabava!
-Postovati lidera!
-Ucestvovati na eventima!
-Shvatiti ozbiljno svoju ulogu u bandi!

Internetwin

Player
Player
1. Vaše ime u RL - Nebojsa BizzaR
2. Vaše godine - 26
3. Vremenska zona - GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan - 6h
5. Vaš Diskord - _BizzaR*#4044
6. Vaše Ingame ime - BizzaR Winston
7. Vaš ID - 1679

-Zelim biti lider ove organizacije zato sto imam preko 20+ljudi koji su vec spremni za ulaz u geng!
-Postovanje i Poznavanje pravila servera, imam iskustva sa gengom!
-Potrebno je vise pucanja i pravi je trenutak da zaigramo RP kao clanovi bande !
-POSTOVATI PRAVILA SERVERA!!!
-POSTOVATI PRAVILA ORGANIZACIJE!!!

-Izbaciti hakere na prvom mestu! (ANTI-CHEAT na visokom nivou) ovde spadaju osobe koje krse pravila!
-Dodati evente! Ovo je jako dobro ubaciti da bi bilo zanimljivije igrati!
-Prisustvo admina u svakom trenutku (kada se pozove na lice mesta da dodje i da eliminise-ukloni problem)
-Pomoci drugim igracima da zaigraju na pravi nacin!
-Druzenje i Zabava!
-Postovati lidera!
-Ucestvovati na eventima!
-Shvatiti ozbiljno svoju ulogu u bandi!

Lucky Walker

Player
Player
Informacije
  • 1. Vaše ime u RL Milos
    2. Vaše godine 18
    3. Vremenska zona GMT+1
    4. Prosječna aktivnost na dan 9-13h
    5. Vaš Diskord Laki#0937
    6. Vaše Ingame ime Lucky Casella
    7. Vaš ID 357

1.
    Lider The Families

2. Želim da budem vođa The Families jer mislim da ću se dobro snaći u bandi jer sam u bandama otkako sam se pridružio serveru od opena tako da imam dosta iskustva u bandi zbog toga i upoznao sam toliko ljudi u svim bandama u gradu tako da imam svoje ljude koji će mi pomoći da vodim bandu i osnujem najveću i najjaču bandu u gradu

Želim da budem vođa The Families jer imam toliko iskustva kao zamenik i odgovorni za evente tako da sam bio jedan od viših u različitim bandama tako da znam kako svi događaji funkcionišu i znam kako da upravljam bandom, imam i svoju porodicu tako da stekao i dobre liderske veštine i iskustvo

Želim da budem vođa The Families jer nikada nisam bio vođa bande i smatram da je uzbudljivo želim da se okušam u vođenju bande a posebno The Families jer je ovo najpodcenjenija banda i mislim da zaslužuje vođu koji će biti striktan prema svim članovima bande i pobriniti se da će učiniti sve kako se očekuje kako bi banda bila na vrhu

mislim da zaslužujem da budem vođa jer sam dobar i u pregovaranju sa ljudima ako je potrebno,imam dobar tim iskusnih ljudi da mogu dobro upravljati bandom

mislim da zaslužujem da budem vođa bande jer imam sve uslove koje vođa bande treba da ima i imam toliko ljudi na svojoj strani iz različitih bandi

Ja ću dobro upravljati sistemom rangiranja tako da niko neće moći da dobije visoke činove bez ikakvog truda u bandi i svi neaktivni ljudi će biti izbačeni iz bande

3. moj savet za poboljšanje nivoa igranja uloga u organizaciji je da ću napraviti kviz tako da se niko neće moći pridružiti bez ispunjavanja kviza, ako ne može ispuniti kviz na google-u, kviz uživo će biti dostupan sa svim pitanjima o različitim pravilima tako da će našu bandu učiniti uzbudljivijom i boljom jer će svi znati pravila i neće ih kršiti i učiniti server boljim. Također bih dodao treninge za novajlije kako bi naučili kako pljačkati ljude i sve stvari koje bi članovi bande trebali znati, ovako će svi imati priliku da se pridruže marabunti čak i ako su novi igrači. ko prekrši pravila dobiće upozorenja, upisaću sva upozorenja u notepad pa ako neko dobije 3 upozorenja biće izbačen iz bande i stavljen na crnu listu, pošto nam ne trebaju ljudi koji krše pravila i čine server lošim za igranje. kada ćemo ići na događaje želim da svaki igrač na mreži bude na događajima i ako ne mogu doći na event, moraju mi dati ispravan razlog zašto ne mogu/ne mogu ići na događaj, ko god ne ide na događaj kada je aktivan će također dobiti upozorenja i nakon 3 upozorenja će biti izbačeni i stavljeni na crnu listu. Potrudiću se da zapišemo ko god ide na događaje i posmatraću svakoga lično, ako vidim da neko ima dobre liderske sposobnosti dobiće visoke činove kako bi mogao sam da vodi događaje.
    ako se neko ne pridruži bandi duže od 3-4 dana bit će izbačen iz bande ako mi ne kaže razlog zašto ne može igrati RP.
    Ja ću se pobrinuti da niko u našoj bandi ne poštuje jedni druge bez obzira na čin, svi u bandi treba da budu dobri jedni prema drugima jer banda je kao jedna velika porodica i svi moraju da pomažu jedni drugima u različitim stvarima. Učinit ću sve što mogu da dovedem Porodice do vrha. Svako će imati svoju funkciju u bandi tako da će to biti dobro vođeno, neki od mojih viših rukovodilaca će obučavati ljude da pljačkaju ljude, neki od njih će ih obučavati za pucanje na arena i sve ostale stvari.

Jack Napier

Player
Player
LOCK!

Ovom prilikom zatvaram prijave za lidera Grove Street Families.
Moja konačna odluka i za razgovor i ispitivanje su odabrani:

• Dzordz Mirkonson - GEJMING ANALIZA.rs#5859
  • Coa Petrovic - Coa#5807
  • Drill Kimara - Nevermind#1297
  • Zivac Drill - Zivac#1086

Razgovor će biti održan 04.12 u 16:00h ( budite u čekaonici )

Hvala ostalima na odzivu, i sretno u drugim prijavama u budućnosti.

Last edited:

Aleksa Djukovic

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Aleksa Djukovic
3. Vremenska zona: Europe/sarajevo
4. Prosječna aktivnost na dan: Vikendom po 12h ostalim danima po 6h
5. Vaš Diskord: AleksaDjukovic#6528
6. Vaše Ingame ime: Aleksa Djukovic
7. Vaš ID: Ne znam

Dodatne Informacije
1. Lider za... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) 1. Zato sto sam vec dosta dugo u ovoj organizaciji i veoma mi se svidjela. 2. Jer bih volio da pocnem da dajem ja svoj maksimum novim igracima(policajcima) kako da lakse nauce sve sto sam ja naucio. 3. Zato sto bih volio da budem nacelnik i da isoravim sve greske koje je stari nacelnik pravio, a i dosta stvari je on grijesio a ja sam znao kako treba i sta...

Nino Belov

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Milos
2. Vaše godine: 32
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: Slobodnim danima 8h+, radnim danima 4-5h
5. Vaš Diskord: Endem#7757
6. Vaše Ingame ime: Nino Belov
7. Vaš ID:411

Dodatne Informacije
1. Lider za Nacelnika Policije
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):

Vodio sam PD/FBI vec sa jakom reputacijom, verujem u svoja dosadasnja iskustva sa vodjenjem fakcije i trebalo bi da sve bude korektno i po protokolu, ljudi koji su dorasli ovom zadatku su dobrodosli, naravno davacemo sanse,postovanje obostrano mora postojati i mislim da ce se sve od toga ostvariti
- Ljubav prema drzavnim organizacijama - > Mislim da je ljubav prema fakciji najbitnija stavka u ostvarenju svog cilja u istoj
- Iskustvo u legalnim fakcijama - > Iskustvo u vodjenju legalnih fakcija nije kljucno, ali je plus imati ga
- Visoko kotiranje na lestvici - > ambicija je jedan od glavnih faktora, dokle god si ambiciozan uvek tezis ka novim izazovima i slobodi u radu u sluzbi

Fokusiracemo se na sto vise RP radnji, sa odnosima sa javnoscu, struktura i hijerarhija ce se postovati, mora, sve ostalo ide spontano, na prvom mestu disciplina i rad
Sa mnostvo programa terenskih obuka supervizora promocija i slicnih stvari.
Komanda Policije je mozak Policije, dok je Vrhovna komanda telo na kome se teziste uvek zatrese
POV uvek spreman

Obrisani forum acc

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Milos
2. Vaše godine: 24
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 16h moze vise
5. Vaš Diskord: Desetarka |Mona_Sax 8926#4759
6. Vaše Ingame ime: Mona_Sax
7. Vaš ID:8926

Andrew Newton

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Dzemil Paljevic
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: Radnim danima 5-7H, Vikendom 10H+
5. Vaš Diskord: Buki#5490
6. Vaše Ingame ime: Buki Paljevic
7. Vaš ID: 1203

Dodatne Informacije
1. Lider za Nacelnik LSPD
-Prvi razlog: Prvenstveno zelim da kazem da sam ja jedan od najaktivnijih clanova LSPD-a u proteklih 2 meseca. Razlog tome jeste sto sam zavoleo tu organizaciju i ljude koji su bili u njoj. Pored toga mnogi ljudi na serveru su me upoznali i mnogi zeljno iscekuju zbog mog kvalitetnog rada da ja jednog dana postanem lider.
-Drugi razlog: LSPD kao organizacija ima siroku granu poboljsanja roleplay-a na serveru, ja kao lider organizacije bi doprineo istom iz razloga sto sam vec dugo vremena tu kao sto sam vec naveo i vodio sam mnoge akcije tipa pljacke,pregovaranja ,racije u saradnji sa FIB-om i ostalim drzavnim organizacijama.
-Treci razlog: Ja ako postanem lider ja cu nastaviti istim tempom kojim sam se i do sad vodio jer taj nacin mog vodjstva je doprineo tome da ljudi koji su radili sa mnom su zavoleli LSPD, i dalje cu drzati ozbiljnost i postovanje hijerarhije odnosno vecih cinova kako dolikuje jednoj drzavnoj ustanovi.
1. Na pocetku svega ukratko cu objasniti koje bih biroe ubacio u sluzbu:
-Patrolno osoblje: Ovaj biro ce se baviti iskljucivo patroliranjem grada kako se i do sad bavio, tu ce se vrsiti zaplena vozila,pisanje kazni u vidu saobracajnih prekrsaja i obavljace se pretres lica i vozila ukoliko lice poseduje kriminalni dosije, lica ce se privoditi u zatvor ukoliko se nesto ilegalno pronadje kod istih.
-Istrazno osoblje: Ovaj biro ce se baviti istraznim zadacima u pogledu pracenja lica sumnjivih i prikupljanje bitnih informacija a po potrebi i organizovati operaciju noz gde ce se dogovarati sastanak sa osumnjicenim za kupoprodaju ilegalnog oruzja.
-Vazdusna podrska: Ova jedinica sluzi za nadgledanje sa visine ukoliko vrsimo neku poteru za licem koje se trazi. Moze sluziti u vidu evakuacija taoca koje sam vec koristio jer je to najbolji nacin da se civil sa pljacke sprovede do bolnice bez problema na putu.
-Specijalne jedinice: Kao I sama rec sto kaze ovaj jedinica sluzi za specijalne zadatke kada su u pitanju Racije gde se mora strogo drzati u pripravnosti jer se ulazi u najkriticnije delove grada I oblaci se uniforma koja je namenjena za to.
-Radarska kontrola: Kontrola brzine vozila u gradu je vrlo bitna jer se cesto desavaju saobracajne nezgode ,samim tim ova jedinica ce se baviti iskljucivo kontrolisanjem brzine te pisati kazne ukoliko dodje do prekoracenja iste.

2. Nakon primanja novih Police Regruta momentalno cemo se obazirati na njihovom ucenju tj. Oformljavacemo akademije koje ce voditi Vodja I njegovi zamenici obuke i takodje instruktori obuke koji poloze za tu licencu jer zelimo da nasi clanovi budu ozbiljni i obuceni da mogu da se snadju u svakoj datoj situaciji da ne postoji situacija u kojoj ne mogu da se snadju i da ne znaju.

3. Sledeca stvar koju cu ubaciti bice obavezna a to je popunjavanje raznih evidencija kao npr. Ako se desila pljacka I mi smo preuzeli taoca, belezice se njegove izjave kako je doslo do toga te je on postao taoc. Ubacicu kazne ,radarske kontrole, hapsenja,zaplene,zahtev za sastanke i zahtev za vracanje u sluzbu.

4. Dodacu ovde da ako budem u mogucnosti zamenio bih neka vozila koja trenutno imaju I na taj nacin bih dao motivaciju svim clanovima bilo kojeg biroa da se zna koje vozilo sluzi za sta.

5. S obzirom da do sada smo imali zategnutu situaciju sa ostalim drzavnim organizacijama ja sam bio taj koji je smirio te odnose i poboljsao ih na maksimum u poslednjih 15 dana LSPD-a , mi kao celokupna drzavna organizacija treba da funkcionisemo kao jedno I da se postuje svaka organizacija koja je iznad I koja je zaduzena da kontrolise LSPD u datom trenutku ,ja cu se maksimalno truditi da ispostujem svaku.

6. Da bi organizovao treninge sa NG koji bi se odrzavali u NG bazi sa prethodnim dogovorom sa njima naravno. Trening bi se bazirao na fizickoj I psihickoj bazi tj. Bazirao bi se na povecanje snage i profesionalno koriscenje vatrenog oruzja, tj preciznost.

Ovo su samo neke stvari koje bih ja ubacio i zelim da obavestim da vec imam spreman tim koji ce biti deo vrhovne komande da bi se sto pre oformili i krenuli punom parom.

David White

Player
Player
1. Vaše ime u RL: David
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:5-8h
5. Vaš Diskord:david502#7110
6. Vaše Ingame ime: David White
7. Vaš ID:10688

Dodatne Informacije
1. Lider za:FBI
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
2.1 Ovako,oduvek od kada igram na serveru (oko mesec dana vec) sam bio na legalnoj strani zakona i bio u dosta drzavnih organizacija (NG,GOV...)i svidja mi se rad FBI-ja, imam razna iskustva na mnogim serverima ali nikada nisam bio lider neke tako vazne organizacije i hteo bih da postanem i da isprobam kako je to iskustvo.
2.2 Trudicu se najvise sto budem mogao da poboljsam FBI i da pomognem svim radnicima maksimalno sto mogu.
2.3 Treci razlog je server i njegove odlicne funkcije tj skripte, najbolji server na kom sam igrao do sada i stvarno vidim da bih mogao da uzivam dok igram i vodim ovakvu organizaciju sto je retkost na drugim serverima.
Nisam bio u fbi-u ne znam kako je tamo, ali ako postanem lider sigurno cu uvesti par novih stvari kako bih poboljsao rp iskustvo iako je vec na zavidnom nivou, evo nekih stvari koje cu sigurno uvesti ukoliko postanem lider fbi-ja
1.Dodao bih redovnu nedeljnu platu za sve zaposlenike kako bih poboljsao njihov moral i odanost prema fbi-u
2.Uredio bih neka pravila kako bi bila prikladnija i laksa za nove zaposlene.
3.Poceo bih masovno zaposljavanje novih agenata u svim sektorima FBI-a kako bi se smanjila stopa kriminala.
4.Uveo bih da kada neko zeli da se zaposli mora da prodje celu akademiju koju cu sam izmisliti da bude za nove zaposlene i da mogu tako maksimalno da vidim koliko su dobri za posao
Ovo su samo neke od stvari, kada bih dobio posao detaljno bih razmotrio sve faktore i definitivno dodao jos dosta stvari.

Last edited:

Urke

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Uros Stojkovic
2. Vaše godine: 18
4. Prosječna aktivnost na dan: 8=9h
5. Vaš Diskord: ypke#1864
6. Vaše Ingame ime: Urke Stojkovic
7. Vaš ID: 4840

Dodatne Informacije
1. Lider za... FIB

Imam nekoliko razloga i stvari zbog cega bih voleo predvoditi buduci FIB, sve je preciznije objasnjeno u tekstu ispod.

1. Prva stvar: FIB kao sama organizacija ima mnogo skrivenih potencijala. U okviru pravilnika moze se smisliti odlican RP koji bi odgovarao prirucniku FIB-a i koji ne bi smetao drugim drzavnim organizacijama.

2. Druga stvar: Plan mi je da napravim vise divizija/jedinica koje bi bile obucene za odredjene stvari. Tipovi divizija/jedinica: Tajna sluzba - odnosila bi se na istrage gde bi za svaku istragu bio napravljen odredjen folder na discordu. Gde bi se zapisivalo sve informacije o datim licima (sa kim se krecu, gde se obicno nalaze, cime se bave, da li postoji korupcija u drzavnim organizacijama itd.). Odsek za infiltraciju - bavila bi se ubacivanjem u mafije/bande gde bi pokusali da izvuku sto vise informacija koje bi pomogle nasim slucajevima oko istrage. Specijalne snage - bile bi vezane za specijalne operacije koje gradjani Los Santosa ne bi mogli da znaju(zbog njihove bezbednosti). Bavile bi se terorizmom, prodajom narkotika na veliko i cuvale bi grad od izopacenih umova. Specijalni tim za vodjenje pregovora, posle detaljne obuke od strane LSPD/GOV (strucnjaka koji su vec upuceni) koji bi ucestvovali za vreme pljacki, kidnapovanja, teroristickih napada, pretnji itd. Oni bi pokusavali i uspevali da oslobode taoce uz minimalno iskoriscavanje oruzja. Sajber jedinica, bavili bi se uzimanje informacija sa sajtova Dark-web gde ljudi prodaju oruzje, narkotike i ilegalno ponude. Oni bi uz pomoc drugih timova vrsili hapsenja i pomagala drugim organizacijama.

3. Treca stvar: Kao visoko rangirani clan FIB-a (Sef tajne sluzbe, 28 rank), upucen sam u ono sto se sme raditi. Poznajem pravila organizacije i pravila servera.

4. Cetvrta stvar: Svake nedelje postojala bi obuka koju bi morali clanovi FIB-a da zavrsavaju da bi mogli da napreduju dalje. Ona bi se svodila na to da steknu znanje iz sto vise oblasti i da znaju prakticno da primene.

5. Peta stvar: Odgovornost mi je uvek na prvom mestu i uz sebe vec posedujem dovoljan broj ljudi koji bi bili uz mene na samom pocetku organizacije.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1. Na pocetku, odmah sam naveo tipove nekih divizija/jedinica koje bi bile.
2. Postojanje FIB akademije, gde bi novi clanovi morali da prelaze zajedno sa instruktorom obuke pre nego sto bi bili primljeni u organizaciju (obucavanje oko prirucnika, pravila servera i same organizacije).
3. Saradnja sa LSPD/GOV/NG osobljem. Gde bi pokusali da budemo kao jedna organizacija po pitanju ophodjenja jednim prema drugima. Bilo bi zabranjeno bahato ponasanje FIB clanova prema drugima.
4. Poboljsanje prirucnika i sta mogu da rade FIB clanovi.
5. Svakodnevni izvestaj koji bi morali clanovi da ispunjavaju i pojasnjavaju sta su uradili u tokom patrole/akcije.
6. Obucavanje clanova LSPD/NG oko pregovaranja, takticnih udara, sajber jedinica, gde bi razmenjivali stecena iskustva.
7. Poboljsanja i izmene odece i vozila (uz dogovor sa kuratorom).
8. Pravljenje tima koji bi vrsio odnose sa javnoscu i izvestavao ih o najbitnijim temama. Uz odredjene informacije koje bi posedovali, pokusavali bi da prenesemo gradjanima Los Santosa sta se desava u gradu.
9. Povecanje kontrola na autoputevima, gde bi pokusali da uz pomoc LSPD-a i SAHP-a svi kriminalci bili pohapseni u procesuirani.
10. Nedeljna statistika vezana za hapsenja, istrage, pljacke, talacke situacije itd.

Last edited:

Prince Dior

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL : Bendzamin
2. Vaše godine : 21
3. Vremenska zona : EU 1
4. Prosječna aktivnost na dan : 8-14h
5. Vaš Diskord : Vendetta#5041
6. Vaše Ingame ime : Vendetta Prince
7. Vaš ID : 20

Dodatne Informacije
A) Bivsi admin sa mnogo iskustva sa RP , bivsi vodja FBI (Admin Legalna org) na njemackom serveru koja vec 3 mjeseca uspjesno radi!

B) Vidim se kao prikladan kandidat za šefa Federalnog istražnog ureda jer imam puno RP iskustva i stoga mogu značajno poboljšati RP iskustvo svojih zaposlenika, ali i ostalih igrača. Također želim osigurati da stopa kriminala u gradu ostane što niža i da svatko dobije svoju pravednu kaznu za svoje zločine, kao što sam vidio kako je bilo na drugoj državi. Nadalje, želim da se moja organizacija shvati ozbiljno i da ima dobru reputaciju.
Ono što me čini savršenom kao osobu za ulogu vođe je to što me mogu shvatiti ozbiljno i poštovati. Također znam kako se nositi s ljudima i mogu dobro procijeniti druge ljude. Sa mnom je lako razgovarati jer, prvo, pažljivo slušam, a drugo, imam dobar izbor riječi. Osim toga, uvijek imam bistar um i znam što radim, pogotovo u stresnim situacijama jako primjećujete tu moju kvalitetu. Također sam osoba kojoj su red i strategija jako važni. Već imam gotov koncept za većinu stvari, npr. radio i, prije svega, pravilnik o servisu i red prvenstva.

C) Agenti FIB-a bi trebali biti vrhunski pregovarači. Osjećam da su u prošlosti pregovori propadali zbog nedostatka sposobnosti i odgovarajuće obuke. Pod mojim zapovjedništvom NIKADNI AGENTI neće smjeti pregovarati s kriminalnom organizacijom ako nisu propisno obučeni, testirani i provjereni kao lojalni državi. To će smanjiti broj agenata koji favoriziraju kriminalce tijekom pregovora, s kojima su u prošlosti imali kontakt.

D) Agenti FIB-a trebali bi imati zadatak prekriti grad tajnim agentima, pravilno prikupljati informacije o obiteljima i organizacijama, a zatim izvršiti odgovarajuće uspješne racije na te obitelji i organizacije. To je bio problem u prošlosti jer ne postoji stvarna koordinacija između državnih organizacija. Pod mojim zapovjedništvom bit će veza sa svakom državnom organizacijom koja će trenirati i voditi SWAT odjel za svaki koji će moći pomoći u racijama kada se prikupi dovoljno informacija za provođenje racije.

3. Vaši savjeti za poboljšanje razine RolePlaya u organizaciji.

1. FBI me naučio puno o RolePlayu u našem gradu. Ponekad je problem u interakciji s građanima da bilo koja strana država, građanin ili osumnjičeni ne uspije pravilno RP. Rješenje ovog problema nije uvijek kazna za osobu koja ne koristi odgovarajući RP, već možda institucija ili nastavak ispravnog primjera. Ako naši državni službenici budu držani na PUNO višim standardima od normalnih građana, ili sumnjivaca, onda će grad kao cjelina "s vremenom" poboljšati i njihovu RP sposobnost. Nije uvijek ispravno prijaviti osobu s kojom ste u interakciji jer nije uspjela u RP-u, umjesto toga nastavite ili poboljšajte svoj RP kako bi drugi mogli vidjeti kako to treba učiniti. Pod mojim zapovjedništvom SVI agenti FIB-a će se pridržavati iznimno visokog standarda RP-a i ako ne uspiju i nastave tako činiti, bit će poduzete ozbiljne mjere s moje strane.

2.Moja bi se organizacija prvenstveno trebala boriti protiv kriminala i osigurati da država ne postane takozvana “Gambo država”.
Osim toga, moji zaposlenici trebaju biti kompetentni i dobro razumjeti igranje uloga kako bi se moja organizacija mogla shvatiti ozbiljno i imala dobru reputaciju.
Strukturiran poredak, tako da svi imaju priliku napredovati i da sve ostane pošteno, mislim nikome nije zabavno ako ste već radili posao 2 mjeseca, ali još uvijek nemate visok rang iako se trudite i radite svoje posao čisto. Primijetio sam da se u drugim zemljama uglavnom radi o simpatiji ili previše o tome.
Također bih želio osigurati da moja organizacija ima dobar odnos s drugim vladinim organizacijama kako bi se stvorilo ljepše iskustvo igranja uloga, jer je suradnja važna.

Last edited:

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player

1. Vaše ime u RL:Marko
2. Vaše godine:18
4. Prosječna aktivnost na dan:10-15 h u zavisnosti od dana.
5. Vaš Diskord:maarko#0448
6. Vaše Ingame ime:Mike Amiri
7. Vaš ID:124

Dodatne Informacije
1. Lider za... :FIB
1. Iskustvo:
Gta 5 roleplay igram od pocetka fivema na balkanu,kraj 2018 pocetak 2019 i nakon odigranih 2000+ sati (pretezno igrajuci u drzavnim organizacijama)mislim da sam skupio dovoljno iskustvo kako bih vodio jednu ovakvu zahtevnu fakciju.
2.Temeljna rekonstrukcija roleplaya:Spreman sam da ulozim svoje vreme kako bih nivo rp-a fib-a promenio i postavio neke nove standarde za ovu organizaciju.Zelim da ponudim igracima kvalitetniji nivo rp-a kao i zanimljivije rp iskustvo.
3. Potencijal za poboljsanje celokupnog roleplaya na serveru. Po mom misljenju drzavne organizacije imaju najveci uticaj na nivo rolepleya na serveru.Ukoliko lideri ovih organizacija drze odrednjeni nivo polako ce povuci i ostatak servera i samim tim stvoriti mnogo prijatniju i lepsu atmosferu za sve igrace .

-Uvodjenje nove strukture organizacije nalik na onu iz rl-a(koliko to skripta i volja igraca omogucava) Screenshot
-Primeri:
FIB Special Agents: FIB-U su potrebni ljudi koji poseduju sirok raspon vestina da bi izvrsavali sto efikasniji posao prilikom obavljanja kriminalnih istraga.
Surveillance Agents: Da bi se zastitila nacija od kriminalnih i teroristickih pretnji.Agenti za nadzor prikupljaju informacije kako bi sprecili ove vrste pretnji.
Witness protection Agents:Ovi agenti obavljaju protekciju bitnih federalnih svedoka.
Negotiation Agents:Ovi agenti poseduju psiholoske vestine kako bi obavljali sto bolji pregovor sa otmicarima.

-Uvodjenje discipline i reda kroz jasno napisan prirucnik rada.
-Uvodjenje sistema promocije kao i uslova za istu.
-Uvodjenje sistema obuke novih potencijalnih clanova .
-Uvodjenje sistema obuka postojecih clanova koji zele dobiti unapredjenje.
-Uvodjenje sektora koji ce se baviti odnosima sa javnoscu.
-Uvodjenje sektora za analizu informacija.
-Bolji i profesionalniji odnos sa drugim drzavnim organizacijama.
loza_po_loza.png

potpis:𝓜𝓲𝓴𝓮 𝓐𝓶𝓲𝓻𝓲

Last edited:

Cortezz

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL : Ivan
2. Vaše godine : 25
3. Vremenska zona : UTC +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord: Bacic#2772
6. Vaše Ingame ime: Ivan Cortezz
7. Vaš ID: 317

Dodatne Informacije
1. Lider za... FIB
- 1.Bio sam među prvima članovima FIB-a dok je Sali još bio lider,stekao sam visoko iskustvo i naučio sva pravila servera,imam već spremnu ekipu sa ENG servera za koje mogu garantirat da će podići FIB na viši nivo.Dat ću sve od sebe da FIB ima najbolju reputaciju na serveru.
--- Uveo bih sljedeće jedinice ---
(svaka jedinica bi imala svog vođu)
A.) Pregovarački Tim (5-6 ljudi) -> Ljudi od povjerenja,samo oni u koje mogu garantirat da neće izdati državu ili pomagati kriminalcima.Kada je pljačka ili talačka situacija u pitanju nitko se ne smije mješati u pregovore osim njih.

B.) Specijalna Antiteroristička jedinica (SAJ) -> jedinica koja je zadužena za racije,hapšenje teških švercera oružja,droge...

C.) Tajni Agent -> Ljudi od visokog povjerenja,služe za prikupljanje potrebnih podataka za racije,rušenje narkokartela,hapšenje jako opasnih kriminalca,po potrebi tajni agent može napustiti svoju organizaciju te ući u drugu da bi prikupio sve podatke.

D.) Trening Instruktor -> Osoba koja je zadužena za zapošljavanje ljudi,te obuku drugih državnih službi.

2 Razlog:
- Smatram se prikladnim za FIB lidera zato što bio sam lider državnih organizacija na jako puno servera,na jednom serveru sam vodio policiju 3 mjeseca.

3 Razlog: Nisam netko tko želi uzeti FIB čisto da se vidi da je on na papiru lidera i da bude na glasu na serveru,nego da sa svojom ekipom i drugim ljudima na serveru napravim ozbiljnu priču i da FIB radi kako treba,jer svima nama je već dosta failova koji su se najviše dešavali jer ljudi koji uzme da vode ovako ozbiljnu organizaciju ne shvate to ozbiljno.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Roleplay je na prvom mjestu. FIB je organizacija koja bi trebala biti primjer drugima.
Kako bi usli ljudi u organizaciju, trebaju znati sva pravila servera ,( minimum 5 godina u gradu i 7 dana iskustva iz ostalih legalnih organizacija )
Poboljšao bih odnose sa drugim legalnim organizacijama tako da bi odrzavali sastanke i imali organizirane treninge svih Specijalnih Jedinica u organizacijama...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom