Informacije
1. Vaše ime u RL
2. Vaše godine
3. Vremenska zona
4. Prosječna aktivnost na dan
5. Vaš Diskord
6. Vaše Ingame ime
7. Vaš ID
Dodatne Informacije
1. Lider za...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1.Tin
2.17 godina
3.GTM+2
4. oko 8 sati,vikendom i vise
5.Tin Moncler | 4228#9055
6.Tin Moncler
7.4228ID
Dodatne Informacije
1. Lider za: Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
- Generalno RolePlayam veoma dugo (Jos od sampa). Savrseno znam kako i sta treba jedna 'banda' da radi. Pored toga sam generalno ozbiljan lik, tkd nece biti greske sa nase strane.
- Ne bi mi bilo prvi put da sam lider, da RPam lidera bande ili drzavne sluzbe (mislim na prosle servere gde sam igrao). Volim da sve to izgleda cakum pakum, i za razliku od drugih, znam da GUBIM u RPu
- Ne svidja mi se kako neki od lidera vode organizacije (Legala i ilegala), ne svidja mi se sta lideru dopustaju da njihovi clanovi rade, ne svidja mi se kako se sve svodi oko pucanja (koliko god bilo to zanimljivo) i ne svidja mi se sto se neki ljudi tolerisu posle previse kiksa. Ropleplay obozavam, i zelim da im pokazem kako bi trebalo da izgleda, i da se ponasa jedna banda. Pa makar morao da rolam buksne ili slusam boombox u hoodu.
- Ovo je cisto da dodam. Mislim da svako ko me sreo random u gradu, da li ja u tom trenutku bio civil, fib ili gangster, maksimalno sam ispostovao svoju ulogu i radio kako treba. Naravno bice ljudi koji ce reci da nije tacno, jer su vrv izgubili ili sl.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji: Roleplay je mnogo ogranicen. Ogranicen je u smislu da ima za sve proces kako treba da se odradi. Ne slazem se da ne treba da ima jer bi se preterivalo, ali previse je vestacki, treba da se pusti malo masti na volju, treba da se rade stvari koje nisu vidjene kod nas na serveru, malo manje da se LJUTE ljudi kad izgube u roleplayu, malo vise da se igraju i smeju. U sustini zna se sta momci iz hooda radi, sta rade gansteri, kad rade, kako rade. Milslim da bi bas bio slag na tortu sto se tice roleplaya. Ne bi se samo islo na eventima i pljackalo. Bilo bi i stvarno malog RPa. Mozda ste cak i prisustvovali pljacki gunstora, bilo kao admin, taoc, policajac ili pljackas. Gde smo posle pljacke otislo po ronilacka odela i pobegli plivajuci do geta u ronilackom odelu. To je samo bio jedan od planova koje sam imao i iskoristio.