1. Vaše ime u RL:
Stefan
2. Vaše godine:
22
3. Vremenska zona:
GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan:
5-6h
5. Vaš Diskord:
_Stefan_#4022
6. Vaše Ingame ime:
Stefan Ivanov
7. Vaš ID:
2963
Dodatne Informacije
1. Lider za
FIB
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1
Drzavne organizacije kao put mog IC karaktera- Role Play igram od svoje 12. godine gdje sam i tad uvjek birao drzavne organizacije kao put IC pricu mog karaktera. Imao sam iskustva i da igram na njemackom GrandRP gdje sam bio odredjeno vreme u FIB-u i u drugim organizacijama. Na balkanskom GrandRP igram od Oktobra 2021 gdje sam do dana danas uvjek bio u drzavnim organizacijama. Smatram za sebe da sam iskusan u radu sa drzavnim organizacijama i da bio mogao da vodim kao takav jednu.Kao clan FIB-a bio sam Vrhovna Komanda kod proslog lidera.
2.2
Ljubav prema drzavnim organizacijama- Volim red rad i disciplinu na prvom mestu. Zakoni moraju da se postuju jer bez zakona nema ni drzave. Federalni istrazni biro je tu da se sprecavaju ilegalne radnje i da se pokaze igracima da ovo nije anarhija.Uz dobru komunikaciju izmedju clanova organizacije a samim time i izmedju svih drzavnih organizacija moguce je spreciti kriminal i pokazati igracima servera da u drzavi ipak ima zakona.
2.3
Zelim da doprinesem tome u poboljsanju samog RolePlaya i uzitka u igrici. Kao iskusan igrac svoje znanje mogu i zelim da prenesem na druge.
3.
Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1
Uvodjenje dispecera: Dispecer ce biti tim iskusnih agenata koji ce pratiti rad i kretanje jedinica na terenu.
3.2
Aktiviranje AirSupporta: Aktivan AirSupport Team je vrlo vazan dio svake akcije, AirSupport Team moze samo biti neko ko je prosao test pilota u FIB-u i ima iskustvo u letenju.
3.3
Aktiviranje DEA Biroa (Biro za narkotike): Tim ljudi koji ce biti obucen samo za razotkrivanje lica koji se bave proizvodjom narkotika i stavljanje u distribuciju istih. DEA Biro ce takodje morati sakupljati dokaze kriminalnih organizacija u oblasti narkotika.DEA Biro ce imati svoju sekciju na bubici gdje ce se morati stavljati dokazi o kriminalnim organizacijama gdje ce se kasnije ti dokazi moci iskoristiti za Casefile i za sledecu raciju.
(Grupa ljudi od 10 do 15 clanova sa jednim Sefom odeljenja i jednim zamenikom. )
3.4 Kreiranje programa za prijem i obuku novih u sluzbu: Tim koji ce biti u svrhu primanje novih clanova i sama obuka agenata koji su na obuci.Svaki Agent koji dodje u FIB mora proci dvodnevnu obuku sa instruktorima gdje ce se obuka raditi sistematski po pravilniku
Terenske Obuke. Svaki Agent koji bude dosao na obuku dobit ce svoju sobu na bubici gdje ce insrukotri moci da pisu ocjene sa obuke.
3.5
Kreiranje sistema za promocije, minimalni uslovi i postavljanje aplikacija: Na bubici ce se napraviti posebne sobe za svaki cin gdje ce agenti moci da apliciraju za veci cin naravno uz ispunjenje minimalnih uslova. Minimalni uslovi ce biti u vidu broja hapsenja, ucestvovanja u akcijama, dokazima itd.Agenti koji dostignu jedan nivo i cin ce takodje moci aplicirati za posebne Biroe.
3.6
Aktiviranje tima koji ce nadgledati ljudstvo, bubicu, pregledavati aplikacije i moci dati promociju u dogovoru sa svojim nadredjenim
3.7
Disciplinske mere: Na bubici ce bit napravljena soba gdje ce Vrhovna Komanda moci davati Opomene i disciplinske mere.
3.8
Aktiviranje biroa za borbu protiv terorizma (Specijalne Snage u okviru FIB-a) Ovaj tim ce imati posebna vozila, imat ce svoje uniforme koje ce samo oni moci da nose i bit ce elitna jedinica. U ovu jedinicu ce moci samo da udju pojedinci koji ce se pokazati.
Takodjer i ovaj tim biro ce imati svog Sefa odeljenja i svog zamenika.
3.9
Sistem za pronalazenje dousnika u kriminalnim strukturama grada: Radi sakupljanja dokaza neki ljudi iz kriminalnih struktura ce bit placenici FIB-a gdje ce oni slati FIB-u dokaze.
4.0
Kreiranje sindikata Federalnog istraznog biroa:
Sindikat bih se sastavio ljudima koji nisu samo HighComand nego i pripadnicima nizis cinova te bih se na sjednici sindikata govorilo o tome sta treba popraviti i zbog cega su ljudi ne zadovoljni.
4.1
Kreiranje nove strukture rangiranja i kodeksa oblacenja
Hvala,