1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord: Extreme#4955
6. Vaše Ingame ime: Stefke Rose
7. Vaš ID: 5338
Dodatne Informacije
1. Lider za: LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
• Ako malo bolje primetite, LifeInvader je prvi put dobio YouTube kanal gde sam objavio više od 20 videa/članaka. Kanal sam ja napravio, kao i realizovao/editovao sve video zapise koji su na njemu.
• Smatram da sam sposoban da vodim ovakvu organizaciju s obzirom da sam vrlo dobro upoznat sa RP-om i da sam na GRAND-u vec 12 meseci. Svog karaktera sam od pocetka igranja usresredio na legalne organizacije i dobro sam upucen u njih.
• Volim LifeInvader najvise zbog same opustenosti te organizacije i ujedno njene vaznosti u ovom gradu i planiram uloziti dosta truda da je poboljsam na njen maksimum.
• Imam dosta iskustva u LifeInvaderu, (5 meseci), proveo sam po dva mandata kod sledecih lidera:
- Veljana Cupic
- Chif Shamun
- Muhamed Habibi
Za svo ovo vreme napisao sam preko 8800 oglasa i preko 20 clanaka. Takodje da naglasim za vreme Muhameda sam bio zamenik i vrsio sve bitne funkcije radi odrzavanja organizacije, za vreme njega sam ispitao vise od 70-oro ljudi.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Detaljno ispitivanje novih radnika, ne smemo dopustiti da ljudi bez informisanosti o nacinu pisanja oglasa udju u ovu organizaciju i prave greske. Te bi pre njihovog ubacaja prosli kroz detaljan test i analizu.
- Sistem kaznjavanja, smatram da se greske u oglasima trebaju svesti na minimum, s obzirom da svaki gradjanin moze da vidi oglas koji mi postavimo. To bi izgledalo ovako: 1 warn = vise gresaka u 30min, 3. warn = kick.
- Sistem nagradjivanja, svake nedelje, 10 ljudi sa najvise postavljenih oglasa dobijace bonuse povodom njihovog ulozenog truda sa naglaskom na prvo troje. Poenta vecih bonusa nego ikada bice podsticanje ljudi na pisanje vise oglasa iz nedelje u nedelju te da reakcija vecinom vremena bude prazna. Moramo dati nekako volju ljudima da pisu oglase.
- Kordinatori oglasa, bice tu da pregledaju napisane oglase i skrecu paznju ljudima na greske koje su napravili.
- Pisanje oglasa za upoznavanje bice ograniceno, dok sam bio pre u LifeInvaderu, primetio sam da se najveci broj warnova dobijao na postavljanje lidera/admina u oglasima. Zbog toga ce biti zabranjeno manjim/srednjim rankovima da pisu oglase za upoznavanje i svako postavljanje istih dovesce do sankcionisanja.
- Sektor reportera, trudio bih se da barem svaka 2 dana kacimo razlicite članke, vesti, reportaze i slicno. Smatram da je to nasa duznost s obzirom da smo mi novinari odnosno medijska kuca.
- Detaljno pregledanje zalbi. Svaku zalbu koju bih video na nasem Discordu bih detaljno pregledao i svaku vecu gresku u oglasu bih refundirao posaljiocu oglasa kao izvinjenje.
- Nedeljni dogadjaji. Kao lider, trudio bih se da svake nedelje organizujemo po jedan dogadjaj kao sto je na primer: Talent Show, Car Show, Maraton, Trke itd. radi vece zabave na serveru.
Zaključak: Organizaciju bih vodio vrlo slično kao i Muhamed, uz par korekcija.