Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

Leo Naudi

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Leo
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-12H
5. Vaš Diskord: Leooo#0009
6. Vaše Ingame ime: Leoo Lovell
7. Vaš ID: 17086

Dodatne Informacije
1. Lider za: THE FAMILIES
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Pozdrav svima koji citaju, zelim da budem lider THE FAMILIESA, jer imam jako veliko iskustvo u GANG RP-u, to rpam jos od sampa. Gang RP mi je zanimljiv jer je dosta dinamican i fleksibilan, uvek se nesto desava. Jednostavno mi je gang rp usao u krv. Imam puno iskustva u liderstvu i znam da kontrolisem veliku kolicinu ljudi. Znam kako stvari funkcionisu, imam spreman turf team.

-Bio sam u mnogim razlicitim organizacijama i bandama, posto sam na serveru 7-8 meseci, verujem da ce moje vestine i ljubav prema ovom serveru doneti stabilnost koja je preko potrebna ovoj organizaciji.

-Veoma sam pristupacna i odlucna osoba. Svoju ulogu lidera shvatam veoma ozbiljno i ne pravim greske. Sakupio sam mnoge timske vestine dok sam bio High Command u mnogim bandama i drzavnim organizacijama.

-Vecina bandi misli da je sve u pucnjavi u getu i legalnoj organizaciji, ali moja banda ce pokazati da verujemo jedni drugima i pomazemo jedni drugima koliko god je to moguce.

-Bio sam high command u mnogim organizacijama i bandama. Stekao sam mnogo iskustva i imao koristi od gresaka drugih lidera, kao i od njihovih ispravnih postupaka, tako da smatram da je iskustvo najvaznija stvar u liderstvu.

-Zelim da imam neizvesnost izmedju legalnih i ilegalnih organizacija. Zelim da uradim vise pljacki prodavnica i talackih situacija koliko mogu. Takodje zelim da moja banda to uradi na pravi nacin. Takodje cu se fokusirati na turfove, grafite i napade na vojnu bazu za koje imam spreman tim ljudi koji ce me pratiti ukoliko budem dobio lidera..

-Moja ljubav prema RP-u bi samo poboljsala kvalitet RP-a koji nedostaje u bandama.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Pobrinucu se da regrutovani clanovi budu detaljno intervjuisani i testirani poznavanje pravila geta. Na primer, imacu odredjeni tim ljudi/rank koji ce biti za regrutovanje clanova i bice im obezbedjen prirucnik za intervju koji ce se sastojati od pitanja. Takodje, dodacu da moj tim za regrutovanje nece regrutovati ljude manje od 5 levela.
-Voleo bih da imam jednog clana od poverenja u bandi koji drzi procenat novca koji zaradjujemo i kojim smo nagradjeni od dogadjaja i ustedjeni novac ce se koristiti za pomoc clanovima u bandi da kupuju skillove koji ce im pomoci u bandi. Na primer, skill za revolver je 250.000 dolara i ako clan nije mogao sam da priusti vestinu i nije je zaradio, mogli bismo da mu pomognemo tako sto cemo obezbediti nesto novca za kupovinu vestine.
-Tokom pljacki prodavnica i drugih dogadjaja trazicu strogu komunikacija, sto znaci da ce se preko radija clanovi suzdrzati od nepotrebnih razgovora i dok ih ne obavestim drugacije, caskanje na radiju treba da se sastoji samo od, poziva i informacija koje su vazne ili korisne tokom dogadjaja.
-Iz onoga sto sam video po serveru znam da ce neki ljudi poceti da se "mesaju" tokom RP situacija kada drugi krse pravila, da bi pokusali da nameste kaznu, pokusacu da kazem svim svojim clanovima kada drugi igrac prekrsi pravila u situaciji da samo nastave situaciju ako je moguce i da upale snimanje, i da snime sta igrac radi pogresno.
-Planiram da postavim rankove unutar bande sa odredjenim odgovornostima i ocekivanjima. Na primer, imao bih rank koji se zove „Turf Captain“ i ovaj rank bi bio odgovoran za vodjenje turf teama, davanje saveta i trikova clanovima tima za turf, bice duzan da se svi clanovi turf teama pojavljuju tokom turfa i upravljace njime. Ja bih imao rank koji se zove "turfer", ovaj rank ce dobiti svi clanovi turf tima osim "Captain-a" i od njih ce se ocekivati da prate kapitena turf teama i popunjavaju kartu geta zelenom bojom ;)
-Uvodjenje Spray team-a i uvodjenje vodje tog teama, oni ce se uvek voziti po teritoriji geta, i pisati nase ime po zidovima sa sprejem.
-Nije nam tesko da prihvatimo poraz u RP-u kao ostatak ljudi. Poraz ili Pobeda sve je to RolePlay.
-Vise pregovora i visokokvalitetni RP dok se desava pljacka prodavnice i gun shopa.
-Vise dogadjaja koje bi kreirali IC igraci sa drugim bandama ili civilima da bi se poboljsao osecaj igranja.
-Fokusirao bih se na obezbedjivanje dobre strukture bandi i fokusirao bih se na kriminalne aktivnosti koje pruzaju dobar RP serveru, umesto da samo ubijam u getu.
-Trudicu se da podelim nagrade clanovima koji ce biti dobri i aktivni u organizaciji i na događajima.

Hvala sto ste izdvojili vreme da procitate moju prijavu :)!

Last edited:

Lana Trippin

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Nikola

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 8+ sati

5. Vaš Diskord: Niksa#5638

6. Vaše Ingame ime: Niksa Veliki

7. Vaš ID: 12925

Dodatne Informacije

1. Lider za: The Families

2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1) Želim biti lider ove organizacije zbog toga što znam šta je pravi RP, u bandama sam od početka i to nikako neću moći napustiti. Bio sam u dosta razlicitih gangova i vidio sam kako razliciti ljudi vode organizacije i mislim da je napokon vrijeme da i ja postanem vođa jedne. Također vrlo temeljito znam pravila i znam što se smije, a sto ne kako bi RP prošao bez nepotrebnih greški. Siguran sam da će moja organizacija postati vodeća organizacija u LS-u zbog iskustva koja imaju moji ljudi i ja.

2)Želim postati lider i zato što imam spreman Turf Team koji će definitivno dominirati scenom, to su iskusni pucači koji već imaju dugogodišnjeg iskustva u pucanju općenito. Također već imam 15 ljudi koji su tu uz mene i imaju moje, a i ja njihovo puno povjerenje. Isto tako se radujem upoznavanju novih igrača i nadam se da će se krug ljudi kojima vjerujem proširiti.

3) Želio bih biti lider da The Families postane prava RP organizacija, tj. da počnemo raditi ono što rade bande u RL i da se počnemo tako i ponašati. Moje pljačke će biti ozbiljne i odrađene na pravi RP način, tražio bih i nove stvari u RP bandi, išao bi na talačke situacije na nova mjesta, sve u svemu radio bih akcije koje do sad nisu viđene. Odlučan sam u vođenju i stojim iza svoje riječi, a tu su uvijek i moji ljudi koji kao i ja prate situaciju 24/7.

> Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Fokus bi bio usmjeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug. Tražio bih od svojih ljudi da se ponašaju kako bi se ponašali u rl kao članovi bande. Zabranio bih mg. Kod primanja novih članova prvo bi prošli IC, a zatim strogo OOC ispitivanje. Vrijeđanje među igračima neću tolerirati te će sudionici konflikta biti dobro preispitani što je uzrok svađe i probat će se riješiti, ako to neće biti moguće osobe če biti izbačene iz organizacije. Davao bih primjer svojim ponašanjem u organizaciji. POV će se svakako morati imati na akcijama. Rankovi će se dobivati po zasluzi, sazivao bi sastanke i slušao mišljenja drugih članova bande. Potruditi ću se da svi zajedno uživamo u roleplayu sto je vise moguće.

Hrgi

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Marko
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-6 sati
5. Vaš Diskord: Hrgi#5594
6. Vaše Ingame ime: Ljubisha Kitic
7. Vaš ID: 13053

Dodatne Informacije
1. Lider za...
The Families

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Imam dosta iskustva u organizacijama, ali najviše mi se svidjelo vrijeme koje sam proveo u krimnalnim organizacijama.

Poznajem pravila i nastojim ih se držati kako bih omogućio sebi i svima oko sebe dobar Rp.

Mislim kako sada nema dovoljno akcije u ghetto i kako bih je ja mogao pokrenuti.

Stvorio bih svoj autoritet u organizaciji.

Organizirao bih evente među članovima ORG te nagrade za najbolje.

Također bih nagrađivao i promovirao članove koji su najaktivniji što bi ih potaklo da budu još aktivniji.

Kaznio bih svakoga tko bi bio neposlušan te tako stvorio hijerarhiju u ORG.

Svakom novom članu bi se posebno objašnjavala pravila kako bi svatko mogao surađivati jednako u svakoj situaciji.

Obnovio bih turf tim uz pomoć novih i jačih pucača.

Turferi bi bili zaduženi samo za turfove, a ostali bi bili zaduženi za IC evente i aktivnost po ghettu.

Talačke situacije i pljačke bi se održavale nekoliko puta u tjednu, tako da niti državnim ORG ne bude dosadno.

ꜱʀᴇᴛɴᴏ ꜱᴠɪᴍ ᴏꜱᴛᴀʟɪᴍ ᴋᴀɴᴅɪᴅᴀᴛɪᴍᴀ!
mob-mafia.gif

ammirshotta

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Amir
2. Vaše godine: 16
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-12h
5. Vaš Diskord: ammirshotta#1658
6. Vaše Ingame ime: Ammir Austiee
7. Vaš ID: 18671

Dodatne informacije :
1. Prijavljujem se za lidera: The Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? ( Navedite tri razloga sa objašnjenjem ):

-Za sebe smatram da sam jedan od iskusnijih ljudi ovoga grada, ne kazem da sam odrastao ali smatram da sam dovoljno sazreo i da sam kvalifikovan da vodim jednu organizaciju kao sto je The Families. U The Families bio sam Co-Leader i smatram da mogu eventualno vodit ovu organizaciju.

-Moje RP iskustvo me je dovelo tu gde jesam,nikada pre nisam bio lider,ali za sve postoji prvi put . Trudim se da svi se zabave i da uzivaju u RP-u koji im ovaj server pruza, nije sve do ranka dzabe rank ako si covek koji ce da se vredja i da omalovazava druge clanove. Svi rankovi ce morati da postuju pravila.

- Da bih poboljsao RP drugima, a isto tako i sebi, za sebe ne smatram da sam probisvet ili nesto tako ali bih veoma voleo i uzivao u ovoj poziciji. Imam veliku volju za ovu poziciju i mogu napravit jednu od retkih organizacija koja imaju kvalitetan Roleplay.

- Takodjer jos jedan razlog moje zelje da vodim ovu organizaciju je da bih stabilizirao Ghetto i samim tim oteram konkurenciju iz Los Santosa.

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Cin nije jedina stvar koja cini RP, radi se o tom drustvu i o uzivanju koje osecas dok RP-as, ako si dosao da RP-as samo da bih imao veliki cin, ne uzivas u tome sto radis svako treba da se pronadje u necemu kada svi to shvatimo RP ce kolektivno biti bolji.

-Sto se tice evenata na svakom bih pokusao prisustvovati zato sto je to mesto gde mozemo svi da se druzimo i pucamo u isto vreme, iskreno eventi su jedne od glavnih stvari koje cine Org aktivne. Forsiram ovakve okrsaje na eventima koji poboljsavaju rukovanje oruzjem i samim tim ojacava sposobnost organizacije.

- Primao bih samo ljude koji su iskusni sa pravilima i nece praviti probleme, kao sto su warnovi ili ometanje RP-a nekom drugom, time samo kvarmo RP sto niko od nas ne zeli.

- Sto se tice godina, nije sve u godinama stvar je i u PONASANJU zato sto dzabe ako momak ima 30 godina ako se ponasa kao dete od 10, nekada i ja saslusam nekog mladjeg i nesto novo naucim, svi smo ljudi svi nesto novo svakog dana ucimo. Diskriminaciju prema godinama necu tolerisati ako dobijem priliku da vodim ovu organizaju.

- Toksicnost je stvar koju niko od nas u ovom gradu ne voli. Ja tako ne bih tolerisao toksicnost u svom gang-u i clanovi koje bih vidio da se upustaju u vredjanje i toksicnost kao sto je OOC Vredjanje, Vredjanje familije, Vredjanje na osnovu glasa/godina odmah bih davao blacklist i ocuvavao bih ugled ove organizacije kao smirenu i non-toxic. Bolje je da uvek imamo dobar i kvalitetan RP.

- Dodao bih 2 nova tima kako bi lakse funkcionirali.
- Grafitti Team koji ce sluziti za saranje graffita po Ghettu. Postojace 2 posebna ranka za ovaj tim a to su "Graffiti Team" i njihov vodja "Graffiti Team Leader".
- Ghetto Team koji ce sluziti za patroliranjem po Ghettu i samim tim ce dominirati boja The Familiesa. I u ovom timu ce takodjer postojat 2 odvojena ranka a to su "Ghetto Team" i njihov vodja "Ghetto Team Leader".
- Turf Team koji ce dominirati kada je u pitanju zauzimanje teritorija. Tu ce biti viseklasirani pucaci to jest najbolji od najboljih. Uz sebe vec imam dosta ljudi koji bi mi od pocetka pomogli dominirat teritorijama. Postojat ce jedan odvojen rank "Turfer" i njihov vodja cu biti ja i moji zamjenici.

- Lista rankova bi ovako izgledala:
1. Suspended
2. New Homie
3. Homie
4. Ghetto Team
5. Graffiti Team
6. Ghetto Team Leader
7. Graffiti Team Leader
8. Ghetto Commando
9. Turfer
10. Big Homie
11. Original Homie
12. Co-Leader
13. Leader

Hvala na citanju,
Ammir Austiee

Tomas Venganza

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Toma
2. Vaše godine: 22
4. Prosječna aktivnost na dan: 9-12
5. Vaš Diskord: TomiVisuals#1477
6. Vaše Ingame ime: Tomas Venganza
7. Vaš ID: 3460

Dodatne Informacije
1. Lider za: Families
2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1) Želim biti lider ove organizacije zbog toga što jako dobro poznajem RP, a naročito sam svoj RP život proveo u bandama i to također u Familiesima. Mislim da sam vezan uz zelenu boju i nemogu se zamisliti bez nje što je i jedan od razloga zašto sad pišem ovu aplikaciju za lidera. Znam kako temeljito voditi organizaciju zato što sam bio veći rank u svaki gang koji sam bio te sam vodio svakakve RP akcije u organizaciji. Mislim da je moje znanje o pravilima vrlo ključno, tj. za da za svaku situaciju znam što se smije, a što se nesmije. Mislim da imam najbolji Turf Team na serveru jer smo nedavno pa sve do sad dominirali Turf scenu. Imam i 15 pouzdanih ljudi koji mi daju podršku i bodre me u mojim postupcima. U mojoj organizaciji će vladati chill atmosfera no naravno posao koji bande moraju izvršiti bit će detaljno i izvršen. 2)Želim postati lider kako bih pružio ljudima šansu u RP-u. Želim početi raditi RP-eve kakve nitko nije vidio i zainteresirati igrače da što više igraju i da se upoznaju sa pravim RP-om. Nije mi se svidjelo kak su neki drugi lideri vodili u drugim organizacijama, mora postojati uravnotežena veza izmedu Turfova i RP-a i svakom se treba posvetiti na određeni način.
3)Želim postati lider zbog toga što znam koju veliku odgovornost dobivam, mislim da sam jedan od boljih kandidata za Ballase jer se i u RL bavim sportom i imam dobru disciplinu rada. Pošteno dajem rankove i kažem ono što mislim. Bit ću pravedan lider te će se moja riječ morati ispoštovati. Nitko u mojoj organizaciji neće odnositi prema drugim članovima sa nepoštovanjem-

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Uveo bih strože ispitivanje pravila, igrači bi trebali znati pravila na primjerima. Ljudi koji prekrše pravilo bit će upozoreni i opomenuti, a ljudi koji znaju da se to nesmije, a i dalje prekrše i Bio bih jako strog što se tiče vrijeđanja igrača, sve svađe bih riješavao licem u lice. Uveo bih bonuse članove, dijelio bi ih ljudima koji su se istakli u tom danu. Ono na što ću najviše obratiti pozornost je da članovi ne MG-aju, tražio bih pravi RP. Svaki dan bi bio drugačiji jer bi stalno radili i otkrivali nove stvari u RP-u. Tražio bih da svi imaju POV kako nebi došlo do nepotrebnih warninga. Još jedna stvar na koju ću se obazirati je da budemo kao prava banda znači da smo stalno u hudu, konzumirano travu, pijemo alkohol... Sazivao bih sastanke da se svi dogovorimo i iskažemo svoje mišljenje.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Lovro
4. Prosječna aktivnost na dan: 7h+
5. Vaš Diskord: kriliccc#6969
6. Vaše Ingame ime: Lovro Haze
7. Vaš ID: 9984

Dodatne Informacije
1.
Lider za... The Families
2.
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):

2.1 - Imam dosta iskustva, bio sam u svim organizacijama koje postoje na serveru, igram server iz dana u dan već 9 mjeseci i iz dana u dan stečem nova iskustva. RP i Server pravila znam sva napamet i zato mislim da sam validan da postanem Lider ovakve organizacije.

2.2 - Mislim da je dio Roleplaya da nema puno djece u organizaciji, ljudi nebi shvacali ovu organizaciju ozbiljno, jer bi djeca nonstop radila po svome i kvarila ostalima RP, stoga moje misljenje je da likvidiram sve manje od 14 godina s obzirom na iskustvo i kvalitetu samog RP-a. Ne kazem da su sva djeca loša, ima ovdje nekih koji znaju RolePlay, ali sve u svemu mislim da je najbolje uvijek imati starije ljude na koje se možeš osloniti da neće kršiti server pravila.

2.3 - Treće za mene je aktivnost na samim eventima organizacije, kada udjemo u organizaciju bitno je krenuti od početka i biti fer prema svim članovima iste. Skladište je na početku samog jednomjesečnog mandata prazno, stoga bi trebalo ići na evente za municiju poput Clandestine, Battleship i pljačke naravno gunstoreova i talačke za financije u organizaciji!

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Moji savjeti su samo dobra zabava i poštivanje pravila samog RP-a kao i servera. Uvijek se nađu pogreške ali se one i daju ispraviti, bio sam svugdje visok čin, u kojoj sam god organizaciji bio. Stoga mislim da nebi bilo pretjeranih grešaka, jer znam pravila i mogu riješiti bilo koji problem koji se nađe ispred mene. Nadam se ću dobiti šansu za intervju i ostalima best of luck!

Mixa Dior

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Moje ime je Mihailo.
2. Vaše godine:17
4. Prosječna aktivnost na dan: moja dnevna aktivnost je 10-12h
5.Vaš diskord: moj discord je Mixa#8973
6. Vaše Ingame ime: Fatom Mutni
7. Vaš ID:Moj id je 15064.
Dodatne Informacije
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Hteo bih da se okusim lider pozicijom neke organizacije poput kriminlane koji se jako često bavim u njima. Vodio bih svoju ekipu na svakakve vrste dogadjaja. Bilo da je tajna, pljačka itd. Bio sam u nekoliko organizacijama što uključuje sve organizacije veći čin. Sad kad kažem veći čin, mislim na čin kao vodič. Vodi ekipu, kontroliše ekipu, skladište, aktivnost itd. Moja želja je eto da po prvi put da se opredelim za lider poziciju i da vodim organizaciju iz svojih snova. Naučio bih nove igrače(članove) koji su tek došli u grad, kako da se ponašaju, šta smeju i šta ne smeju. Pojasnili bi im sve u vezi mape i objasnili im proceduru pljačke itd. Ako bih postao lider Familiesa, prvo bih oformio grupe. Grupe bi bile: Turfere, Graffiteri, Ghetto Masteri itd.
3. Vaši saveti za poboljšanje organizacije:
Godine nisu važne:
Godine nisu važne za članove. Može i da bude 10-13 godina samo da zna pravila i da ne rade svakakve gluposti u organizaciji. Da ne nabijaju warnove organizaciji i da ne upropaste reputaciju organizacije Families. Mala deca jeste da mogu biti neozbiljna, ali postoji i neka deca koja su ozbiljna i poslušni i vrše svakakve zahteve koje im gazda zadaje.
Aktivnost je bitna:
Aktivnost je mnogo bitna za celu organizaciju. Isključujući za članove. Svaki član organizacije mora da ispuni aktivnost. Aktivnost se podrazumeva po učešću u događajima(pljačka, tajna, podmornica itd).
Skladište:
Skladište mora biti očuvano od strane većih činova. Uvek mora neko da pripazi i barem da pirkne kroz logove i da pogleda da li je neki član sumnjiv. Ako jeste član sumnjiv, biće mu naređeno da se vrati. Ukoliko član ne želi da vrati stvari, obavezno se posavetovati sa ljubaznim curatorom kako i šta.
HVALA NA PAŽNJI I ČITANJU! <3
SREĆNO SVIM APLIKATORIMA!

Nikčee

Player
Player
Na intervju za The Families u utorak (16.08.2022) u 15:30 pozvani su sljedeći igrači:

Leoo Lovell ID 17086 (Leooo#0009)
Tomas Venganza ID 3460 (TomiVisuals#1477)

Cestitke izabranim kandidatima!

Ovom prilikom zatvaram aplikacije za lidera The Families

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Nicolas
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:Radnim danima 6 sati a vikendom do 10
5. Vaš Diskord: ! Ourmoney#6981
6. Vaše Ingame ime: Nikola Polumental
7. Vaš ID:8569
Lider za... The Ballas Gang
Hteo bi biti Lider ove organizacije radi poboljšanja RolePlay-a servera, ilegalne aktivnosti po serveru da se aktiviraju,
te zato jer imam vec jednu ekipicu drugara koji su Hard RP igraci i voljni su igrat na serveru jer im se svida jako rad servera i našim RolePlay-om ove organzicaije želimo pružit drugim igračima čari ovog servera i njegov RP potencijal.
Nakon preuzimanja organizacije potrebno je da se ucvrste jaki temelji iste. Tako da ce biti potrebno neko vreme da se izgradi taj temelj kako bi mogli graditi oragnizaciju dalje na sigurnim stubovima.
1. Jasna hirarhija unutar same organizacije. Postavljanje zaduzenja svakom coveku kako bi svaki clan imao svoju svrhu i doprinosio RP-u i napredku same oragnizacije.
2. Aktivnost clanova unutar teriteorije organizacije. Teritorija uvek mora biti aktivna zbog mnogo razloga. Te cemo se prvobitno fokusirati na aktivnosti unutar nje. Samim tim cemo podizati i nivo RolePlay-a unutar organizacije. Ukoliko neki ljudi jos uvek nisu osetili cari RP-a, sada ce kod nas imati priliku.
3. Aktivnost clanova organizacije sa drugim organizacijama i civilima. Postepeno se izloziti drugim ljudima i pokusati ostvariti nase prve kontakte po gradu. Potrebno je nauciti svakog clana kako se treba postupati sa kime, ukljucujuci i ponasanje prema drzavnim organizacijama. Srdacan Pozdrav. -
-Nikola Polumental

Last edited:

Jamy Diesel

Player
Player
Vase ime u RL: Vanja
Vase godine: 18
Vremenska zona: GMT +1
Prosečna aktivnost na dan: 8+ sati
Vaš discord: Screety#1115
Vaše ingame ime: Chonan Gamakichi
Vaš ID: 3740

1. Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti lider ove posebne organizacije?

2.1 Bio sam Co-Leader u Ballas-ima, Bloods-ima i Families gangu te samim tim već znam kako je to voditi neku organizaciju i kakva je to odgovornost

2.2 Dok sam bio u gangovima najvise sam se fokusario na sam RolePlay i talačke, pljačke, likvidiranje visokoh činova policije i zbilžavanje sa ostalim gangovima tako da ne bi bilo puno problema u Ghettu

2.3 Već imam spremnu ekipu koja zna sva pravila servera i koja takodje već ima iskustva sa gangovima. Oni takođe najviše preferiraju sam RolePlay zato sto je to ono što server čini zabavnim za igranje.

2.4 Kako sam mogao videti do sada je bilo par ljudi koji su Gang uzimali samo zbog turf-ova sto je po meni bas glupo zato što gang sluzi da bi se RolePlay-ao gangster a ne da bi se samo pucali

2.5 Što se tiče evenata, to je veoma bitna stvar za napredak organizacije zato sto se osvajanjem evenata dobija oruzije i novac koji veoma dobro mogu da posluže za dalji RolePlay

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji

3.1 Prvo i najbitnije ne bih primao ljude ispod 16 godina i morali bi znali apsolutno sva Ghetto i RP pravila.

3.2 Redovno bi radio RP situacije u kojima bi možda to bili ratovi sa drugim gangovima, teroristički napad na neku od vladinih organizacija, pljacke i talačke

3.3 U nekom trenutku bih verovatno pozvao sve članove bande na privatan razgovor da ne bi bilo drukara u bandi.

3.4 Auta bi većinom uzeo low ridere i tako te starije aute da bi RP-ali prave gangstere a ne 15 ljudi sa puskama i sportskim autima poput jugulara, neone itd.

Hvala na izdvojenom vremenu da pročitate moju prijavu, takođe srećno svima na ispitivanju - Choban Gamakichi

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Lovro
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h+
5. Vaš Diskord: kriliccc#6969
6. Vaše Ingame ime: Lovro Haze
7. Vaš ID: 15832

Dodatne Informacije
1.
Lider za... The Ballas Gang
2.
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):

2.1
-
Imam dosta iskustva, bio sam u svim organizacijama koje postoje na serveru, igram server iz dana u dan već 9 mjeseci i iz dana u dan stečem nova iskustva. RP i Server pravila znam sva napamet i zato mislim da sam validan da postanem Lider ovakve organizacije.

2.2 - Mislim da je dio Roleplaya da nema puno djece u organizaciji, ljudi nebi shvacali ovu organizaciju ozbiljno, jer bi djeca nonstop radila po svome i kvarila ostalima RP, stoga moje misljenje je da likvidiram sve manje od 14 godina s obzirom na iskustvo i kvalitetu samog RP-a. Ne kazem da su sva djeca loša, ima ovdje nekih koji znaju RolePlay, ali sve u svemu mislim da je najbolje uvijek imati starije ljude na koje se možeš osloniti da neće kršiti server pravila.

2.3 - Treće za mene je aktivnost na samim eventima organizacije, kada udjemo u organizaciju bitno je krenuti od početka i biti fer prema svim članovima iste. Skladište je na početku samog jednomjesečnog mandata prazno, stoga bi trebalo ići na evente za municiju poput Clandestine, Battleship i pljačke naravno gunstoreova i talačke za financije u organizaciji!

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Moji savjeti su samo dobra zabava i poštivanje pravila samog RP-a kao i servera. Uvijek se nađu pogreške ali se one i daju ispraviti, bio sam svugdje visok čin, u kojoj sam god organizaciji bio. Stoga mislim da nebi bilo pretjeranih grešaka, jer znam pravila i mogu riješiti bilo koji problem koji se nađe ispred mene. Nadam se ću dobiti šansu za intervju i ostalima best of luck!

Lana Trippin

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Nikola

4. Prosječna aktivnost na dan: 8+ sati

5. Vaš Diskord: Niksa#5638

6. Vaše Ingame ime: Niksa Veliki

7. Vaš ID: 12925

Dodatne Informacije

1. Lider za: The Ballas Gang

1) Želim biti lider ove organizacije zbog toga što znam šta je pravi RP, u bandama sam od početka i to nikako neću moći napustiti. Bio sam u dosta razlicitih gangova i vidio sam kako razliciti ljudi vode organizacije i mislim da je napokon vrijeme da i ja postanem vođa jedne. Također vrlo temeljito znam pravila i znam što se smije, a sto ne kako bi RP prošao bez nepotrebnih greški. Siguran sam da će moja organizacija postati vodeća organizacija u LS-u zbog iskustva koja imaju moji ljudi i ja.

2)Želim postati lider i zato što imam spreman Turf Team koji će definitivno dominirati scenom, to su iskusni pucači koji već imaju dugogodišnjeg iskustva u pucanju općenito. Također već imam 15 ljudi koji su tu uz mene i imaju moje, a i ja njihovo puno povjerenje. Isto tako se radujem upoznavanju novih igrača i nadam se da će se krug ljudi kojima vjerujem proširiti.

3) Želio bih biti lider da The Ballas Gang postane prava RP organizacija, tj. da počnemo raditi ono što rade bande u RL i da se počnemo tako i ponašati. Moje pljačke će biti ozbiljne i odrađene na pravi RP način, tražio bih i nove stvari u RP bandi, išao bi na talačke situacije na nova mjesta, sve u svemu radio bih akcije koje do sad nisu viđene. Odlučan sam u vođenju i stojim iza svoje riječi, a tu su uvijek i moji ljudi koji kao i ja prate situaciju 24/7.

> Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Fokus bi bio usmjeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug. Tražio bih od svojih ljudi da se ponašaju kako bi se ponašali u rl kao članovi bande. Zabranio bih mg. Kod primanja novih članova prvo bi prošli IC, a zatim strogo OOC ispitivanje. Vrijeđanje među igračima neću tolerirati te će sudionici konflikta biti dobro preispitani što je uzrok svađe i probat će se riješiti, ako to neće biti moguće osobe če biti izbačene iz organizacije. Davao bih primjer svojim ponašanjem u organizaciji. POV će se svakako morati imati na akcijama. Rankovi će se dobivati po zasluzi, sazivao bi sastanke i slušao mišljenja drugih članova bande. Potruditi ću se da svi zajedno uživamo u roleplayu sto je vise moguće.

Kevin LaClap

born to win :)
Player
1. Vase ime u RL : Marko
2. Vase godine:16
4. Prosecna aktivnost na dan : 8-10h
5. Vas diskord: Kevin LaPasulj#2427
6. Vase Ingame ime: Kevin Vitton
7. Vas ID:
803

Dodatne informacije :
1. Prijavljujem se za lidera:The Ballas Gang

-E pa ovako,na ovom projectu sam vec jako dugo.Znam ovaj grad bolje nego svoju kucu,svaku ulicu,svaki prodrum.Više puta sam bio Co-Leader kriminalnih organizacija(Bloods Gang,The Families,Vagos).Spreman sam da poboljsam RP sto vise mogu(mogu vise nego sto mislite,samo mi treba cooperacija ostalih organizacija nebitno da li je to Fib,Sahp,LSPD ili ostali gangovi)
-Imam ljude koji su spremni da se pridruze prvi dan organizacije,a to je jedna jedina prodica Vendetta.Sto si tice turfova imam ljude za to,ali nisu mi prioritet vec sto vise RP-a sa drugim organizacijama.Imam ljude koji imaju RP u krvi (Ljimun Darkin,Alex Hellsight, i još mnogo njih...)
-Izbegavam toxicnost na najvecem nivou,volim da ucim ljude mojim znanjem za ovih 11 meseci igre i u engleskom gradu i u ovom .Odklasicnog pocetnika sam spreman da napravim krvolocnog gangstera
3.
Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-Kao sto sam naveo u prilogu gore,imam ljude koji imaju RP u krvi koji su sposobni da klasican RP pretvore u pricu.

-U planu sa istim ljudima imam da se napravi Film/Trailer GRP-a.Ali ne mogu da dajem puno informacija oko toga...Ako dobijem ovu organizaciju,ista ce imati jako veliku ulogu u samom filmu.

-Bice vise talackih,gunstore robbery-a/store robbery-a

-Vise globalnih eventova za SVE organizacije(LEOS/GANGS)

To je bilo to od mene,nadam se da ce vam ova aplikacija zapasti u oko.Srdacan prozdrav za sve.Ugodan ostatak dana.

Salute !

Last edited:

Miljenko Poppara

Player
Player
Informacije
1. Aleksa Surlan
2. 16
3. UTC+1
4. 10-14 sati
5. Micko Bios#3744
6. Miljenko Poppara
7. 7571

Dodatne Informacije
1. Lider za
Ballas

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
1. Prije svega zato sto igram na serveru vise od 9 mjeseci i imam dosta rp iskustva sa istim.
2. Odkad sam na serveru sam stalno bio u gangovima i tako sam stekao puno iskustva.
3. Zelio bih biti lider jer smatram da bih dosta bolje mogao dogurati od predhodnih Bandi.

4. Jos jedan razlog je sto bih hteo biti lider je da bih povecao razine rpa u Bandi.

1. Kao prvo pricanje ic sa ljudima bi pobojsalo dosta RP.
2. Želim učiniti gang roleplay zanimljivijim za sve igrače, bilo da se radi o državnim organima, obiteljima ili drugim bandama.
Također bih više stavio na kartu trgovinu droge i oružja,čime se stvara više RP-a između bandi i Familija.
3. Familije mafijaškom strukturom, mogu od nas naručiti zaštitne mjer,jer su u RP bande pod mafijom.
4.Bande bi također trebale biti bande bez uvijek pucanja uokolo.
5.Kako bismo pokazali više prisutnosti u gradu,obilazio bih sa cijelom bandom u lowraiderima po gradu.
6.
Također bih želio koristiti skrivene lokacije kao što su Weapons Factory, Motel, Kanibalski kamp za unapređenje Roleplay
Situacije.
7.Pravio bih Teamove koje bih radile taj i taj poso npr:Team Spray je zaduzan za spreyane grafita po gradu, Team Turf je zaduzan za zauzimanje Terrtorija, ...
8.Ti isti Timovi bi bili vodjeni od Ljudi koji su sposobni za taka zaduzenja. (naravno po zasluzi)

Leazy Kraks

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Leon
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-6 sati mozda i vise ovisi o obavezima itd...
5. Vaš Diskord: Leazy#7016
6. Vaše Ingame ime: Leazy Federikov
7. Vaš ID: 1699

Dodatne Informacije
1. Lider Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem): Zbog toga sto sam vec jako dobro upoznat sa mehanikom i funkcijama na serveru, takoder sam vec bio lider bande i imam dosta iskustva ne samo na Grandu nego i na drugim serverima, isto tako zbog toga sto bi volio podignut cijelu RP pricu servera i kolektivni RP opcenito te imam vec formiranu ekipu za cijelu organizaciju koji isto tako imaju dosta iskustva u RP-u i sa funkcijama i eventima na serveru.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. Poboljšo bi RolePlay u organizaciji tako da bi organizacija bila podjeljena u vise grupa pod vise voda; svaka grupa bi imala svog vodu i zamjenika vode poput Turf team, Spray Team, Event Team itd... takoder bi orgnaizacija bila sklop modernog i OG stila sto se tice voznog parka, isto tako bi se potrudio da poboljsam RP i suradnju sa drugim bandama, takoder bi se i razvijo RP banda-porodice tako sto bi npr. mi kao banda proizvodili oruzja te bih ih preprodavali porodicama i obrnuto isto tako i za drogu i ostala sredstva.

Ranisavljevic

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Mateja
2. Vaše godine:16
4. Prosječna aktivnost na dan:4 do 12h
5. Vaš Diskord: ! Matejaaa1#9068
6. Vaše Ingame ime: Jovan Slash
7. Vaš ID:22979

Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
1. Prije svega zato sto igram na serveru vise od 10 meseci i imam dosta rp iskustva sa bandama
2. Odkad sam na serveru sam stalno bio u gangovima i tako sam stekao puno iskustva.
3. Zelio bih biti lider jer smatram da bih dosta bolje mogao dogurati od predhodnih Bandi.

4. Jos jedan razlog je sto bi hteo biti lider je da bih povecao rp u Bandi.

1. Lider za... The Ballas Gang

Hteo bi biti Lider ove organizacije radi poboljšanja RolePlay-a servera, ilegalne aktivnosti po serveru da se aktiviraju,
te zato jer imam vec jednu ekipicu drugara koji su Hard RP igraci i voljni su igrat na serveru jer im se svida jako rad servera i našim RolePlay-om ove organzicaije želimo pružit drugim igračima čari ovog servera i njegov RP potencijal.Bio sam u dosta kriminalnih bandi i bio sam high rank i dosta stvari sam naucio od ostalih lidera bandi u svakom trenutnku znam sta treba da uradim i kako da uradim.Moja organizacija bila podjeljena u vise grupa pod vise vodja; svaka grupa bi imala svog vodju i zamenika vodje poput Turf team, Spray Team, Event Team itd...Svakog igraca koji bi zeleo da se pridruzi bandi detaljno bi ga ispitao OOC.Moji saveti su samo dobra zabava i poštovanje pravila samog RP-a kao i servera. Uvijek se nađu greske ali se one i daju ispraviti, jer znam pravila i mogu resiti bilo koji problem koji se nađe ispred mene.

-Kao sto sam napisao gore,imam ljude koji imaju RP u krvi koji su sposobni da klasican RP pretvore u pricu.
-Bice vise talackih,gunstore
-Vise globalnih eventova za SVE organizacije

Rankovi:

Suspend
Associate
Little Ballas
Young Ballas
Thief
Hitman
Grafit Team
Grafit Team Lider
Turf
Turf lider
Co Leader
Boss
Leader

Srecno svima
Zeli vam Jovan Slash!!!

Last edited:

pepi

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Ivana
2. Vaše godine:19
4. Prosječna aktivnost na dan:6 do 10h
5. Vaš Diskord:
Ivana#7312
6. Vaše Ingame ime: Ivana Cancelo
7. Vaš ID:298

1. Lider za... The Balavac Geng

2.
1. jer sam zensko
2. jer imam dobre deputie
3. jako dobra turferka
4. dobar lider

-Kao sto sam napisala gore,imam ljude koji imaju RP u krvi koji su sposobni da klasican RP pretvore u pricu.
-Bice vise talackih,gunstore
-Vise globalnih eventova za SVE organizacije

Srecno svima
Zeli vam IVANA CANCELO-LIDER BALAVAC GENGA!!!

Zmayko

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Donald
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-10 sati mozda i vise ovisi o obavezima itd...
5. Vaš Diskord: Zmayo#7060
6. Vaše Ingame ime: Hrvoje Kesten
7. Vaš ID: 29254

Dodatne Informacije.

1. Lider za Familiese

- Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1.Zato jer igram dnevno 10 sati, imam jako puno gang iskustva sa drugih servera.

2.Ja mislim da netkoga kao mene treba kao lidera jer sam upoznat sa svime vec i aktivan sam svaki dan po 8 sati min.
.
3.I zadnje zelim biti lider jer vidim da treba promijeniti malo stvari u gangu kako se rade.

- Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Pa najbitnije je da se malo zblize svi u ghetto i blizini jer je jednostavno veliko KOS mjesto, znaci ako netko zeli proci kroz ghetto odmah ce biti KOS.
Po meni trebali bi to malo promijeniti da mora biti malo nekakvog intial kontakta da bude KOS.

Sretno svima od Donalda

Status
Not open for further replies.
Top Bottom