Informacije
1. Vaše ime u RL: Mateja
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4h-12h
5. Vaš Diskord: Matejaaa1#9068
6. Vaše Ingame ime: Matke Sakur
7. Vaš ID: 29402
Dodatne informacije
1. Lider: SAHP
2. Zašto želite da budete vode ove posebne organizacije ? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)
Prvi razlog zbog kojeg bih želio postati lider SAHP -a je taj što sam bio Zamjenik Državnog Šerifa želio nastaviti rad i napredak u poboljšanju reda šerifa. Tokom svojih nešto više od dva mjeseca sa odijeljenjem šerifa, vodio sam tužbu u mnogim oblastima odeljenja da se zalažem za stalno poboljšanje. Ovo sam prvo započeo implementacijom zamki za brzinu, da bih obuzdao divljanje bezobzirnih vozača u ovom gradu. Zatim sam po svom nalogu nastavio sa obukom, gdje sam organizirao i vodio naše odjeljenje za obuku. Postavljanje procesa prelaska sa pripravnik zamjenika III, osiguranje kvaliteta ( Pripravnik na zamjenik vodiča ) Ovaj naporan rad poznat je tako što sam dobio nalog "Zamjenik Državnog Šerifa " . Moja potraga se tu nije završila jer sam zajedno sa drugim nalogodavcem u to vrijeme stvorio oficira SAHP -a (Kodeks ponašanja oficira ), čiji je cilj bio ne samo osigurati kvalitet tokom cijelog procesa obuke, već ga održavati u cijelom odjeljenju . Dobijanje vodeće uloge šerifa u SAHP -u samo bi se osiguralo da se ova poboljšanja dogode još brže i da imaju značajniji i trajniji utjecaj.
Drugi razlog zbog kojeg se javljam da postanem lider SAHP -a je moja jasna sposobnost vođenja. Kao Zamjenik Državnog Šerofa u SAHP -u, odgovorio sam za razvoj novih polaznika nezavisnim pouzdanim šerifskim zamjenicima. Ovo je samo po sebi zahtjevan zadatak liderske sposobnosti, ali sam ipak uspio u ovoj ulozi. Uspješno sam obučio oko pola odijeljenja pa čak i stare pse naučio novim trikovima kada su u pitanju zamke za brzinu. Ovo je samo dokaz moje sposobnosti kao vode, i zašto vjerujem da me ta sposobnost naterala da se javim za lidera SAHP -a.
Moj treći i posljednji razlog zašto želim da postanem Lider SAHP -a je to što želim da SAHP ostane SAHP. Ne kažem da nema prostora za poboljšanje, ali sam nakon čitanja drugih prijava za lidera SAHP -a shvatio da jedan podnosilac prijavi nije znao ko smo. Nekoliko je onih koji žele da se odjeljenje pretvori u odjeljenje spremno za paradu, ali divlji zapad nisu civilizirali gradski policajci spremni za paradu, civilizirali su ga šerifi i kauboji. Drugi žele da nas odvedu sa prvih linija fronta i vide nas kao pojavljivanje, o tome se nikada nije radilo. SAHP je grupa koja će vas juriti dok nam gume ne padnu s krstarica, i boriti se za pravdu do našeg posljednjeg daha, i nema zamijenjene za nekoga ko to razumije.
3. Vaš savjet za poboljšanje razine RP -a u organizaciji.
Vrijeme želim da se uvjerim da su se svi moji zamjenici profesionalno ponudili. Ovaj postupak bi mogao imati dvostruku svršu, kao i da osiguramo pravila RP i da prepoznamo padove u našem RP -u, i kako možemo ispraviti nakon pregleda tjelesne kamere za ispunjenje iskustva za sve (dokument koji je bio u radovima ). Drugi način na koji bih poboljšao RP je implementacija vidljivije dokaza Dužnosti, Karte i Hapšenja. Prikazati aktivnost i produktivnost SAHP -a kao organizacija. Ovo dodaje transparentnost organizacije kako bi administracija mogla vidjeti produktivnost, ali također može poslužiti i kao sredstvo koje visoka komanda može koristiti kako bi se osiguralo da svi naši zastupnici ispunjavaju svoje dužnosti zamjenika u SAHP-u. Moj posljednji prijedlog za poboljšanje RP -a je razvoj zapovjedne strukture koja može lako otkriti sve vremenske zone,Imam dosta iskustva u drzavnim org bio sam u FiB LSPD NG GOD SAHP.imam ljude koji imaju rp u krvi i dosta su iskusni u drzavnim org! imam puno ideja kako bih organizaciju doveo na neki viši nivo, uveo bih mnogo novina, te bih poboljšao rad svojih kolega. Dosta sam aktivan, doveo bih neke svoje ljude koji su već bili sa mnom u državnim organizacijama na visokim pozicijama kako ne bi bilo problema u samoj organizaciji.
Struktura:
30 - Državni Šerif
29 - Zamenik Državnog Šerifa (Glavni i odgovorni za sve radnje, vezane za SAHP, kada lider nije tu)
28 - Asistent Državnog Šerifa (Pomoćnik prethodna dva navedena, ukoliko nižim HC činovima nije nešto jasno, može se obratiti Asistentu)
27 - Šef Odeljenja (Kada nema viših od njega, šef odeljenja je zadužen za department i stabilnost organizacije)
26 - Glavni Inspektor (Glavni inspektor odlučuje kakva je kazna za određenu osobu, koju njegovi inspektori uhvate)
25 - Komandir (Komandir, upućuje niže rankove te ih ispravlja kako treba raditi, ukazuje na greške)
24 - Komandant Taktičkog Tim-a (Ne meša se u ostale timove, vodi svoje obučava ih, prvi dolaze na globale, smišljaju taktike, formacije)
23 - Komandant AirSupport (Ne meša se u ostale timove, obučava svoje kako postupati i koristi vazdušni prevoz, vozi na lokacije koje nisu pristupačne autom, izviđa situaciju)
22 - Komandant Snajper Tim-a (Ne meša se u ostale timove, uvek sa sobom imaju snajpere i posmatraju situaciju iz daleka, ukoliko dodje do 10-10, reaguju iz daleka)
21 - Komandant Offroad Tim-a (Ne meša se u ostale timove, koriste džipove i vode svoj tim te ako lice ide preko brda oni stupaju u akciju)
20 - Vođa Patrole (Može u bilo kojem momentu pozvati sve prisutne, trenutne kolege na 10-1, da ih rasporedi u patrolu)
19 - Zamenik Glavnog Inspektora (Odlučuje kakva je kazna za određenu osobu, koju njegovi inspektori uhvate, kada glavni inspektor nije tu)
18 - Instruktor Obuke (Osoba koja obučava početnike, prati i odlučuje ko će biti unapređen)
17 - Zamenik Komandanta Taktičkog Tim-a (Ne meša se u ostale timove, obučava svoje, pomaže glavnom, kada isti nije tu on stupa i preuzima odgovornost)
16 - Zamenik Komandanta AirSupport (Ne meša se u ostale timove, obučava svoje, pomaže glavnom, kada isti nije tu on stupa i preuzima odgovornost)
15 - Zamenik Komandanta Snajper Tim-a (Ne meša se u ostale timove, obučava svoje, pomaže glavnom, kada isti nije tu on stupa i preuzima odgovornost)
14 - Zamenik Komandanta Offroad Tim-a (Ne meša se u ostale timove, obučava svoje, pomaže glavnom, kada isti nije tu on stupa i preuzima odgovornost)
13 - Zamenik Vođe Patrole (Pomaže svom vođi, kada vođa nije tu zamenik ima pravo da postupi isto kao i vođa patrole, on preuzima odgovornost)
12 - Inspektor (Član koga ne zanimaju timovi, već misterije i slučajevi)
11 - Taktički Tim (Prvi dolaze na pozive, globale ,pridržavaju se zameniku/glavnom, u taktikama, postavkama)
10 - AirSupport (Dolaze da izviđaju situaciju, slušaju svoje nadređene)
9 - Snajper Tim (Posmatraju situaciju iz daleka, čekaju priliku, slušaju nadređene)
8 - Offroad Tim (Idu tamo gde nije dostupno običnim vozilima, uzimaju offroad vozila te nastavlju situaciju)
7 - Šerif Veteran (Šerif koji je zadovoljio HC svojim radom i trudom, može da predvodi ostale u patrolama)
6 - Šerif Senior (Šerif koji se trudi da postane što bolji, radi redovno, ispunjava patrol log)
5 - Šerif (Šerif koji je prošao ispit, ide u patrolu, predvodi mlađe šerife)
4 - Mlađi šerif (Šerif koji je tek položio ispit i može da krene sa radom)
3 - Šerif Regrut (Šerif koji nije još uvek počeo sa totalnim radom, nego uči od ostalih, nema puno funkcija)
2 - Šerif na Obuci (Šerif koji je tek primljen u organizaciju, ima priliku da polaže ispite za dalje)
1 - Suspenzija (Šerif koji je razočarao celu organizaciju,može da se iskupi time sto će ponovo polagati ispit za svog rank, ako ga ne prođe, kreće iz početka)
Kodovi:
10-1 - Žuta linija
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid komunikacije na Radio
10-4 - Potvrdno
10-5 - Ponovi prenos
10-6 - Zanemari prenos
10-7 - Odjava dužnosti ( AFK)
10-8 - Prijava dužnosti
10-10 - Pucnjava, hitno pojačanje
10-14 - Uniforma za akcije
10-20 - Lokacija
10-21 - SITREP ( Trenutno stanje )
10-55 - Prevoz lica do zatvora
10-57 - Potera
10-99 - Situacija gotova
Kod 1: Hitna opasnost opasna po život, svi odgovori. Odbacite ono što radite i odmah reagujte (svetla i sirene)
Kod 2: Polu-hitni (samo svetla)
Kod 3: Hitna pomoć (svetla i sirene)
Kod 4: Situacija pod kontrolom
Kod A: Pad igre
Kod B: Mišić F8 i U
Timovi koji bih uveo u organizaciji:
1. Taktički Tim ( To bi bio specijalni tim koji bi se prvi pojavljivao na akcije i imali bi uvek jednog pregovarača, oni bi određivali formacije, postavke svih kolega u SAHP )
2. AirSupport ( Sam čin govori o tome kako bi oni iz vazduha pratili situaciju, patrolirali kroz predele gde auto ne bi mogao da ide )
3. Snajperski tim ( Tim koji uvek posmatraju iz daljine i čuvaju leđa drugim kolegama )
4. Offroad tim ( Idu u predele svojim dzipovima gde to nije moguće običnim vozilima )
Srecno Svim Kandidatima zeli vam Matke Sakur!!!
Hvala na citanju moje aplikacije svima zelim svu srecu i da sto bolje opreme svoje ljude i njihovu organizaciju dobrim RolePlay-om!