Informacije
1. Vaše ime u RL: Bakir
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-9h
5. Vaš Diskord: Bakir#9542
6. Vaše Ingame ime: Bakir Crip
7. Vaš ID: 1552
Dodatne Informacije
1. Lider za...EMS (Bolnica)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Zelim biti leader EMS-a jer mislim da sa svojim iskustvom i prijesnjim radom u EMS-u mogu doprinjeti kvaliteti i RP-u ovog grada.
2.Interesuje me medicina i pomaganje ljudima,pristaje mom karakteru i jako mi se svidja taj posao.
3.Takodjer mislim da u suradnji sa adminima i vladom ovog grada mogu unijeti kvalitetne nadopune u rad EMSa.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Prije svega zahtjevao bih od svojih clanova da znaju sva pravila grada kao i ove ustanove.
Poboljsao bih koriscenje me/do/try komandi u svrhu bolnicara.
Zahtjevao bih da moji clanovi striktno ne idu u Ghetto bez razloga,takodjer da ne dizu za vrijeme GUNFIGHT-a ukoliko doticni ne traze i da se boje za svoj zivot prilikom pucnjava u istom.
1. Vaše ime u RL: Bakir
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-9h
5. Vaš Diskord: Bakir#9542
6. Vaše Ingame ime: Bakir Crip
7. Vaš ID: 1552
Dodatne Informacije
1. Lider za...EMS (Bolnica)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Zelim biti leader EMS-a jer mislim da sa svojim iskustvom i prijesnjim radom u EMS-u mogu doprinjeti kvaliteti i RP-u ovog grada.
2.Interesuje me medicina i pomaganje ljudima,pristaje mom karakteru i jako mi se svidja taj posao.
3.Takodjer mislim da u suradnji sa adminima i vladom ovog grada mogu unijeti kvalitetne nadopune u rad EMSa.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Prije svega zahtjevao bih od svojih clanova da znaju sva pravila grada kao i ove ustanove.
Poboljsao bih koriscenje me/do/try komandi u svrhu bolnicara.
Zahtjevao bih da moji clanovi striktno ne idu u Ghetto bez razloga,takodjer da ne dizu za vrijeme GUNFIGHT-a ukoliko doticni ne traze i da se boje za svoj zivot prilikom pucnjava u istom.