Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!.Informacije
1. Vaše ime u RL: Vukasin
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-6h
5. Vaš Diskord: LucasM.#2887
6. Vaše Ingame ime: Lucas Marcilla
7. Vaš ID: 526
Dodatne Informacije
1. Lider za: SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem): Zelim se oprobati u poziciji lidera sahpa, zelim pokusati da dignem roleplay sahpa na neki visi nivo, imam pojedine ideje za koje mislim da bi dovele do boljeg rpa u sahpu
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Ranking sistem iliti dobijanje cinova promenio bih to na ispitivanje, bile bi drzane obuke oko istog, te bi se svako ko misli da ima znanje mogao prijaviti za visi cin i bio ispitan i ukoliko ima znanje za isti da ga dobije. U vecini organizacija se ranking sistem zasniva na tome ako high command nekog vidi da radi da mu rank dok npr neko ne upada u ocima high commandu i ne dobija cin.
Nove jedinice koje bi dovele do veceg roleplaya te isto tako bi se za pripadnike SAHPa ili regrute stvorilo nesto novo zbog cega bi neko usao u sahp ili se prijavio.
Maksimalno saradjivanje sa drugim drzavnim organizacijama pokusao bih da sprecim to da kada se pozove global na departmentu se ne pita zasto je global nego da se odma seda u auto i krece.
Nije morao bas sve da prekopira, ali apsulutno sve xDInformacije:
1. Vaše ime u RL-Dario Putnik
2.Vaše godine-17
3.Vremenska Zona-GMT+1
4.Vaša aktivnost-10-12h
5.Vaš Discord-KAJMAK#0020
6.Vaše ingame ime-Dreaky Greener
7.Vaš ID-9746
Dodatne informacije:
1.lider za
San Andreas Highway Patrol SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Moja prva organizacija bila je San Andreas Highway Patrol, Imam dosta iskusta sa manjim i vecim cinovima, isto tako voleo bih da se okusam na Lider poziciji, mislim da bih bila jako zanimljivija organizacija, imali bih dosta obuka, akcija, patrola i raznih stvari koje sam ucio u moja 3 mandata kojima sam bio. Jedan od Lidera, me je naucio jako lepu stvar koju cu uvek pamtiti dok igram RolePlay, a to je " Pavle, nije cilj da imas najbolji i najveci uspeh u gradu, vec da se lepo zabavis i provedes sto bolje mozes ". Tako da smatram da nikad ne bih bilo dosadno, bilo bih uvek zabave i akcije...
-Poceo bih od toga da bih radno vreme za duty bilo 16:00-00:00, iz razloga da ljudi imaju vise vremena da urade obaveze u gradu i dodju u SAHP, i da zapocnu radno vreme.
-Mozda bih produzio rutu za patrolu, da se sve detaljno pretrazi i da se zaustavljaju sumnjiva lica.
-Na svakih 2 sata bih isli i trazili rute do marihuane, da ljudi ne mogu da sade i zaradjuju od toga
-Svako ko ima veci cin u SAHP-u, bih bio zaduzen da pomaze i regrutuje pocetnike ili manje cinove
-Mnogo bih voleo kada bih Paleto Bay i Sandy Shores bio cist od kriminalaca, te bih voleo da se lica vise hapse
-Uveo bih neke nove kodove po mojoj ideji koji su:
10-50 Potera za licem u vozilu
10-70 Potera za licem van vozila
10-90 Potrebna pomoc u poteri
10-46 Potreban OFF ROAD team
10-60 Potrebni ljudi u zatvoru
-Uveo bih nove uniforme, al za to ce mi biti potrebno vreme
-Detektivi bih bili mnogo zaposleniji i imali bih vise posla, mozda bih za njih uveo smenu od 12:00 do 00:00 i dao bih im zadatak da uhapse najmanje 1 lice za dan... Ne bih dao vise zato sto ima veliki posao i mislim da bih bio zauzet
-Dodao bih Pucacki tim, za posebne situacije... Kada neko puca kolege u patroli oni bih se prikljucili da pomognu kolegama.
-Mozda bih povecao kazne u zakoniku, da ljudi koji ih ne postuju... Da razmisle dva puta sta ce da rade kada nas vide
Stvarno imam dosta ideja sto se tice SAHP-a, ali da budem iskren nemam bas neko veliko iskustvo kao Lider, pa bih prvo da pocnem polako sa tim i da sve ideje koje sam nabrojao da ispunim.
Iskopirao celu prijavu.... A i vidim od silnog iskustva ne zna da ne može sam da menja zakonikInformacije:
1. Vaše ime u RL-Dario Putnik
2.Vaše godine-17
3.Vremenska Zona-GMT+1
4.Vaša aktivnost-10-12h
5.Vaš Discord-KAJMAK#0020
6.Vaše ingame ime-Dreaky Greener
7.Vaš ID-9746
Dodatne informacije:
1.lider za
San Andreas Highway Patrol SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Moja prva organizacija bila je San Andreas Highway Patrol, Imam dosta iskusta sa manjim i vecim cinovima, isto tako voleo bih da se okusam na Lider poziciji, mislim da bih bila jako zanimljivija organizacija, imali bih dosta obuka, akcija, patrola i raznih stvari koje sam ucio u moja 3 mandata kojima sam bio. Jedan od Lidera, me je naucio jako lepu stvar koju cu uvek pamtiti dok igram RolePlay, a to je " Pavle, nije cilj da imas najbolji i najveci uspeh u gradu, vec da se lepo zabavis i provedes sto bolje mozes ". Tako da smatram da nikad ne bih bilo dosadno, bilo bih uvek zabave i akcije...
-Poceo bih od toga da bih radno vreme za duty bilo 16:00-00:00, iz razloga da ljudi imaju vise vremena da urade obaveze u gradu i dodju u SAHP, i da zapocnu radno vreme.
-Mozda bih produzio rutu za patrolu, da se sve detaljno pretrazi i da se zaustavljaju sumnjiva lica.
-Na svakih 2 sata bih isli i trazili rute do marihuane, da ljudi ne mogu da sade i zaradjuju od toga
-Svako ko ima veci cin u SAHP-u, bih bio zaduzen da pomaze i regrutuje pocetnike ili manje cinove
-Mnogo bih voleo kada bih Paleto Bay i Sandy Shores bio cist od kriminalaca, te bih voleo da se lica vise hapse
-Uveo bih neke nove kodove po mojoj ideji koji su:
10-50 Potera za licem u vozilu
10-70 Potera za licem van vozila
10-90 Potrebna pomoc u poteri
10-46 Potreban OFF ROAD team
10-60 Potrebni ljudi u zatvoru
-Uveo bih nove uniforme, al za to ce mi biti potrebno vreme
-Detektivi bih bili mnogo zaposleniji i imali bih vise posla, mozda bih za njih uveo smenu od 12:00 do 00:00 i dao bih im zadatak da uhapse najmanje 1 lice za dan... Ne bih dao vise zato sto ima veliki posao i mislim da bih bio zauzet
-Dodao bih Pucacki tim, za posebne situacije... Kada neko puca kolege u patroli oni bih se prikljucili da pomognu kolegama.
-Mozda bih povecao kazne u zakoniku, da ljudi koji ih ne postuju... Da razmisle dva puta sta ce da rade kada nas vide
Stvarno imam dosta ideja sto se tice SAHP-a, ali da budem iskren nemam bas neko veliko iskustvo kao Lider, pa bih prvo da pocnem polako sa tim i da sve ideje koje sam nabrojao da ispunim.