1. Vaše ime u RL Igor
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosecna aktivnost na dan od Sve zavisi, ali uglavnom 5-8h
5. Vaš Diskord Igor Putin#5416
6. Vaše Ingame ime Cesar Casella
7. Vaš ID 299
Dodatne Informacije
Prijava za Bloods..
1. Posto sam bio vec u The Families veci rank znam kako i sta ide na serveru, uneo bih drugačiju dinamiku u vođenje bande Bloods pristupio bih iz poslovne perspektive. Naucio bih i pokazao clanovima da ne mora sve biti u vezi sa mrznjom prema drugim bandama i stalnom toksicnostu znajuci iz iskustva iz The Families (OOC). Pokazao bih im kako da se povežu i da budu organizovaniji u gradu. (Bolji RP za ceo grad)
Verujem da struktura i strogi principi mogu poboljšati sve u bandi.
Imam par l judi spremnih da mi pomognu da poboljšam bandu Bloods kako bi im pokazao koliko moćna organizovana banda ljudi može biti samo razmišljanjem malo dalje od pištolja u svojoj ruci.
2 . Takođe nisam gladan energije i veoma sam prizemljen. Verujem da svako novi ili iskusni ima priliku da pokaže svoje vestine. Način na koji ću voditi bandu je da budem dostupan 24/7 ida pomognem bilo kom od članova bande u vezi sa svim pitanjima ili nedoumicama koje budu imali. Tako da ću ja kao vođa Bloods-a biti najveći mentor članovima bande. Što se tiče starih članova u bandi, (AKO SU OSTALI) dočekaću ih raširenih ruku i pokazati im da nisam tu da im govorim šta da rade, već da ih ucim da budu bolji članovi bande i inspirišem ih da nauče druge isto.
Dodatak:
Takođe ću imati pitanje koje će morati da se uzme da bi ušao u Bloods, ovo će primorati igrače da moraju da pređu preko pravila i da ih priznaju sa strane stvari.
Na fivemu sam 4 godine vodio kriminalne organizacije poput bloodsa,gsf-a,iskusan sam u ovome sto radim.
3. Vidim sjajan način na koji možemo da poboljšamo RP unutar Bloods-a, od uličnih interakcija sa drugim bandama, kao i interakcija na događajima.
Mislim da se način na koji tretiramo druge bande može znatno poboljšati.
U ovom trenutku svi jedni druge ubijaju, pljackaju i to je sve sto se cuje u gradu. Voleo bih da se u ovim situacijama bavim RP sa drugim bandama, uzivajuci u samim situacijama i drzeci je sto dalje od bilo kakvog sukoba.
Voleo bih da napravim više događaja i poboljšam naše stalne događaje, iznesem kreativne događaje i takođe poboljšam naš RP i događaje sa civilnim zajednicama.
LOGO: